23 december 2016

WATCHPokémon Go: Apple Watch app nu beschikbaar

Pokémon go app logo

Goed nieuws voor alle Pokémon Go liefhebbers, vanaf vandaag kun je ook opzoek gaan naar Pokémons met behulp van je Apple Watch. Niantic heeft namelijk de Apple Watch applicatie gelanceerd voor de argumented reality game.

Bij de aankondiging van de Apple Watch series 2 had Niantic al een voorproefje gegeven van de Apple Watch app voor Pokémon Go. Eerder waren er nog geruchten dat Niantic de ondersteuning voor de Watch zou uitstellen, maar dat bleek incorrect en Niantic greep in. Iedereen die een Apple Watch heeft met watchOS 3 of nieuwe kan de app installeren en gebruiken.

Pokémon Go ondersteuning voor de Apple Watch

Met de Apple Watch app kun je opzoek gaan naar Pokémons zonder dat je jouw smartphone voortdurend gebruiken. Open de app op je Apple Watch en start de 'work-out'. Op het scherm kun je zien welke Pokémons dichtbij zijn, afgelegde afstand en meer.

pokémon go op de Apple Watch

Bij het benaderen van een Pokéstop krijg je onmiddellijk deze extra's vanuit de app op de Watch. Zodra er een Pokémon opduikt krijg je een melding, maar moet je deze wel vangen via de iPhone applicatie. Op dit punt blijf je dus afhankelijk van je smartphone. De reden hiervoor zal wel zijn om de Pokémon Go Plus extra intrek te houden. Hiermee kun je namelijk wel eerder gevangen Pokémons 'opnieuw' vangen.

De app is vooral bedoeld om eieren uit te broeden om zo nieuwe Pokémons te verkrijgen. Via de Watch app is het namelijk eenvoudiger de app op te starten en te gebruiken dan de iPhone variant. De uitgelezen manier om de nieuwe 'baby Pokémons' /pokemon-go-feestdagen/ te verzamelen. Bovendien werkt de app als work-out die gelijk de prestaties wegschrijft in de Activiteit app.

pokémon go op de Apple Watch  en iPhone

Download de update in de iOS App Store en installeer de Apple Watch applicatie. Hoe je dit precies doet lees je hier terug.

Handleiding, tips, informatie en meer voor Pokémon Go

Sinds de release van Pokémon Go hebben we een aantal handige handleidingen, tips en meer gemaakt voor het populairste spel van de zomer 2016. Alle tips en meer vind je hieronder terug.

Handleiding en tips voor beginners
12 tips voor de gevorderde speler
Snel je XP-score verhogen
Gooi altijd de perfecte curveball
Bugs, server-problemen en oplossingen

Pokémon GO
Pokémon GOApple Watch app
Categorie: Games, Health & Fitness
Ontwikkelaar: Niantic, Inc.
iPad & iPhone  9+  288 MB DOWNLOAD GRATIS


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: