14 september 2013

Bladwijzers toevoegen aan je iBooks

iBooksDe iPad (mini) is een apparaat dat vele voordelen kent, eenvoudig je e-mails nakijken, surfen op het web of tal van andere apps gebruiken om het online leven eenvoudiger te maken. Naast deze functies wordt de iPad ook steeds meer gebruikt als e-reader.

Eenvoudig al je favorieten boeken in één bibliotheek verzameld en te lezen via het superscherpe Retina-scherm. Met behulp van de bladwijzer-functie in iBooks kun je snel en eenvoudig een pagina markeren zodat je deze snel achteraf kunt raadplegen. Volg hiervoor onderstaande stappen:

• Open de iBooks applicatie
• Selecteer een boek en open de gewenste pagina
• Tap vervolgens rechtsboven op 'lint'-icon naast het vergrootglas

Vervolgens komt er een rood-lintje tevoorschijn en wordt de pagina gemarkeerd. Dit kun je voor iedere pagina toepassen, hierna kun je naast de bibliotheek-knop op de menu-knop tappen om de inhoudsopgave te raadplegen. Vervolgens krijg je een overzicht van de inhoud, bladwijzers en notities. Op deze manier kun je snel en eenvoudig naar een bepaalde pagina navigeren.

Een notitie of markering kan worden toegepast door een bepaald stuk tekst te markeren en vervolgens in het pop-up venster de optie 'Markeren' of 'Notitie' te selecteren.

Meer over iBooks kun je hier terugvinden.Reacties


Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!