8 december 2016

ZUS USB autolader met handige Smart Car Finder

Autoladers waarmee je een iPhone kunt opladen zijn in groten getale te koop. De kwaliteit van dergelijke autoladers laat echter nog wel een de wensen over. De afgelopen tijd hebben wij de ZUS USB autolader met Smart Car Finder getest, een premium autolader met extra handige functies.

Snel opladen

De ZUS USB autolader en Smart Car Finder is een speciale autolader voorzien van een aantal handigheden. De autolader kan je iPhone supersnel opladen en kan dankzij een speciale app je auto terugvinden wanneer je deze ergens geparkeerd hebt.

Er kunnen twee iPhones of andere apparaten via de USB-poorten aangesloten worden, deze poorten zijn verlicht met een led zodat je deze snel terugvindt. Bovendien zijn de USB poorten zogenaamd 'reversible', waardoor het niet uitmaakt hoe je een USB connector aansluit. Erg handig want het past altijd!

De oplader is zeker geen standaard 'goedkope' oplader, dit is terug te zien in het design en de gebruikte materialen. De oplader past perfect, zit stevig in de 12 volt aansluiting van de auto en kan tegen een stootje.

Volgens de fabrikant kan de ZUS oplader apparaten bijna 50% sneller opladen dan een gemiddelde autolader van een ander merk. De ZUS oplader is voorzien van een speciale slimme oplaad-chip die het apparaat herkent dat je aansluit. Hierdoor wordt het opladen geoptimaliseerd en de oplaadtijd verkort. Exact hebben we dit niet getest, maar de oplader laadt inderdaad erg snel op en komt zeker in de buurt van 50% tijdbesparing.

ZUS USB autolader

Je auto terugvinden

Je kunt de oplader met behulp van bluetooth koppelen met de speciale ZUS-app, dit gaat automatisch tijdens de setup. Wanneer bluetooth is gekoppeld kan de ZUS-app je parkeerlocatie opslaan. Nadat je auto is geparkeerd vraagt de ZUS-app of je de parkeerlocatie wilt opslaan. Je kunt eventueel deze locatie delen met je vrienden via de app.

Na het parkeren kun je aangeven voor hoeveel tijd je in de parkeermeter hebt gestoken. Je ontvangt dan automatisch een melding wanneer de tijd om is, zodat je geen parkeerboete riskeert.

Ben je na het shoppen op zoek naar je auto dan open je de ZUS-app en kun je met behulp van de richtingaanwijzingen je auto terug te vinden. Dit werkt vanzelfsprekend alleen goed wanneer je je auto parkeert in de buitenlucht, de app houd geen rekening met verdiepingen in een parkeergarage, je kunt wel de parkeergarage terugvinden.

ZUS
ZUSCategorie: Navigation, Lifestyle
Ontwikkelaar: No NDA Inc
iPad & iPhone  4+  107 MB DOWNLOAD GRATIS

Auto accu controleren

Als extra speciale functie kan de app met behulp van de oplader de status van de accu weergeven. Het voltage wordt automatisch gemeten en is als meter en grafiekvorm terug te vinden in de app.

Prijs en beschikbaarheid

De ZUS Smart Autolader is te koop bij tweakdeal.nl voor € 39,95. Een prijs die zeker hoger ligt dan de gemiddelde oplader. Je koopt echter wel een product van zeer hoge kwaliteit uitgerust met een aantal zeer handige features en je kunt twee apparaten tegelijkertijd opladen. Iets wat erg handig is in wat oudere auto's die geen extra USB-aansluiting hebben.

Win een ZUS USB autolader

In samenwerking met Tweakdeal mogen wij een ZUS Smart Autolader onder de lezers van appletips verloten. Vul het onderstaande formulier in voor 16 december. Automatisch wordt uit alle inzendingen een willekeurige winnaars geselecteerd, deze ontvangt persoonlijk e-mailbericht. Door deel te nemen aan deze actie ontvang je automatisch de nieuwsbrief van tweakdeal.nl.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

ZUS autoladerReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!