6 oktober 2017

Satechi slimme oplader voor iPhone, iPad en Apple Watch (winactie)

Het wordt steeds drukker op onze nachtkastjes, naast een iPhone is 's nachts ook vaak een Apple Watch en iPad terug te vinden. Om de drie apparaten te kunnen opladen heb je drie oplaadkabels en ook drie stroompunten nodig, iets wat vaak een probleem zal opleveren.

Een oplossing is de 'Smart Charging Stand' van Satechi. Het gadget kan drie verschillende apparaten opladen (5V/2.4A per USB poort) en gebruikt slechts één netstroom aansluiting.

De oplader heeft een mooi design in de vorm van een kubus. Aan de voorzijde zijn 3 USB poorten aanwezig waarop je USB apparaten kunt aansluiten. Aan de bovenzijde bevindt zich een aanpasbare deksel waarop je verschillende adapters kunt plaatsen. Standaard wordt er een adapter meegeleverd voor de Apple Watch, generieke smartphones en FitBit Blaze.

Oog voor detail

Onder de deksel bevindt zich een extra USB aansluiting die dient voor de adapters bovenop. Via een speciale doorvoer in het deksel kun je de kabel netjes verbergen en koppelen aan de adapter. Zo kun je de oplaadkabel voor de Apple Watch netjes verbergen in de stand en adapter zodat je zonder gedoe de Watch kunt opladen. Je overige apparaten sluit je aan op de USB poorten aan de voorzijde.

De Satechi Smart Charging Stand is beschikbaar in verschillende matchende 'Apple'-kleuren (Wit/Grijs, Spacegrijs, Zwart/Goud). Je kunt de Satechi Smart Charging Stand aanschaffen bij tweakdeal.nl voor €49,99.

Gebruik de kortingscode "appletips" bij het afrekenen en je krijgt 10% korting.

Winactie

In samenwerking met tweakdeal.nl verloten we onder onze lezers één Satechi Smart Charging Stand in de kleur space-grey. Vul hiervoor het onderstaande formulier in voor 16 Oktober, uit alle inzendingen wordt een willekeurige winnaar geselecteerd.

Als je deelneemt zal je na afloop van de winactie de tweakdeal.nl nieuwsbrief ontvangen. Hier kun je jezelf altijd weer voor afmelden.

Deze actie is afgelopen, de winnaar ontvangt een persoonlijk bericht.Reacties


 • Jacob Bakker

  6 oktober 2017 om 17:56

  Het ziet er niet uit, maar ideaal en helemaal voor op reis, waar je normaal toch het 1 en ander aan kabels meeneemprijs.

 • Rein Hettinga

  7 oktober 2017 om 15:45

  Mooi compact apperaat, die past wel op het nachtkastje 👌🏻😉👊🏻

 • ton kloppenborg

  7 oktober 2017 om 16:39

  Morgen (8 oktober 2017) krijg ik een AppleWatch. Dit zal een prachtig extraatje zijn!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!