7 oktober 2012

iOS 6Siri activeren door de iPhone bij je oor te houden

Siri is een erg handige functie waar je wel degelijk veel voordelen uit kunt halen. Siri is ook geupdate in iOS 6, zo kent Siri vele nieuwe talen maar nog steeds geen Nederlands. In Nederland kunnen we echter steeds meer gebruik kunnen maken van Siri. Zo kan ze nu ook restaurants vinden, onze locatie bepalen, weer- en filminformatie opvragen, enzovoorts.

Daarnaast is het nu vrij eenvoudig om een applicatie te openen met behulp van Siri door het volgende uit te spreken: ‘Open *naam applicatie*’ Voor appletips zal dit dus: ‘Open Tips’ worden. Siri kun je activeren door de thuisknop gedurende enkele momenten ingedrukt te houden. Echter is er nog een tweede mogelijkheid om Siri te activeren, namelijk door je iPhone aan je oor te houden en vervolgens te spreken. Volg onderstaande procedure om deze optie te activeren.

• Open Instellingen
• Tap op Algemeen
• Selecteer vervolgen Siri
• Schakel de optie 'Siri' in

Om Siri te gebruiken door de iPhone aan je oor te houden activeer je de optie 'Houd bij oor'. Wanneer je iPhone ontgrendeld is en deze aan je oor brengt (alsof je aan het bellen bent) hoor je dat Siri geactiveerd wordt en kun je spreken.

Meer tips over Siri kun je hier terugvinden.Reacties


 • rick

  7 oktober 2012 om 12:47

  Het werkt niet bij mij. Er gebeurt niets als ik tel tegen mijn oor houd en praat. Instellingen staan goed

 • Huub

  7 oktober 2012 om 19:31

  Toestel hoeft niet persé ontgrendeld te zijn. Je moet wel even de power- of home button indrukken en kan het dus meteen vanuit je broekzak gebruiken.

 • Jorn

  13 oktober 2012 om 22:17

  Een functie uit iOS5.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!