14 december 2013

advSobby: Je iPhone of iPad verkopen tegen een goede prijs

logoIn de maand december worden er ontzettend veel nieuwe iPhones en iPads aangeschaft. Voor groot deel door nieuwe gebruikers en natuurlijk ook door gebruikers die hun huidige iDevice vervangen voor een nieuw type.

Een 'oud' iDevice wordt vaak doorgeschoven naar een familielid of vrienden. Mocht dat niet het geval zijn dan kun hem natuurlijk altijd proberen te verkopen via marktplaats of dergelijke websites. Mocht daarop niet willen wachten of het teveel gedoe vinden, dan is er een zeer goed alternatief.

Via Sobby.nl kun je met enkele klikken je oude iPhone, iPad, Laptop of game console verkopen tegen een zeer redelijk prijs. Sobby is begonnen in 2011 als eenmans zaak en is nu 2 jaar later uitgegroeid tot een bedrijf met 3 man personeel en zijn er al meer dan 5000 iPhones en iPads ingekocht met alleen maar positieve reviews.

Schermafbeelding 2013-12-10 om 14.52.43Belangrijk bij verkopen van je iPhone of iPad is natuurlijk de prijs die je ervoor krijgt. Van alle nederlandse 'opkoop' websites keert Sobby hoogste bedrag uit voor gebruikte iPhones of iPads.

Op de website sobby.nl vindt je een handige calculator voor de iPhone en iPad. Je geeft hier de cosmetische toestand van het device op en eventuele mankementen die het toestel heeft zoals bijvoorbeeld een slecht werkende homeknop. De calculator berekent automatisch het bedrag uit wat je voor het device kan krijgen.

Schermafbeelding 2013-12-10 om 14.42.22

Als je akkoord gaat met de prijs dien je het apparaat aangetekend te versturen naar sobby (hierdoor is je zending verzekerd tot € 500).

Op de dag van ontvangst (meestal de volgende werkdag) wordt het device door Sobby getest en als alles goedgekeurd is wordt direct de betaling overgemaakt. In geval dat er iets niet helemaal klopt neemt Sobby eerst contact met je op om het aangepaste bedrag te bespreken. Als je hiermee niet akkoord gaat dan wordt het toestel GRATIS retour gestuurd.

Heb je nog ergens een 'oude' iPhone of iPad liggen check dan direct op Sobby.nl wat deze nog waard is!Reacties


 • Arnout Boer

  14 december 2013 om 10:16

  Onderste link werkt niet (de : mist)

 • Richard IJzermans

  14 december 2013 om 10:19

  Nu wel! Bedankt voor het melden.

 • Ferry

  14 december 2013 om 20:57

  Sobby werkt inderdaad perfect. Ze zijn snel en de vergoedingen zijn top!

 • Jo

  14 december 2013 om 22:02

  Kijk bij switch.be. Je krijgt meer voor je toestel maar dan in aankoopbonnen

 • Eric

  14 december 2013 om 23:02

  Mijn 3Gs raak ik dus echt niet meer kwijt :)

 • Dennis

  14 december 2013 om 23:06

  Ik zie bij switch alleen overname van iPads en macs. En idd je krijgt cadeau bonnen. Ook even gekeken bij Sobby. Deze geven bijna 100 euro meer.. en geen cadeaubonnen :-)

 • Rico

  19 december 2013 om 9:36

  Als ik m’n iPad wil aanbieden (om geld te hebben om de kerst door te kunnen komen) krijg ik onderstaande melding:
  Het Sobby team is met vakantie! We beginnen weer met inkopen op 1 januari 2014
  We wensen iedereen prettige feestdagen en een geweldig nieuwjaar!
  Nou dat wordt geen kalkoen met kerst.

 • Patrick

  19 december 2013 om 23:10

  Hoi Rico,

  Als u even mailt naar Sobby wil ik best een uitzondering voor u maken zodat u toch de iPad kan verkopen. Al zijn mijn collega’s lekker met vakantie ben ik nog gewoon aan het werk. De inkopen zijn gestopt aangezien ik alleen niet de drukte aan kan en we dan niet in staat zijn om onze belofte waar te maken met betrekking tot de 1 werkdag verwerking van de producten die worden opgestuurd,

  Dus stuur even een mailtje en dan zorg ik ervoor dat die kalkoen nog op tafel komt voor de kerst!

 • Tine

  22 december 2013 om 8:21

  En waar kun je deze gebruikte iDevices dan kopen? Zie op hun website alleen verkopen optie.

 • Niels

  17 februari 2016 om 19:50

  Leuke site, makkelijk om in te vullen. Helaas jammer dat ze hun eigen perceptie hebben bij het beoordelen van de goederen. Zeer misleidend dus.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!