1 mei 2011

Softwareupdate: Store News v2.0

Met de Store News krijg een je een heel handig en mooi overzicht van alle app's die op dat moment gratis of tegen een gereduceerde prijs zijn te downloaden in de Mac App Store.

De afgelopen week is er een nieuwe update verschenen van de Store News App waarmee je nu ook kunt sorteren op de verschillende Mac Apps Store categorieën en je eigen slimme filters voor App's kunt instellen.

Vanaf deze versie krijg je tevens ook overzicht van de aanbiedingen in de iOS App Store te zien. De applicatie is erg mooi weergegeven en kan je een hoop geld besparen. Met Store News kun je snel en overzichtelijk zien met welke app's je je Mac of iOS device (gratis) kunt verrijken.

Store News app is een app die eigenlijk op geen enkele Mac mag ontbreken. De app is gratis te downloaden in de Mac App Store met behulp van de onderstaande link:

http://itunes.apple.com/nl/app/store-news/

Eelco bedankt voor de tip!Reacties


 • Bie

  2 mei 2011 om 9:00

  thanks,scheelt hoop zoek&speur werk!

 • ThaMan

  2 mei 2011 om 15:37

  Hey Eelco of Richard hoe krijg ik dit programma op mijn mac ?
  Ik krijg niet echt iets gedownload

 • King1987

  2 mei 2011 om 20:19

  @ Thaman,

  Eelco hier ;)

  Die kan je gewoon uit de appstore halen, ben je wel ingelogd? (heb je een iTunes account? die kan je gebruiken in de appstore).

 • Arkomat

  2 mei 2011 om 21:56

  Heb de app gedownload uit de app store, maar bij opstarten blijft de app zoeken naar content. Zie alleen maar ‘loading best deals’ ……….

 • ThaMan

  3 mei 2011 om 14:46

  Ok, zal het eens proberen… ik dacht dat het om een app ging voor de iPhone.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!