26 februari 2017

Het geluid van de Sonos speakers opnieuw afstemmen met Trueplay

Sonos Play 1

De speakers van Sonos zijn krachtig en zorgen voor een ultieme luisterbeleving. Sonos weet als geen ander dat elke kamer anders klinkt. Daarom kun je het geluid van de speakers perfect afstemmen met Trueplay.

Dankzij deze optie heb je overal een geweldige geluid omdat deze precies wordt afgestemd op de kamer en de inrichting. Trueplay meet de grootte van de kamer, maar ook wordt er rekening gehouden met de plaatsing van de speaker, inrichting en meubels. Bij het installeren en koppelen van de speakers stem je voor het eerst de speaker af met behulp van Trueplay Tuning.

Sonos TruePlay Tuning opnieuw afstemmen

Wanneer je een Sonos speaker hebt verplaatst of wanneer je merkt dat de afstelling niet zo goed is verlopen kun je TruePlay opnieuw uitvoeren. Dit doe je via onderstaande stappen.
• Open de Sonos applicatie
• Tik op de drie horizontale strepen om de instellingen te openen
• Kies in het menu voor 'Instellingen'
• Tik op 'Instellingen kamer'
• Kies een kamer die je opnieuw wilt afstemmen
• Tik op 'Opnieuw tunen'

Trueplay sonos opnieuw instellen

Een korte introductie verschijnt weer, volg de stappen op het scherm. Tijdens de tunining moet je de smartphone draaien zodat de microfoon vrij is. De speaker zal een geluid produceren en jij moet dan in stilte langzaam met een gestrekte arm door de kamer lopen. Ondertussen beweeg je de smartphone omhoog en omlaag om de kamer 'te scannen'. Zodra het proces is voltooid is de speaker weer perfect afgestemd op de kamer. Via bovenstaande procedure kun je eventueel ook Trueplay uitschakelen.

Sonos Controller
Sonos ControllerCategorie: Music, Entertainment
Ontwikkelaar: Sonos, Inc.
iPad & iPhone  4+  110 MB DOWNLOAD GRATIS

Lees ook: Sonos speakers koppelen aan je thuisnetwerkReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!