7 februari 2013

NieuwsValentijnstip: Maak een Instagram fotoboek voor je geliefde

instagramValentijn is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met behulp van cadeautjes, bloemen of een kaartje. Voor vele is het een commercieel gezever, voor andere een manier om liefde te uiten. Ben je nog opzoek naar een origineel cadeau of wil je even profiteren van de verschillende kortingen die momenteel te verkrijgen zijn, dan is dit je kans.

Wanneer je een trouwe fan van Instagram bent hebben we goed nieuws. Via Blurb is het namelijk nu mogelijk om Instagram fotoboek te maken van 40 pagina's met je favoriete Instagram-foto's. De korting bedraagd maar liefst €15. Op zich dien je dus alleen de verzendkosten te betalen en de eventuele extra's. Denk maar aan een harde cover voor het boek, dikker papier, enzovoorts.

Ga naar de valentijnsactie van Blurb, Log in met je Instagram account en automatisch worden de laatste 60 foto's van je Instagram gedownload, deze worden automatisch verdeeld over de pagina's.

fotoinladen

Uiteraard kun je de volgorde van de foto's handmatig wijzigen. Een foto kan bewerkt worden door deze te plaatsen op een pagina en er vervolgens op te klikken. Om de layout te veranderen klik je layout-knop (te herkennen aan de verschillende rechthoeken onderaan de foto). Op deze manier kun je grote, kleine foto's en tekst toevoegen.

Wanneer je liever niet afhankelijk bent van je Instagram-foto's kun je ook andere toevoegen via de knop 'Foto's ophalen' in de menubalk. Aan deze actie zijn enkele voorwaarde verbonden:

• Bestel een Klein Vierkant (18 x 18 cm) boek met paperback omslag
• Kies voor standaard papier en maximaal 40 pagina's
• Vul de code VALENTIJN15 in bij het betalen en ontvang € 15 korting

fotoboek

Deze aanbieding is geldig tot en met donderdag 14 februari (23:59 uur) en je betaalt alleen € 5.99 verzendkosten. Wanneer je vandaag nog besteld is de standaard verzendmethode voldoende en is de kans groot dat je hem 14 Februari op de deurmat hebt liggen. Wanneer je zeker wilt zijn dat hij op 14 februari wordt geleverd dien je dit aan te geven bij de verzendmethode en kost de verzending €10,99.

Je kunt pagina's toevoegen, een andere papiersoort kiezen en een andere omslag selecteren tegen een meerprijs. Uiteraard is dit een mooie kans om een fotoalbum te maken met een korting van €15 dat los van Valentijn staat.

klik hier om de Blurb Valentijn actie te bekijken

Meer tips over gadgets en accessoires kun je hier terugvinden.Reacties


  • Eduardo

    11 april 2013 om 11:44

    Of als je niet zo’n Instagram fanaat bent: Maak een gewoon fotoboek online, kijk hier voor een lijst met aanbieders waar je allemaal korting op online fotoboeken krijgt op dit moment

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!