18 maart 2016

Bouw je eigen Disneypark met Disney Magic Kingdoms!

Disney Magic Kingdoms app icoon

Disney liefhebbers opgelet! Met de nieuwe app Disney Magic Kingdoms bouw je een eigen Disneypark en word je meegesleurd in een magisch avontuur!

Het verhaal start met Maleficent die het koninkrijk betovert en alle magie doet laten verdwijnen. Samen met Mickey en Merlijn de tovenaar moet je de vloek ongedaan maken. Dit kun je doen door het park weer op te bouwen, attracties en decoratie te plaatsen.

Zorg ervoor dat je het park weer fantastisch opbouwt en voor veel plezier zorgt met de vele Disney-personages, want anders neemt het kwade en de beroemde slechteriken van Disney het park weer over.

Disney Magic Kingdoms gameplay

Het spel is een echte magische beleving en aan te raden voor iedere Disney liefhebber. Het spel bevat ondermeer attracties zoals: It's a small world, Space Mountain van Disney-parken uit de hele wereld waaronder Disneyland Paris! Maar ook nieuwe attracties speciaal voor het spel zoals WALL-E's House.

In Disney Magic Kingdoms kun je prachtige parades bekijken, vuurwerkspektakels en overige shows en kun je jouw favoriete Disney-personages ontmoeten in het park. Speel het spel, beleef het sprookje en bestrijd het kwaad. Tip: Zet het geluid aan tijdens het spelen!

Disney Magic Kingdoms
Disney Magic KingdomsCategorie: Games, Simulation, Family, Entertainment
Ontwikkelaar: Gameloft
iPad & iPhone  4+  537 MB DOWNLOAD GRATIS

Om Disney Magic Kingdoms te spelen heb je een iPad 2 (of nieuwer), iPad Air (of nieuwer), iPad Pro (of nieuwer), iPhone 4s (of nieuwer) of iPod touch 5e generatie (of nieuwer) nodig. De game is ook te spelen op een Android toestel (klik hier).

Lees ook: RollerCoaster Tycoon 4 Mobile: Verdien snel gratis coins, attracties en ticketsReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!