1 juli 2017

iPhone 7 batterij repareren

Is je iPhone 7 batterij defect of loopt deze nu al erg snel leeg? Dan wordt dit probleem mogelijk veroorzaakt door de batterij, ook kan het zijn dat dit het probleem van het snel leeglopen van de batterij wordt veroorzaakt door iets anders in de iPhone waardoor dit probleem dan erg veel capaciteit vraagt van de batterij. Om te controleren of het aan de batterij ligt is het bij een iPhone alleen maar mogelijk door dit te testen. Het vervangen van de batterij zal ongeveer 20 minuten duren en is een eenvoudige reparatie.

Belangrijk tijdens de reparatie:

Het vervangen van de batterij is niet moeilijk en wanneer je goed de tijd neemt voor de reparatie en de magnetische schroefmat gebruikt zou dit zeker goed moeten komen. Voor het uitvoeren van de reparatie is het altijd belangrijk om de reparatie video te gebruiken zodat je er zeker van bent dat je geen fouten maakt.

Bekijk onderstaande reparatie video goed zodat je precies kunt zien hoe je zelf de iPhone 7 batterij kunt vervangen. 

Nu je de video hierboven hebt bekeken van het vervangen van de iPhone 7 batterij ben je klaar om de reparatie zelf uit te gaan voeren. Onthoud altijd dat het erg belangrijk is om voldoende tijd te nemen om de reparatie goed te kunnen uitvoeren.

Wil je meer reparatie video's bekijken van de iPhone 7? Bekijk dan het reparatie overzicht »

 

 


iPhone 7 batterij repareren

Moeilijkheidsgraad
Reparatie handleiding Onderdeel bestellen Meer reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Onderdeel bestellen
Meer reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


  • Marcel

    3 juli 2017 om 8:31

    Goeie tutorial. Zou wel het scherm testen alvorens je hem helemaal terug plaatst.

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!