13 augustus 2016

Je bedrijf toevoegen aan Google en Google Maps

google maps icon

Net zoals in de Kaarten applicatie van Apple (meer info) is het ook mogelijk om je bedrijf toe te voegen aan Google Maps. Het voordeel van deze toevoeging is het feit dat je ook automatisch wordt toegevoegd aan Google Zoeken.

Als je een eigen bedrijf hebt en je wilt dat klanten je vinden dan is het aan te raden je bedrijf ook daadwerkelijk toe te voegen aan Google Maps en Zoeken. Hierdoor ben je beter vindbare voor je klanten. Het toevoegen is gratis en werkt vrij eenvoudig.

Je bedrijf toevoegen aan Zoeken en Google Maps

• Navigeer naar deze speciale Google webpagina
• Klik op de knop 'Uw bedrijf op Google'
• Maps wordt geopend
• Zoek nu naar je bedrijf

google maps bedrijf toevoegen

Als deze gevonden wordt gevonden kun je deze selecteren in de lijst, vink vervolgens de optie 'ik ben bevoegd om dit bedrijf te beheren' aan en klik op 'Doorgaan'. Staat je bedrijf niet tussen de resultaten dan heb je de mogelijkheid deze toe te voegen via de knop 'Je bedrijf toevoegen'.

Tijdens het toevoegen of aanpassen kun je allerlei gegevens van je onderneming doorgegeven aan Google. Denk hierbij aan adres, website, openingstijden, telefoonnummer en meer. Vervolgens wordt er een Google+ pagina voor je bedrijf aangemaakt. Er wordt gevraagd om je bedrijf te verifiëren via de post. Je krijgt dan een code toegestuurd die je in een speciaal veld moet invullen. Volg de overige stappen om je onderneming succesvol toe te voegen.

Lees ook: Je bedrijf toevoegen aan Apple Maps (Kaarten)Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!