14 augustus 2016

Eten en drinken bestellen en betalen met PayPal

Sinds enige tijd kun je via de PayPal applicatie vooruitbestellen. Dit heeft betrekking tot eten, drinken en andere producten die je via de app kunt aanschaffen. De dienst is vooral bedoeld voor snelle hap en om de dorst te lessen.

Met vooruitbestellen kun je bijvoorbeeld een bestelling doorgegeven aan een winkel of eetgelegenheid en direct betalen. Daarna kun je op het afgesproken tijdstip de bestelling ophalen zonder dat je moet wachten. Op deze manier kun je onderweg dit regelen en bij aankomst direct afhalen.

Vooruitbestellen via PayPal

Als eerst moet je beschikken over een PayPal account en de laatste versie van de app. Log in en tik onderaan op het bestek bij 'Vooruitbestellen'.

Je kunt nu de locatie van een winkel of eet- en drinkgelegenheid opzoeken. Daarnaast kun je de lijst raadplegen met deelnemende locaties met de afstand ten opzichten van je huidige locatie.

vooruitbestellen met PayPal ios app

Stel je wilt bij de HEMA snel een broodje bestellen met wat drinken. In de app vind je het assortiment terug dat je kunt toevoegen aan je winkelmand. Zodra deze gevuld is kun je afrekenen en een tijdstip instellen van afhalen. Volgens PayPal kun je de rij overslaan om direct de bestelling af te halen. Dit is natuurlijk per winkel verschillend. De service is makkelijk en snel te gebruiken, deze biedt een duidelijk overzicht van het gehele assortiment. De dienst is helaas wel onstabiel en heeft regelmatig storingen.

PayPal
PayPalCategorie: Finance, Utilities
Ontwikkelaar: PayPal, Inc.
iPad & iPhone  4+  229 MB DOWNLOAD GRATIS

Lees ook: Producten bestellen via de Apple websiteReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!