2 juli 2015

MUSICApple Music: Artiesten volgen en ontvolgen via Connect

Apple Music Connect

Alle artiesten die aanwezig zijn in Apple Music hebben hun eigen profielpagina. De profielpagina is niet alleen een biografie van de artiest, maar ook een kijkje achter de schermen dankzij Connect. Dit is eigenlijk een soort Facebook of Twitter voor artiesten, wij als gebruiker kunnen deze artiesten volgen zodat we altijd op de hoogte blijven.

Je eigen muziekbibliotheek wordt gesynchroniseerd met Apple Music, automatisch volg je hierdoor alle artiesten die in je muziekbibliotheek aanwezig zijn. De tijdlijn van artiesten kun je raadplegen via het tabblad 'Connect' in de Muziek applicatie in iOS, Apple TV, Android en iTunes.

connect apple music pharell

Artiesten kunnen hier exclusieve video’s, foto’s en demo’s posten, je kan de berichten leuk vinden, delen, erop reageren of in sommige gevallen bewaren. Selecteer het deel-menu (het vierkante icoon met de pijl omhoog) bij de post om verschillende acties uit te voeren waaronder het delen of bewaren van een bericht.

connect apple music katy perry

Net zoals bij social media kun je ook artiesten volgen en ontvolgen, tik op het vergrootglas (iOS) of klik op het zoekveld en vul de naam van de artiest in (zorg ervoor dat je Apple Music selecteert). Selecteer de artiesten tik/klik onder de naam op 'Volg (Follow)' om hem of haar te volgens, 'Volg niet (Unfollow)' om hem of haar te ontvolgen.

Meer over Apple Music kun je hier terugvinden.Reacties


  • Humbucker

    2 juli 2015 om 18:09

    Wat een gedoe met dat Apple Music.Ik wil helemaal geen Apple Music. Basta!

Een reactie toevoegen: