20 maart 2017

WhatsApp: Groepsgesprekken verlaten en verwijderen

Whatsapp icoon voor iOS en Android

De chatdienst WhatsApp wordt waarschijnlijk door al je vrienden, kennissen familie, etc. gebruikt. Dat is het voordeel van een app dat op alle platforms kan draaien. Via de berichtendienst kun je een gesprekken met meerdere mensen voeren, maar niet iedereen zit op zo'm groepsgesprek te wachten.

Via dit gesprek ontvang je vaak veel berichten en de meldingen blijven dan maar komen. Je kunt er dan voor kiezen om de meldingen voor dit gesprek uit te schakelen of kun je het groepsgesprek verlaten en verwijderen. De meldingen schakel je uit via WhatsApp ▸ open het gesprek ▸ tik bovenin op de naam ▸ aangepaste meldingen ▸ stil ▸ kies een periode (bijvoorkeur een jaar).

Een groepsgesprek verlaten in WhatsApp

• Open WhatsApp
• Navigeer naar het groepsgesprek en open deze
• Tik bovenin op de naam
• Scroll naar beneden

Whatsapp groepsgesprek verlaten en verwijderen

Tik nu op de optie 'Verlaat groep', je zult nu het gesprek verlaten. Dit houdt in dat je geen meldingen meer ontvangt, maar ook geen berichten meer kunt versturen naar de groepsleden. Via de knop 'Wis chat' kun je indien gewenst het volledige gesprek verwijderen.

Lees ook: WhatsApp Status, foto’s en video’s delen die na 24 uur verdwijnen

WhatsApp Messenger
WhatsApp MessengerCategorie: Social Networking, Utilities
Ontwikkelaar: WhatsApp Inc.
iPhone  4+  135 MB DOWNLOAD GRATIS






Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: