1 december 2013

SwitchEasy Canvas en Nude, de betere cases voor je iDevice

SwitchEasy Canvas

switcheasy_canvas_ipad_air_2_1Voor de iPad Air zijn er nog maar bijzonder weinig cases beschikbaar, maar SwitchEasy is er al in geslaagd om een ruime voorraad 'SwitchEasy Canvas iPad Air’ cases beschikbaar te stellen. Met behulp van deze case bescherm je je splinternieuwe iPad Air tegen een hoop gevaren waaronder schokken, vallen en krassen. De hoes combineert verschillende materialen de achterkant wordt namelijk beschermt met een sterke polycarbonaat case en hieraan zit een waterbestendige canvas vast met een matte look die voor een goede grip zorgt. De binnenvoering van de case beschikt over een micro fluwelen binnenvoering zodat het scherm schoon en krasvrij blijft.

Net zoals de Smart Cover van Apple kan de case je scherm (de)activeren door hem te openen of te sluiten en is het mogelijk om de Canvas in twee verschillende standen te plaatsen zodat je eenvoudig een tekst kan typen of een video bekijken. De case beschermt wel degelijk jouw iPad Air, helaas maakt hij wel je iPad Air wel dubbel zo dik. De iPad Air staat inmiddels bekend als de lichtste en dunste iPad ooit gemaakt, helaas kun je dit met behulp van deze cases niet meer zo ervaren. Echter is deze case erg handig als je veel onderweg bent en je de iPad vaak dient te verplaatsen. De SwitchEasy Canvas wordt tot geleverd inclusief accessoirepakket met o.a. een screenprotector en connector beschermers.

SwitchEasy Nude 2013

switcheasy-nude-ultra-case-for-iphone-5s-5-clearHet design van de iPhone 5s is nauwelijks veranderd ten op zichtte van de iPhone 5, maar de nieuwe kleuren mogen er vast en zeker zijn. Wanneer je de nieuwe Space Gray of gouden variant in je bezit hebt dan verdiend deze een prachtige case die de nieuwe kleur optimaal ondersteund. Wij hebben de transparante versie van SwitchEasy Nude case getest en zijn bijzonder verrast. De case maar één millimeter dik en toch erg stevig. Nieuw in de 2013 deze versie is de bijzonder goede afwerking. Zo hebben de sluimer en volumeknoppen een apart knop in de case zodat het een beter geheel vormt. Dankzij de speciale dockconnector beschermers zal je Lightning connector en koptelefoon ingang beschermd blijven tegen vuil en stof.

Met dank aan het polycarbonaat is de case dun, maar zeer sterk. In de verpakking zitten 2 voor- en 1 achterkant screen protectors, squeegee om uw screen protector lucht-vrij op de iPhone te plakken, microviber stofdoekje en 2 connector beschermers. De SwitchEasy Nude Case wordt geleverd in verschillende kleuren en is geschikt voor je iPhone 5/5s en is er een speciale iPhone 5c variant.

Winactie

dressmymacIn samenwerking met dressmymac.nl, mogen wij 3 SwitchEasy Canvas cases voor de iPad Air verloten onder onze bezoekers. Vul voor vrijdag (06/12) 10:00 het onderstaande formulier in en je maakt automatisch kans. AT App gebruikers dienen de (mobiele) website te raadplegen voor het wedstrijdformulier. Na beëindiging van de actie kun je eenmalig een mailing verwachten van dressmymac. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Proficiat aan de winnaars: Regula Roelofsen, Harry Kerstens en Angela houtenReacties


 • Davey Groothedde

  1 december 2013 om 10:01

  Leuke actie Wesley!.

 • Wesley Fabry

  1 december 2013 om 10:46

  Dank je Davey, zeker en vast je kans wagen ;)

 • Rob

  1 december 2013 om 20:18

  Voor mijn iPad 2 heb ik ook een SwitchEasy Canvas gehad. Een erg mooie case, alleen kwamen na verloop van tijd barstjes in de hoeken waarmee de iPad vast zit. Hopelijk hebben ze dit verholpen bij de case voor de Air. Door de eerdere ervaring twijfel ik nog over de aankoop, maar een case winnen zou natuurlijk erg mooi zijn als vernieuwde kennismaking…

Een reactie toevoegen: