8 augustus 2017

NieuwsBack to School 2017: Gratis Beats-koptelefoon voor studenten

Eindelijk, de Back to School-actie van Apple is gelanceerd. Vanaf 8 augustus tot 2 oktober krijg je als student (die in aanmerking komt voor de educatieve korting) bij aankoop van een iPad of Mac een Beats-headset. Uiteraard krijg je daarnaast ook de reguliere studentenkorting.

De actie heeft even op zich laten wachten, meestal start deze in juni, waarom Apple dit jaar zo lang heeft gewacht is niet bekend. Opvallend is dat de actie is jaar alleen van toepassing is op bepaalde Macs en iPads, de iPhone komt dit jaar niet in aanmerking. De Back To School-actie is te benaderen via deze speciale pagina

Apple actie Back to School 2017

Het Beats-model dat je gratis krijgt is afhankelijk van wat je aanschaft in de Apple Store. Bij aanschaf van een MacBook Air, MacBook (12-inch), MacBook Pro, iMac of Mac Pro ontvang je gratis een BeatsX-headset, Beats Solo3 Wireless of Powerbeats 3 Wireless.

back to school 2017 apple

Bij aanschaf van een iPad Pro krijg je gratis een BeatsX-headset of kun je een Powerbeats 3 Wireless aanschaffen met 75% korting of een Beats Solo3 Wireless met 50% korting. Je betaald dan uiteindelijk €149,99 voor de Beats Solo3 of €50 voor de Powerbeats 3. Klik hier om de voorwaarden van deze Apple Back to School actie te raadplegen.

Op de speciale Back To School pagina kun je bekijken welke producten er exact in aanmerking komen en welke Beats je er gratis bij krijgt. Er zijn namelijk enkele uitzonderingen zoals de Mac mini en overige iPads waarbij je geen headset krijgt.

Op zoek naar Studenten Laptops met korting? check dan ook studentenkorting.nl

Bekijk ook: De appletips koopwijzer, altijd de laagste prijs voor je Apple productenReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!