21 november 2014

BasisOverstappen van Android naar iOS

Heb je net een nieuwe iPhone gekocht of zit je als Android gebruiker na te denken om over te schakelen van Android naar iOS dan is er goed nieuws. Op de website van Apple kun je een speciale pagina raadplegen die iedere Android helpt overstappen naar iOS.

Zaken zoals hoe muziek, contacten, boeken en documenten overzetten en beheren van je Android toestel naar een iPhone. Op de pagina vind je enkele overstaptips die doelgericht zijn op de Android gebruiker en hoe je de inhoud van je Android toestel moet verplaatsen naar een iPhone.

androidnaarios

De pagina is ideaal als je nog twijfelt of je wel wil overschakelen naar een iPhone omdat je bang bent dat je gegevens niet gesynchroniseerd worden. In principe kun je alle gegevens van een Android toestel overzetten naar iOS echter dien je wel alle applicatie opnieuw aan te schaffen. Heb je bijvoorbeeld Angry Birds gekocht in de Google Play Store dan moet je deze (helaas) weer opnieuw kopen in de iOS App Store.

Contacten, agenda afspraken en andere gegevens kun je bijvoorbeeld met de gratis applicatie 'Copy My Data' voor Android en iOS. Eerst installeer je de applicatie op je Android toestel, kopieer je gegevens naar de App en vervolgens kun je deze content overzetten op je iOS toestel.

Copy My Data
Copy My DataCategorie: Utilities
Ontwikkelaar: Media Mushroom Limited
iPad & iPhone  4+  5 MB DOWNLOAD GRATIS

Klik hier om de speciale pagina op de Apple website te raadplegen.

Op appletips vind je tips terug voor beginners, gevorderden en experts. In de categorie basistips vind je eenvoudige tips en weetjes over OS X, iOS en overige Apple producten, deze zijn speciaal gericht op nieuwe Apple gebruikers. Alle basistips vind je hier terug. De tips voor beginners zijn een aanvulling op de basistips.Reacties


 • Vincent

  4 november 2016 om 22:26

  Fantastisch !! werkt perfect !! Hartelijk dank !!

 • Miranda

  6 januari 2017 om 11:15

  Ik heb een Samsung S5 en daarvan wil ik de S planner (agenda) overzetten naar mijn nieuwe IPhone 6S met deze app maar deze staat nu al een avond en een nacht te “werken”. Is dit normaal??

 • Wesley Fabry

  6 januari 2017 om 11:50

  @miranda daar weet ik helaas ook geen antwoord op. Het beste kun je deze vraag stellen op https://genius.appletips.nl

  Onze experts en leden weten misschien een oplossing…

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!