4 oktober 2013

10.8Softwareupdate: OS X 10.8.5 1.0

Mountain Lion 10.8 iconNaast de Golden Master van OS X 10.9 Mavericks heeft Apple deze nacht ook een update uitgebracht voor OS X 10.8.5 Mountain Lion. De 1.0 update bestaat uit een aantal specifieke bugfixes voor problemen waar een aantal gebruikers mee te kampen hadden na de installatie van OS X 10.8.5.

De update is gratis te downloaden in de Mac App Store en wordt aanbevolen voor iedere OS X gebruiker. De problemen die in deze versie worden opgelost zijn:

• Oplossing voor een probleem waarbij bepaalde programma's de FaceTime HD camera mogelijk niet kunnen gebruiken.
• Bugfixs voor een probleem waardoor externe schijven kunnen worden gedeactiveerd nadat de Mac uit sluimerstand is gezet.
• Oplossing voor een probleem waardoor bepaalde USB-Bluetooth-adapters mogelijk niet werken.
• Bugfixs voor een probleem waarbij HDMI-audio mogelijk niet werkt nadat de Mac uit sluimerstand wordt gehaald.

osxupdateml

De 10.8.5-update werd vorige maand gelanceerd en bracht enkele verbeteringen en oplossingen voor problemen die de stabiliteit, de compatibiliteit en de beveiliging van je Mac vergroten. Daarnaast werd het 802.11ac Wi-fi probleem van de laatste generatie MacBook Air opgelost.

Meer informatie over deze update kun je op de support pagina van Apple terugvinden. Klik hier om je Mac te voorzien van de OS X 10.8.5 (1.0) update.

Meer over Moutain Lion kun je hier terugvinden.Reacties


  • luus

    5 oktober 2013 om 17:07

    Na update herkent Aperture mn Nikon D100 niet meer, geen foto-import

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!