Menu

anoniem

iPhone: Anoniem bellen uit- of inschakelen

telefoon logo ios

Traditioneel bellen met de iPhone, wordt steeds minder. Tegenwoordig gebruiken we steeds meer diensten zoals WhatsApp of Facebook om te telefoneren met elkaar. Toch zijn er nog een hoop mensen die dagelijks een gewoon telefoongesprek voeren.

Sommige iPhone gebruikers willen liever anoniem bellen, je telefoonnummer wordt dan niet mee verzonden en de ontvanger krijgt de boodschap ‘Onbekend’ of ‘Anoniem’ te zien. Helaas zitten hier een hoop mensen niet op te wachten en nemen ze vaak de telefoon niet op. Bedenk dus goed of je dit wel wilt inschakelen.