31 mei 2017

iPhone 7 scherm repareren

Wanneer het scherm of LCD van je iPhone 7 kapot is kan je dit tegenwoordig helemaal zelf herstellen. Met behulp van de video die je hieronder vindt kan je het scherm en LCD tegelijkertijd vervangen! Het vervangen is niet moeilijk maar het is wel belangrijk dat je tijdens het vervangen erg zorgvuldig te werk gaat zodat je de kans op het maken van fouten verkleint. In tegenstelling tot de voorgaande iPhone generaties is de iPhone 7 en iPhone 7 plus iets ander wat betreft de reparatie, het scherm opent zichzelf namelijk als een boek in plaats van aan onderkant.

Belangrijk tijdens de reparatie:

Tijdens de reparatie is het belangrijk om de reparatie goed te voeren met onderdelen van de hoogste kwaliteit, zo weet je namelijk zeker dat je de reparatie goed kunt uitvoeren en dat de onderdelen van goede kwaliteit zijn. Kies daarom altijd voor een iPhone 7 scherm en LCD van hoge kwaliteit. We raden voor deze reparatie altijd aan om te kiezen voor goed gereedschap, zo voorkom je ook dat schroeven of andere onderdelen eventueel worden beschadigd tijdens het repareren. Het monteren van het scherm zal ongeveer 20 tot 30 minuten duren en wanneer je gebruik maakt van een goede reparatie uitrusting zal de reparatie goed te doen zijn.

Bekijk onderstaande reparatie video van het iPhone 7 scherm vervangen erg goed, zo voorkom je de kans op het maken van fouten.

Wil je na het bekijken van deze reparatie video nog meer reparatie handleidingen bekijken van Appletips? Neem dan eens een kijkje op de overzichtspagina van alle reparatie handleidingen. Bekijk reparatie overzicht »

 


iPhone 7 scherm repareren

Moeilijkheidsgraad
Reparatie handleiding Onderdeel bestellen Meer reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Onderdeel bestellen
Meer reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!