7 september 2016

ZUS: iPhone oplaadkabel gemaakt van supersterk kevlar

De kwaliteit van Apple producten is over het algemeen uitstekend te noemen, natuurlijk gaat er wel eens iets fout maar daar komt dan vrijwel altijd een oplossing voor.

Als je een iPhone gebruiker vraagt wat hij of zij kwalitatief het miste vind aan de iPhone, krijg je in de meeste gevallen "de oplaadkabel" als antwoord. Iedereen heeft wel eens een defecte usb/lighting kabel gehad, de oorzaak een kabelbreuk bij de lightning connector.

De kabels zijn best goed ontworpen echter worden ze tijdens het gebruik ervan verkeerd gebruikt. Zo wordt er vaak bij het verwijderen uit de iPhone vaak aan de kabel zelf getrokken. Verwijder je de kabel door aan de lightning connector (dikkere gedeelte) te trekken dan zal je merken dat de kabel niet snel kapot gaat. Het blijft natuurlijk veel handiger en makkelijker om gewoon aan het kabeltje zelf te trekken, maar dat is verkeerd.

Als de kabel stuk is kun je een nieuwe aanschaffen via de Apple Store, maar je kunt ook voor een degelijker alternatief gaan, namelijk een ZUS kabel.

Oplaadkabel gemaakt van kevlar

Een ZUS kabel is een kabel die gemaakt is van gevlochten nylon en kevlar. Dit materiaal wordt gebruikt in kogelvrije vesten, in de luchtvaart en kan worden gezien als een zeer uitermate sterk materiaal. Door het gebruik van Kevlar zal de kabel voor langer mee gaan dan de originele Apple kabels.

ZUS kabel, alternatieve lightning kabel

Levenslange garantie

ZUS kabels zijn gecertificeerd door Apple en hierdoor werkt deze feilloos op een Apple apparaat met Lightning aansluiting. De fabrikant van de kabels geeft op elke kabel levenslange garantie! Mocht je kabel bij normaal gebruik stuk gaan, dan zal deze zonder problemen worden vervangen.

Korting op ZUS kabels

ZUS kabels zijn leverbaar in een Lightning uitvoering (voor iPhone, iPad en iPod touch), maar ook als een USB-C uitvoering (voor macBook, Apple TV en overige smartphones en apparaten). Beide kabels kunnen worden aangeschaft door middel van een pre-order bij Tweakdeal voor € 24,99. Speciaal voor appletips krijg je tijdelijk 10% korting op deze kabels bij Tweakdeal.

Sterk en handig in gebruik

De kabels zijn sterk en toch flexibel. Zo kun je bijvoorbeeld de iPhone makkelijk gebruiken wanneer je deze aan het opladen bent. De USB-aansluiting is geplaatst in een hoek van 90º, dit heeft net zoals de gewone kabel zijn voor- en nadelen. Vooral bij kleine ruimtes is dit beter, denk hierbij in de auto of bij het aansluiten op een Mac of ander toestel.

ZUS kabel winactie

In samenwerking met Tweakdeal mogen wij een ZUS lightning en USB-C kabel verloten onder de lezers van appletips. Vul het onderstaande formulier in voor 12 September aanstaande. Automatisch worden uit alle inzendingen willekeurige winnaars geselecteerd, deze ontvangen een persoonlijk e-mailbericht. Na beëindiging van de actie zul je eenmalig een mailing ontvangen van tweakdeal.nl.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.Reacties


 • Patrick

  7 september 2016 om 10:28

  Heb inderdaad al een paar keer een brakke Apple kabel gehad , ben erg benieuwd naar deze !

 • Tom

  7 september 2016 om 12:17

  Ja Graag !!!
  Ben erg zuinig op mijn Apple spullen maar ik heb toch al aardig wat kabels versleten. Heb nu een lange Belkin kabel die al sterker is maar die is erg stug. Als ik dit zo hoor is dit een perfecte kabel.

 • Kees

  7 september 2016 om 12:47

  Super, ondanks alle zorgzame behandeling ook helaas al meegemaakt dat de kabel defect raakte. Ik ben benieuwd.

 • Jelle

  7 september 2016 om 12:57

  Ben erg stom geweest! Mijn kabel was kapot, en nu heb ik een Andere Gekocht, Had ik dit nou maar eerder gelezen, Die kabel kost een stuk meer, maar na mijn Andere koop ik deze ;-)

 • Leo

  7 september 2016 om 16:35

  Daarjuist twee kabels besteld, maar de kortingscode werkt niet. Dus geen 10% korting, maar wel de volledige prijs op de factuur.
  Spijtig.

 • Tweakdeal

  7 september 2016 om 16:47

  Beste Leo,

  Ik zie inderdaad dat de kortingscode niet is toegepast. Ik heb het even getest, als ik de kortingscode Appletips invul. En dan op enter of op kortingsbon toepassen klik. Dan moet het werken.

  Leo, ik ga je direct mailen. Want uiteraard heeft u ook recht op de 10% korting.

  Robin | Tweakdeal

 • Leo

  7 september 2016 om 19:25

  Bedank. Korting werd teruggestort.

 • matmack

  7 september 2016 om 20:58

  Jammer niet de USB zou 90 gr hoek moeten hebben maar de Lightning connector, daar komt vaak druk op als je tablet of iPhone gebruikt tijden laden.
  Kabel breken daar niet bij de USB is mijn ervaring.

 • matmack

  7 september 2016 om 21:03

  Bovendien blokkeert de 90 gr USB de opening van het er naast liggende slot…

 • Kurvers

  8 oktober 2016 om 13:06

  Kabel nog steeds niet ontvangen.

 • Wesley Fabry

  8 oktober 2016 om 13:15

  Dan kun je het beste contact opnemen met tweakdeal: http://www.tweakdeal.nl/contact-us/

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!