9 juli 2017

WATCHwatchOS 3: Geef ‘Andere’ work-outs een eigen naam

Apple Watch icon voor work-out

De Work-out applicatie is erg handig en vooral nauwkeurig in gebruik. Helaas bevat deze standaard nog niet erg veel verschillende sporten, zo is de app alleen geoptimaliseerd voor wandelen, hardlopen, fietsen, zwemmen en roeien.

Deze verschillende work-outs bevatten extra's zoals het registreren van je afstand of zijn perfect afgestemd op de sport voor de beste resultaten. Wanneer je een andere sport beoefent kun je de optie 'Andere' kiezen. Vanaf watchOS 3 kun je deze work-outs ook een eigen naam geven.

Andere work-outs een naam geven

Stel je gebruikt de Apple Watch tijdens een Yogo-sessie of tijdens het tennissen. Vanaf nu kun je dan de work-out app starten en kies dan voor 'Andere'. Bepaal zelf je doel en start de work-out. Zodra je klaar bent kun je naar rechts vegen op het Apple Watch scherm en kies voor 'Stop'.

andere work-out een naam geven

Draai aan de Digitale Kroon om de work-out te bewaren. Tik op 'Bewaar' om deze op te slaan onder de categorie 'Andere', tik op 'Naam work-out' om sport of activiteit te koppelen. Draai aan de Digitale Kroon om te scrollen doorheen de lijst met verschillende benamingen. Tik op de naam om deze te koppelen aan de work-out en op te slaan. De work-outs kun je achteraf bekijken via de Activiteit applicatie op je iPhone.

Lees ook: Route van een work-out bekijken in Activiteit

Meer functionaliteit en een snellere Apple Watch door watchOS 3
Klik hier voor een overzicht van alle tips.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!