13 oktober 2012

3000 tips, 600 iCandies en 300 iFuns later…

2 min leestijd

Vandaag 13 oktober 2012 is een bijzondere dag want vandaag is onze 3000ste tip gepost. Op 7 juni 2008 werd de eerste tip gepubliceerd op appletips. Ondertussen, meer dan vier jaar later, zijn we fors gegroeid en blijven we deze hobby nog steeds graag doen. Dankzij de verschillende oude en nieuwe Apple producten zoals de iPad en iPhone hebben we al 300 pagina's vol met handige tips voor beginners, gevorderden en experts om het beste uit je apparaat te halen.

Naast de verschillende tips voor OS X en iOS zijn we bijna een jaar geleden gestart met de iFun rubriek. Hier vind je de laatste geruchten, informatie en concepten terug van verschillende Apple producten. Daarnaast verschijnen er regelmatig leuke filmpjes, foto's, enzovoorts over alles wat met Apple te maken heeft. Ondertussen hebben we al een iFun-database van 300 artikels!

Uiteraard zitten we niet stil, naast de dagelijkse tips en iFuns bieden we ook iedere week leuke wallpapers aan voor je Apple apparaten. Het is haast toevallig maar in onze iCandy rubriek kun je meer dan 600 wallpapers terugvinden.

We streven ernaar om iedere dag nieuwe content aan te bieden, af en toe valt er wat te winnen en we proberen onze webpagina zo geoptimaliseerd mogelijk te houden. Afgelopen week hebben we nog onze iPhone applicatie geupgrade voor de nieuwe iPhone 5 en iOS 6, uiteraard blijft deze in ontwikkeling. We weten dat vele een iPad applicatie wensen, maar om eerlijk te zijn zien wij hier de meerwaarde niet van in. Onze webpagina is geoptimaliseerd voor de iPad en werkt uitstekend. Kortom voorlopig komt er geen iPad applicatie.

Uiteraard zoeken we regelmatig naar vernieuwing en daarom zal er NOG dit jaar een leuke, maar vooral handige rubriek bijkomen op appletips.nl. Veel willen we hier nog niet over vertellen, maar we weten zeker dat jullie deze enorm gaan waarderen. Hou daarom onze website in de gaten!

Tot slot willen we jullie enorm bedanken om dagelijks onze website te bezoeken, te reageren en te delen met andere. Wij doen er alles aan om jullie te verbazen, te helpen en dingen bij te leren.

Bedankt, namens het hele appletips-team!

info
Auteur appletips redactie
Bijgewerkt17/12/2014 17:40
Categorie Mededelingen
Feedback Probleem melden
Delen 𝕏

Reacties

Laat een reactie achter



Download gratis de appletips app
voor iPhone en iPad in de App Store