26 augustus 2015

MUSICApple Music: Voorgestelde artiesten volgen via Connect

Apple Music Connect

Wie Apple Music gebruikt kan artiesten volgen via connect, Alle artiesten die aanwezig zijn in Apple Music hebben hun eigen profielpagina. Naast een biografie van de artiest, kun je via deze weg ook een kijkje achter de schermen nemen. Connect is eigenlijk een soort Facebook of Twitter voor artiesten, wij als gebruiker kunnen deze artiesten volgen zodat we altijd op de hoogte blijven.

Standaard volg je alle artiesten die in je Apple Music bibliotheek aanwezig zijn, maar het kan zijn dat je graag meerdere artiesten of curatoren wilt volgen. Je kan dan handmatig opzoek gaan, maar je kan ook gebruikmaken van een automatisch optie die aan de hand van je huidige artiesten voorstellen doet.

Apple Music connect

Ga hiervoor naar de Muziek applicatie en tik linksboven in op het (silhouet) gebruikersicoon, tik hierna op 'Volgens' en selecteer de optie 'Vind meer artiesten en curators'. Apple Music zal op basis van je huidige artiesten voorstellen doen, door op de knop 'Volg' te tikken kun nieuwe artiesten volgen via connect.

De muziek van deze artiesten worden niet toegevoegd aan je muziekbibliotheek, dit moet je handmatig doen. Via iTunes is het niet mogelijk om op deze manier meerdere artiesten te vinden.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!