13 december 2016

WATCHwatchOS 3: Meldingen van gedeelde activiteit uitschakelen

Apple Watch icon voor activiteit calorieën

Vanaf watchOS 3 kun je samen fit worden en heb je de mogelijkheid om je prestaties te delen via de Activiteit app. Hoe je dit kunt instellen lees je hier terug.

Wanneer een vriend zijn doelen heeft behaald of een work-out heeft voltooid krijg jij hier een melding van. Je kunt dan direct een gerelateerd bericht sturen zoals: goed gedaan, niet te stoppen, etc. Wanneer je niet zit te wachten op deze meldingen kun je dit ook uitschakelen.

Eigen meldingen en berichten van gedeelde activiteiten uitschakelen

• Ga hiervoor naar de Activiteit applicatie op je iPhone
• Open het tabblad 'Delen'
• Tik bovenin op de optie 'Delen'
• Een lijst met gedeelde personen wordt geopend
• Tik op de contactpersoon
• Scroll naar beneden

Kies hier voor de optie 'Meldingen uit', je zal nu geen meldingen meer ontvangen van deze persoon. Herhaal dit voor alle personen waarvan je de meldingen voor gedeelde activiteiten niet meer wilt ontvangen.

gedeelde activiteiten uitschakelen voor Activiteit

Het delen van activiteit stoppen of vriend verwijderen

Wil je niet meer je eigen activiteit delen met een vriend dan kun je twee dingen doen. Of je stopt het delen van je persoonlijke activiteit, je kunt dan nog wel de voortgang van je vriend bekijken. Of je verwijdert de vriend in zijn geheel voor deze functie. Beide kun je instellen via Activiteit iPhone app ▸ Delen ▸ Contactpersoon. Scroll naar beneden en kies voor de optie 'Verberg mijn activiteit' of 'Verwijder vriend'.

Lees ook: Work-out stoppen, pauzeren of vergrendelen


A post shared by appletips.nl (@appletips.nl) on


Meer functionaliteit en een snellere Apple Watch door watchOS 3
Klik hier voor een overzicht van alle tips.







Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: