13 december 2016

NieuwsPokémon Go krijgt extra’s speciaal voor de feestdagen

Pokémon go app logo

Goed nieuws voor wie alle Pokémons heeft gevangen. Niantic heeft namelijk nieuwe exemplaren toegevoegd aan het spel die je kunt gaan verzamelen. Hierdoor gaat er een wens voor veel spelers in vervulling, want in totaal worden er 100 nieuwe beestjes toegevoegd! Niantic heeft wel aangegeven dat deze exemplaren gefaseerd worden toegevoegd aan het spel.

De nieuwe Pokémons zijn speciaal voor de feestdagen toegevoegd. Voor wie denkt dat hij of zij de Pokémons in het wild kan gaan zoeken komt helaas bedrogen uit. Op dit moment kun je de nieuwe exemplaren alleen verkrijgen door ze via een ei uit te broeden.

'Baby' Pokémons vanaf nu beschikbaar

Van de nieuwe Pokémons die de komende maanden worden toegevoegd krijgen de 'Baby' Pokémons op dit moment alle aandacht. Dit zijn Pokémons die in de voorfase van een huidige Pokémon zitten. Pichu is bijvoorbeeld de babyversie (voorfase) van Pikachu en kan nu verzameld worden. De volgende Pokémons zijn nieuw in het spel, tussen haakjes vind je de evolutie terug: Smoochum (Jynx), Cleffa (Clefiary), Igglybuff (Jigglypuff), Magby (Magmar), Elekid (Elactabuzz), Tyrogue (Hitmonlee), Pichu (Pikachu) en de complete nieuwe reeks Togepi (Togetic ▸ Togekiss).

De baby exemplaren kun je alleen verkrijgen door ze uit te broeden via een ei. Waarschijnlijk volgen snel meerdere Pokémons, de collectie wordt immers uitgebreid met 100 nieuwe exemplaren. Aannemelijk is dat we deze de komende maanden ook in het wild kunnen tegenkomen.

Pokémon go nieuwe pokémons voor de feestdagen

Speciale Kerst-Pikachu

Speciaal voor de feestdagen kun je opzoek gaan naar een bijzondere Pikachu. Tussen 12/12/16 en 29/12/16 verschijnt er namelijk een speciale Pikachu met kerstmuts. Een erg uniek exemplaar die je moet hebben in je collectie want ook achteraf kun je Pikachu met muts bewonderen in je Pokédex.

Pokémon GO
Pokémon GOApple Watch app
Categorie: Games, Health & Fitness
Ontwikkelaar: Niantic, Inc.
iPad & iPhone  9+  271 MB DOWNLOAD GRATIS

Handleiding, tips, informatie en meer voor Pokémon Go

Sinds de release van Pokémon Go hebben we een aantal handige handleidingen, tips en meer gemaakt voor het populairste spel van de zomer 2016. Alle tips en meer vind je hieronder terug.

Handleiding en tips voor beginners
12 tips voor de gevorderde speler
Snel je XP-score verhogen
Gooi altijd de perfecte curveball
Bugs, server-problemen en oplossingenReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!