21 mei 2017

iPhone 6 plus voorcamera repareren

Met het vervangen van de iPhone 6 plus voorcamera los je problemen op zoals een defecte voorcamera of het niet goed functioneren van de proximity sensor. Daarnaast zorgt de voorcamera ook voor de verbinding tussen de oorspeaker en het moederbord, wanneer je dus problemen hebt met het horen van je gesprekspartner zou dit ook aan de voorcamera kabel kunnen liggen. Het vervangen van de voorcamera is geen moeilijke reparatie en zal ongeveer 15 minuten gaan duren. Wanneer je het iPhone 6 plus scherm hebt gedemonteerd zie je de voorcamera kabel al direct zitten!

Belangrijk tijdens de reparatie:
Tijdens het repareren raden we altijd aan om rustig te werk te gaan, dit zal de kans op fouten zeer verkleinen. Gebruik altijd gereedschap van de hoogste kwaliteit, zo beschadig je geen schroeven en kan je daarnaast ook alles goed demonteren. Kies altijd voor een goede voorcamera kabel, zo weet je zeker dat je de kwaliteit blijft behouden die je bent gewend!

Bekijk onderstaande video goed! Zo weet je precies hoe je de reparatie moet uitvoeren!

Nu je de video hebt bekeken ben je klaar voor de reparatie. Gebruik ook tijdens de reparatie de video, zo verklein je de kans op het maken van fouten. Bekijk alle iPhone 6 plus reparatie video's »

 


iPhone 6 plus voorcamera repareren

Moeilijkheidsgraad
Reparatie handleiding Meer reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Meer reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!