2 december 2015

tvOSVideoland nu beschikbaar op de Apple TV

Videoland logo

Lekker voor de feestdagen komt Videoland met een eigen Apple TV app. Dat is natuurlijk fantastisch nieuws voor de huidige gebruikers van de iOS app, hiermee was het namelijk niet mogelijk om video’s met behulp van AirPlay af te spelen.

Nu videoland een eigen Apple TV app heeft kun je dus naar hartenlust films en series op je TV bekijken. Videoland biedt niet alleen buitenlandse films en series aan, ze hebben ook een groot Nederlands aanbod met series en films zoals Divorce, goede tijden slechte tijden, zwarte tulp, Flikken Maastricht, Het Diner, etc.

Om de Videoland app te kunnen gebruiken moet je in het bezit zijn van een abonnement, deze kun je afsluiten via de website van videoland of de iOS app. Videoland hanteert een maandabonnement van €9,95 en hiermee heb je toegang tot alle beschikbare content die Videoland rijk is.

videoland apple tv 4 app

De eerste twee weken kun je Videoland gratis proberen, daarna betaal je maandelijkse een bedrag dat je ieder moment kan opzeggen. Videoland is vooral interessant wanneer je opzoek bent naar RTL-content en films van eigen bodem. Uiteraard hebben ze ook een groot buitenlands aanbod, denk hierbij aan films en series zoals Blacklist, James Bond, Grey’s Anatomy, etc.

videoland apple tv 4 app

Er is voor ieder wat te vinden films en series speciaal voor kinderen, cabaret, exclusieve content, etc. Meer informatie over Videoland vind je hier terug. De applicatie is gratis te downloaden in de Apple TV App Store, maar een account voor Videoland is vereist.

Videoland
VideolandCategorie: Entertainment
Ontwikkelaar: RTL Nederland Interactief B.V.
iPad & iPhone  12+  91 MB DOWNLOAD GRATIS

Lees ook: Zo installeer je uitzending gemist op je Apple TVReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!