26 oktober 2013

Weekend deal: Benks AKR glazen screenprotector voor iPhone 5, 5C en 5S

screendealNog geen week geleden lanceerde we een nieuwe dienst, de appletips shop. Vanaf vandaag starten we met de eerste weekend deal. Een leuke aanbieding om het weekend goed in te luiden. De producten die wij als weekend deal aanbieden zijn altijd "Editors Choice".

Dus altijd producten die wij zelf gebruiken of hebben gebruikt en die we graag willen delen met onze bezoekers. En omdat wij een eigen shop in beheer hebben, kunnen we de producten voorzien van een leuke prijs. Dit weekend presenteren wij de Benks AKR Glass Screenprotector voor iPhone 5, 5S en 5C. Een screenprotector is tegenwoordig niet meer weg te denken, een dunne laag die bijna onzichtbaar is en het scherm van je telefoon beschermt tegen lelijke krassen.

De Benks AKR Glass Screenprotector is niet zomaar een screenprotector maar een screenprotector van glas, niet zomaar glas, nano glas!

i5-05

Een screenprotector van glas brengt veel voordelen met zich mee. De screenprotector voelt namelijk hetzelfde aan als het scherm van je iPhone. Naast dit grote voordeel beschermt deze glazen screenprotector van Benks, beter dan iedere screenprotector. Dankzij nano glas technologie is het glas net zo sterk als staal. De screenprotector bevat een speciale coating zodat zowel je scherm als de screenprotector is beschermd tegen krassen.

De makers van de Benks AKR Glass Screenprotector beweren zelfs dat de screenprotector makkelijk tegen een explosie kan. Dit hebben we zelf natuurlijk nog niet geprobeerd. Wel voelt de screenprotector erg sterk aan. De screenprotector is met slechts 0.3mm ontzettend dun en is daarmee bijna even dun als een doorsnee screenprotector.

De glazen screenprotector van Benks is erg makkelijk op het scherm te bevestigen. In de doos zit een 6-delig schoonmaak-setje zodat je het scherm stofvrij kunt maken, voor het beste resultaat.

Onlangs een iPhone 5, iPhone 5S of iPhone 5C aangeschaft? Bescherm hem met de Benks AKR Glass Screenprotector. Speciaal voor dit weekend hebben we hem afgeprijsd van €24.99 voor slechts €19.99 inclusief verzending binnen Nederland. De actie is geldig tot en met zondagavond 0:00.

Klik hier om te bestellen!
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!