19 april 2014

RollerCoaster Tycoon 4 Mobile: Verdien snel gratis coins, attracties en tickets

rct4 rollercoaster tycoon 4 iconVorige week heeft Atari na jaren afwezigheid eindelijk een vervolg op het razend populaire simulatiespel ‘RollerCoaster Tycoon’ uitgebracht. Vanaf nu is RollerCoaster Tycoon mobiel te spelen op zowel de iPhone, iPad, iPod Touch en Android-toetstellen. Het spel heeft ondertussen al een hoop kritiek te verduren gekregen.

Als ware RollerCoaster Tycoon fan was de eerste indruk van het spel erg shockerend. Oog voor detail is in dit spel helaas ver zoek, zo moet je bijvoorbeeld geen wachtrijen meer bouwen, lopen de gasten over het gras en stoppen de attracties niet om wachtenden te laten instappen. De animaties van de attracties zijn daarbij erg standaard en weinig bijzonder te noemen.

Toch mogen we het spel niet te negatief bekijken, het is moeilijk om afscheid te nemen van de oude RollerCoaster Tycoon, maar je moet het spel wel als ‘nieuw’ beschouwen. Daarom had Atari het spel beter ‘RollerCoaster Tycoon Mobile’ genoemd, in plaats van ‘RollerCoaster Tycoon 4 Mobile’.

rct4-overzicht

Dit alles neemt niet weg dat het spel leuk blijft om te spelen. Het idee is namelijk nog steeds hetzelfde, probeer een zo mooi, groot en uniek park te bouwen dat voldoet aan alle wensen van je gasten. Voor het spel dien je een bedrag van (op moment van schrijven) €2,69 neer te tellen en maakt het gebruik van in-app aankopen om extra coins, tickets en extra’s vrij te kopen. Hier wringt voor veel spelers het schoentje, helaas dien je een hoop geld te hebben om snel een mooi park op te bouwen. Wij van appletips hebben een aantal dagen het spel gespeeld en hebben een aantal tips waarmee je (op moment van schrijven) eenvoudig coins, tickets en attracties mee kunt verdienen.

Food Rush
Wat je als één van de eerste dingen moet plaatsen in je park is de ‘Food Rush’ kraam. Tap hiervoor op de Build-knop en open het tabblad ‘Specials’. Hier kun je de Food Rush kopen (van je RollerCoaster Tycoon geld) en plaats deze in je park. Wanneer je op de kraam tapt kun je een mini game spelen. Hier is de bedoeling zoveel mogelijk hamburgers klaar te maken binnen de 90 seconden. Voor iedere hamburger krijg je een mooi bedrag en een hoop XP-punten. Hierdoor kun je snel het geldpotje aanvullen en hogere levels behalen in het spel.

rct4-food rush

Hoe snel meer gratis coins verdienen?
Iedereen wil natuurlijk graag snel enkele honderdduizenden coins in zijn bezit hebben. Wij hebben tijdens het spelen van het spel een (waarschijnlijk) kleine bug ontdekt waarmee je snel enkele tienduizenden tot miljoenen coins mee kunt verdienen. Bouw namelijk een Motel (Build ▸ Hotels ▸ Motel) in je park. Zodra deze er staat dien je hem te upgraden, tap hiervoor op het motel en tap vervolgens op ‘Upgrade’. Zodra dit is voltooid moet je het motel verkopen, dit doe je door op het motel te tappen en de knop ‘Sell’ te selecteren. Je zal merken dat het motel wordt verkocht voor enkele tienduizenden tot miljoenen coins.

We hebben dit bij een aantal spelers getest en de resultaten zijn afwijkend, zelf hebben we hiervoor enkele miljoenen gekregen. Daarnaast kun je dit met alle hotels proberen die je in het park hebt staan, ze worden allemaal voor enkele (honderd)duizenden coins verkocht. Uiteraard kun je achteraf gewoon de hotels opnieuw bouwen en worden de verdienden coins bewaard.

rct4-verkopen

Gratis attracties
Wil je graag een spookhuis in je park plaatsen? Dan kan dit gratis! Normaal kost het spookhuis 95000 coins, maar via een redeemcode kun je hem gratis plaatsen. Tap hiervoor op de ingang van je park en selecteer de optie ‘Redeem’, voer vervolgens de code ‘XOXOXO’ in en het spookhuis wordt geactiveerd om te plaatsen in je park. Mocht je zelf nog redeemcodes zijn tegen gekomen voor RollerCoaster Tycoon 4 Mobile, laat ze dan gerust achter in de reacties.

Tickets verdienen
RollerCoaster Tycoon 4 Mobile werkt samen met Facebook, voor sommige net iets te veel, maar het levert wel degelijk extra’s op. Wanneer je graag een hoop tickets wil verdienen dan kun je je vrienden uitnodigen om het spel te spelen. Voor elke vriend dat je uitnodigt krijg je één gratis ticket (hiervoor hoeft je vriend het spel niet te spelen). Misschien vervelend om je vrienden ermee lastig te vallen, maar het levert je wel een hoop tickets op. Daarnaast kun je per dag 5 tickets weggeven aan je vrienden, dus kun je er ook voor zorgen dat ze je er een aantal geven.

Extra tips
• Plaats genoeg restaurants, kraampjes en andere gebouwen, deze leveren namelijk coins op
• Plaats hotels, hierdoor kunnen er meer gasten in je park waardoor je meer coins kunt verdienen
• Upgrade je attracties en gebouwen, deze zorgen voor een betere omzet
• Zorg ervoor dat het buzz-level steeds boven de 90% zit
• Los de verschillende doelen (goals) op, hierdoor verdien je een hoop extra’s waaronder tickets, XP-punten om je levels te verhogen en coins
• Vergeet je coins niet te innen, tap hiervoor op alle restaurants, hotels, en andere gebouwen die geld opleveren

Conclusie
RollerCoaster Tycoon 4 Mobile is een leuk spel, maar met helaas ook een hoop nadelen. Het spel mag niet vergeleken worden met de oude versies van het spel, want deze staan haaks tegenover elkaar. Toch blijft het spel leuk om te spelen omdat het je toch een bepaald nostalgisch gevoel geeft. Daarnaast kun je het spel perfect besturen met het touchscreen van je iDevice en is het vrij eenvoudig om achtbanen, paden en andere attracties te bouwen.

rct4-coins

Het doel van een mooi en het beste park te bouwen is nog steeds aanwezig, echter kun je niet om het wachten heen en is het zuur dat je twee tot soms tien uur moet wachten voor een bepaald gebouw, attractie of achtbaan klaar is. Dit geeft je uiteraard weer een reden om later op de dag terug te komen. Het grootste gemis in deze versie is helaas een ‘zandbakmodus’ waarmee je in alle vrijheid een park kunt bouwen. Misschien dat Atari na deze bakken van kritiek hier ooit verandering in gaat brengen.

Wie graag spectaculaire achtbanen wilt bouwen komt in dit spel niet aan zijn trekken, hiervoor zijn de grafische aspecten te simpel. Daarom kun je beter (concurrent) Crazy Coaster Deluxe downloaden, hiermee kun je prachtige achtbanen bouwen in verschillende thema’s en in een driedimensionale wereld.

RollerCoaster Tycoon® 4 Mobile™
RollerCoaster Tycoon® 4 Mobile™Categorie: Games, Strategy, Simulation
Ontwikkelaar: Atari, Interactive
iPad & iPhone  4+  195 MB DOWNLOAD GRATIS
Coaster Crazy Deluxe
Coaster Crazy DeluxeCategorie: Games, Simulation, Puzzle
Ontwikkelaar: Frontier Developments Limited
iPad & iPhone  9+  352 MB DOWNLOAD  € 2.29

Tip: Voeg appletips toe als vriend in RollerCoaster Tycoon 4 Mobile met de code 'S9EKFN', deze kun je invoeren via Friends ▸ Enter Code en bezoek ons park 'The Lost Kingdom'.Reacties


 • Koen

  14 april 2014 om 21:15

  Bedankt voor deze uitstekende tip!! Ik heb mijn klein en geupgrade hotel verkocht voor 720,000 :)

  Mijn tweede iets grotere en ook geupgrade hotel dat er iets minder lang staat ook voor 450,000. Heeft gewoon met de duur te maken, langer laten staan is meer geld waard denk ik.

 • Luuk

  15 april 2014 om 8:36

  Geniaal dit, maakt het spelen van RollerCoaster Tycoon toch net iets aangenamer.

 • Peter

  15 april 2014 om 9:05

  Redeem : coaster

 • dennis

  19 april 2014 om 8:39

  Als ik klaar ben met bouwen wil ik land kopen, hoe open je je park?
  Redeem coaster werkt inderdaad

 • Wesley Fabry

  19 april 2014 om 8:41

  @dennis je park is altijd open, je moet hem dus niet openen. Meer bezoekers in je park krijg je door hotels te bouwen…

 • BoEmSwA

  19 april 2014 om 12:22

  Add friend: LBZ247

 • C

  20 april 2014 om 14:35

  Sold for 1.2 Billion :D

 • Epiczor

  20 april 2014 om 18:26

  De redeems werken idd
  En het motel verkopen ook

  Add friend CTPMGX

 • jan

  21 april 2014 om 9:15

  Redeem code : wheee

 • Reg

  21 april 2014 om 12:58

  Volgens mij is de hotelbug eruit. Zojuist geprobeerd met zowel het boutiquehotel als het motel en kreeg respectievelijk 15 000 en 25 500

 • RbL93

  21 april 2014 om 18:21

  ADD: c65blw

 • Dvexb6

  21 april 2014 om 20:25

  Add Friend: dvexb6

 • Ercan

  21 april 2014 om 20:44

  Add Friend: 1PMQ3Y

  Net 1.410.000 gekregen voor mijn motel!!

 • Add Dvexb6

  21 april 2014 om 22:15

  Tipje voor jailbroken iPads/iphones:

  Download gameplayer in cydia. Selecteer rct in het programma en zoek naar het exacte aantal coins. Bij de resultaten verander je dit in 9999000 ( dit zijn waarschijnlijk 5 à 6 hits, deze alle aanpassen). Keer terug naar de game en koop wat, of in wat. Zie de nu de aantal coins ;) succes.

 • Rudolf181

  22 april 2014 om 13:38

  Beste Add Dvexb6
  Hoe heb jij voor elkaar gekregen om rct actief te houden? Ik heb backgrounder geprobeerd maar hij sluit toch elke keer af en dan kan ik met gameplayer niks veranderen omdat rct niet actief is? Hoop op reactie

 • Dvexb6

  22 april 2014 om 17:10

  Beste Rudolf,

  Je heb waarschijnlijk de game geüpdatet. Probeer versie 1.0.0 dan werkt het wel. Waarschijnlijk heeft atari de bug gefixt.

 • Mrt

  24 april 2014 om 11:27

  Add me plz
  STYEF7

 • Lars

  24 april 2014 om 17:34

  Add me 1EENKT plz
  Ik heb echt die tickets nodig ;)

 • Simon Raskin

  26 april 2014 om 16:43

  Add me plz
  Ik heb tickets nodig
  V5L5ES

 • rollercoaster

  1 mei 2014 om 22:57

  Add me please gammers!!

  i love tickets

  2FNTLQ

 • Wouter

  2 mei 2014 om 1:36

  Add me plzzz~~~> **** 47PCJ3 ****

 • Lis

  2 mei 2014 om 23:34

  Redeemcode : coaster

 • Ilona

  3 mei 2014 om 0:50

  Hoe kan het dat RCT niet connect met facebook? Als ik dat probeer springt hij naar me facebook een aantal seconde later terug naar RCT alleen met zwart beeld en dan springt alles eraf.

  HELP HELP HELP

 • Koen

  3 mei 2014 om 12:37

  Add: nt8zbs

 • Andree

  4 mei 2014 om 16:41

  Add: b99ssu

 • Kevin

  5 mei 2014 om 12:49

  Ilona, ik heb precies hetzelfde probleem. Ik kan niet verbinden met facebook, ik kom op een internet pagina en daarna ga ik automatisch terug naar het spel, het spel is zwart beeld en ik kom terug bij het dashboard. Ik laad het spel opnieuw en ik ben nog steeds niet verbonden met facebook.

  Add: 99N3WG
  Alvast bedankt :)

 • Luc

  5 mei 2014 om 15:37

  voeg me toe! VBA73J

 • Tux

  5 mei 2014 om 15:55

  LIKE deze community en verzamel snel veel vrienden! Help mee om de eerste echte community groot te maken :-)

  http://www.facebook.com/RCT4M

 • Djmaupp

  5 mei 2014 om 17:19

  C6UHBG

  Voeg me toe!

 • Bran90

  5 mei 2014 om 19:03

  Ook verslaafd aan dit spel! Voeg me toe: PRUU5K

 • MAC

  6 mei 2014 om 9:53

  Add me please JXC5LW

 • Ans

  6 mei 2014 om 21:49

  Ik heb met behulp van de redeemcode wel het spookhuis, de rollercoaster is te groot, ik kan niet bouwen, geen grond bijkopen ( want park niet sluiten) , zit nu in level 2 maar kan niks bouwen, zelfs geen draaimolen. Weet iiemand hoe dat verholpen kan worden?

 • jeffrey

  8 mei 2014 om 19:20

  nvet64

 • Anoniem

  8 mei 2014 om 19:24

  Voeg me please toe: QNZST9

 • rollercoaster

  10 mei 2014 om 11:05

  nieuwe ronde, nieuwe kansen….
  92316G

 • Michelle

  12 mei 2014 om 12:07

  U3UKT6 ……graaag toevoegen!

  Ben erg actief!

  Ik verkocht mijn boutique hotel voor 3.528.000 Colins! En het heeft echt niets met de duur te maken….sluit het spel maar is af en weer opnieuw, af en weer opnieuw…elke x kijken en op een gegeven moment is het een JackPot!!!

  Groetjes! Maargoed voor het upgraden moet je wel tickets hebben…dus vriendjes hebben is wel zo fijn!

 • Dirk

  13 mei 2014 om 11:29

  Ik houd me aanbevolen: 5178D8. Je krijgt een gift terug.

 • Ellen

  14 mei 2014 om 21:11

  Voeg me toe aub : DGPCMJ

 • Wesley Fabry

  15 mei 2014 om 9:31

  Probelen met Facebook connectie? Dan moet je even via de privacy instellingen van Facebook zelf controleren of RCT4M toegang heeft tot je facebook vrienden en gegevens.

  Tip: Voeg appletips toe als vriend in RollerCoaster Tycoon 4 Mobile met de code ‘S9EKFN‘, deze kun je invoeren via Friends ▸ Enter Code en bezoek ons park ‘The Lost Kingdom’

 • voeg toe BD3Q5M

  15 mei 2014 om 20:21

  voeg me toe BD3Q5M

 • Voeg me toe!

  15 mei 2014 om 22:16

  Voeg me toe, code HJW98R en check m’n park !

 • Roel

  16 mei 2014 om 0:53

  BAM 20.000.000.000 gekregen voor mijn upgraded hotel kan weer even voort :-)
  Ad me GPCQ88

 • Dave

  17 mei 2014 om 9:03

  Heb een paar mensen bove me toegevoegd.
  Mijn code W7LL18

 • Chris

  17 mei 2014 om 17:40

  In mijn park komen geen mensen meer. Ze staan we voor de ingang, maar komen niet verder het park in. Krijg wel gewoon muntjes.

 • Nikki

  19 mei 2014 om 16:36

  SSQET8

 • Eline

  23 mei 2014 om 10:42

  Add 3arp4y ! Redeem coaster werkt erg goed!

 • Joshua

  25 mei 2014 om 13:01

  UH3VZ3

 • Tim

  28 mei 2014 om 23:31

  Unqbk3

 • Liesje

  31 mei 2014 om 2:34

  Weet iemand wat maintenance inhoud en wat je ermee moet doen?

 • Wesley Fabry

  31 mei 2014 om 7:47

  @liesje wanneer je dit gebouw plaatst in je park dan kun je werktijd kopen. Dit wil zeggen: tijdens het spelen van RCT4M gaan er attracties stuk, deze moet je dan ‘maken’ door erop te tappen. Bij maintenance kun je werktijd kopen, tijdens deze periode gaan gewoon geen attracties stuk en kun je alles optimaal blijven gebruiken. De tijd die je koopt is ‘speeltijd’, dit wil zeggen dat als je 60min koopt dan lopen die minuten af terwijl je ook daadwerkelijk speelt. Bijvoorbeeld 20 minuten per dag dit3 dagen lang. Na 3 dagen 20min hebben gespeeld kun je weer maintenance tijd kopen.

 • Koen

  3 juni 2014 om 20:34

  Voeg me aub toe: NT8ZBS

 • Ron

  9 juni 2014 om 19:58

  Add friend: ZRBPS4

 • Hightower

  12 juni 2014 om 10:59

  Kun je ook helemaal opnieuw beginnen of moet je dan gewoon alles verkopen?

  QL5Q4Z

 • Dmau5

  12 juni 2014 om 14:18

  add me :D, voeg me toe 4v5s93

 • Yorick

  12 juni 2014 om 15:53

  4MH5SM

 • Ron

  12 juni 2014 om 17:02

  Bovenin staan sterren met XP erachter
  Wat betekend dat ???

 • Wesley Fabry

  12 juni 2014 om 17:06

  @Hightower Helemaal opnieuw beginnen kan helaas niet, je moet dan inderdaad alles één voor één verwijderen.

  @Ron Deze XP geeft de voortgang van je levels aan, door deze balk te vullen (door opdrachten uit te voeren, attracties te plaatsen, geld te innen, enzovoorts) krijg je meer XP’s (sterren) en zal je dus steeds een level hoger komen zodat je andere en meerdere attracties en andere content kunt plaatsen in je park

 • Maikel

  12 juni 2014 om 18:09

  Voeg me toe: YE2MT3

 • Ron

  12 juni 2014 om 19:34

  Wesley bedankt.
  Nog een paar vraagjes|
  Heb nu de opdracht bouw een kinderzwembad na het bouwen van een sterke daling van een achtbaan.
  Maar ik zie nergens een zwembad die je kan kopen.

  Vraag 2 moet als opdracht hamburgers op 100% krijgen! maar dit kun je niet beïnvloeden.

  Vraag 3 zijn er nog meer cheat codes, heb oer ongeluk mijn achtbaan weggegooid maar kan hem niet met redeem terug krijgen

 • Wesley Fabry

  12 juni 2014 om 19:41

  @ron een kinderzwembad kan inderdaad niet gebouwd worden. Dus ik vermoed dat je het niet goed begrijpt. Wat staat er exact? Wordt niet de ‘daycare’ bedoeld? Hamburgs op 100% moet je via het hamburgerspel doen, hiervoor moet je Food Rush bouwe, vind je terug bij de specials. Buiten de codes die hier worden genoemd zijn er nog geen nieuwe. Deze zullen ongetwijfeld nog volgen.

 • Ron

  12 juni 2014 om 19:47

  Build a splash pool after building a steep decline in your coaster

  Dit staat er

 • Wesley Fabry

  12 juni 2014 om 19:51

  Aah, je moet een splash pool verwerken in een achtbaan. Die kun je toevoegen door je achtbaan te bouwen of bewerken via de add-ons.

 • ......

  12 juni 2014 om 22:52

  Heb verschillende goals waar ik niet uit kom.

  Ik moet 3 keer geld inzamelen bij mijn ticketshop, mijn ticketshop blijft op €0,- staat dus kan niks verzamelen

  Ik moet een camera plaatsen bij een achtbaan, heb overal gekeken en ook hier kom ik niet uit…

  Iemand die mij kan helpen?

 • Wesley Fabry

  13 juni 2014 om 8:44

  Geld inzamelen moet je doen gedurende de tijd, zorg ervoor dat er voldoende in je park staat zodat er steeds bezoekers bij komen. Camera kun je toevoegen door je achtbaan te bouwen of bewerken via de add-ons.

 • Ron

  14 juni 2014 om 11:28

  Onbeperkt geld
  Bouw een draaimolen
  Waardeer hem op
  Verkoop hem maar bevestig met nee
  Sluit het spel af
  Start onmiddellijk weer op
  Verkoop weer maar bevestig met nee
  Etc etc

  En je bent schat rijk

 • Jasper

  14 juni 2014 om 13:54

  Ik heb voor een goal dat ik 10 freekje tickets moet sturen hoe doe ik dit?

 • Dave887

  15 juni 2014 om 22:13

  MDD4LB add me and get a gift back

 • Clemens

  16 juni 2014 om 15:39

  Hallo,

  Ik heb iets vreemds bij mijn pretpark: Er is geen publiek meer zichtbaar. Ik denk wel te weten waar het aan ligt maar krijg het niet opgelost. Kan iemand eens naar mijn park kijken? De code is: UQTETR
  De fout zit links bij de Wooden Coaster, genaamd “High Heels”. Je ziet daar op een bepaalde plaats (vlakbij de 4D Cinema) heel snel achter mekaar allemaal poppetjes verschijnen. De achtbaan verplaatsen heeft geen zin…

  Ik hoop dat iemand een oplossing heeft.

 • Kt

  19 juni 2014 om 12:52

  PHF3W9 Toevoegen svp, ik stuur veel gifts!

 • Jan

  19 juni 2014 om 14:35

  voeg me toe: EDED99

 • Jef

  21 juni 2014 om 0:58

  Werkt de hotel bug nog?
  Een week gelede bij mij wel, maar vervolgens attracties verwdijnen, paden gaan weg, dubbele attracties/eet kramen, werd hier dus schijtziek van… Dus opnieuw begonnen..
  Inmiddels lv 32, heb 4 hotels waarvan 3 geupgrade zijn. Krijg slechts 11.000, 25500, 67.000 voor de hotels…
  Iemand een idee? Of misschiien een ander idee voor snel geld? Mn buzz word steeds lager omdat de attracties zo belachelijk duur worden…

  Ps voeg me toe!:3dwpt6

 • Ron

  21 juni 2014 om 6:43

  Onbeperkt geld
  Bouw een draaimolen
  Waardeer hem op
  Verkoop hem maar bevestig met nee
  Sluit het spel af
  Start onmiddellijk weer op
  Verkoop weer maar bevestig met nee
  Etc

  En je bent schat rijk

  Laat ff weten of het bij jou ook lukt

 • gino

  21 juni 2014 om 13:04

  voeg mij toe ik speel veel!! LEAHVA

 • Jef

  22 juni 2014 om 3:04

  Ron, bij mij werkt het helaas niet, misschien doe ik iets fout?
  Met opwarderen bedoel je denk ik “upgraden” ?
  En als je het spel afsluit? Alleen home button 1x in en weer aanklikken? Of echt app sluiten?
  En hoevaak moet je dit ongeveer herhalen? En hoe weet ik eventueel dat het werkt?

  Alvast bedankt

 • Ron

  22 juni 2014 om 8:18

  Voeg met toe ik speel vaak

  JW7X1H

 • Marieke

  22 juni 2014 om 11:22

  Bij mij is ook al een paar weken geen publiek meer zichtbaar. Er staan wel mensen in de wachtrij voor de poort, maar ze komen dus nooit binnen. ik krijg ook geen geld meer binnen via de ticketshop. Iemand een idee hoe dit verholpen kan worden?

 • Kick

  22 juni 2014 om 20:05

  Hallo mensen kick hier!
  Zoals jullie weten kunnen motels veel geld opleveren!
  Niet bij iedereen werkte het, maar er is een oplossing!
  Stel, de motel prijs gaat steeds niet omhoog?
  Ga dan naar Build -> Hotels -> Boutique Hotel -> Build.
  Bouw dit hotel en plaats hem ergens in het park.
  Je moet altijd wachten voordat jij het kan doen. (Als je tickets hebt skip de wachttijd dan!)
  Als het gebouw klaar is upgrade je hem! kost ong. 14 Tickets.
  Als ie is geupdate dan ga je naar de ingang van je attractiepark en tik dan op Redeem.
  Enter dan de code XOXOXO in. Plaats het gebouw ook ergens in het park! (Bij sommige is dat gebouw ontzichtbaar dus let goed op waar je hem hebt gezet!)
  De wachttijd is daar maar 10 seconden. Als het gebouw klaar, verkoop je hem weer. (Dit zal soms geld opleveren)
  Ga dan weer terug naar je Boutique Hotel en klik op Sell, Zo te zien heb je 50200 of 102000 sellprijs.
  Dit werkt altijd je kan het zo vaak doen als je wilt. Des te meer je het doet des te hoger het bedrag!
  (LETOP! ALS JE XOXOXO NIET MEER KAN INTOETSEN VERKOOP DAN JE MOTEL, ALS JE DIT NIET DOET MOET JE DEZE GLITCH WEER HELEMAAL OPNIEUW DOEN!!)

 • Keetie

  23 juni 2014 om 16:01

  sinds update werkt deze tip niet meer, helaaaaaas

 • Keetie

  23 juni 2014 om 16:02

  En de tip van Ron heeft sowieso nooit gewerkt.

 • Kick

  23 juni 2014 om 22:55

  Hallo mensen kick hier!
  Zoals jullie weten kunnen motels veel geld opleveren!
  Niet bij iedereen werkte het, maar er is een oplossing!
  Stel, de motel prijs gaat steeds niet omhoog?
  Ga dan naar Build -> Hotels -> Boutique Hotel -> Build.
  Bouw dit hotel en plaats hem ergens in het park.
  Je moet altijd wachten voordat jij het kan doen. (Als je tickets hebt skip de wachttijd dan!)
  Als het gebouw klaar is upgrade je hem! kost ong. 14 Tickets.
  Als ie is geupdate dan ga je naar de ingang van je attractiepark en tik dan op Redeem.
  Enter dan de code XOXOXO in. Plaats het gebouw ook ergens in het park! (Bij sommige is dat gebouw ontzichtbaar dus let goed op waar je hem hebt gezet!)
  De wachttijd is daar maar 10 seconden. Als het gebouw klaar, verkoop je hem weer. (Dit zal soms geld opleveren)
  Ga dan weer terug naar je Boutique Hotel en klik op Sell, Zo te zien heb je 50200 of 102000 sellprijs.
  Dit werkt altijd je kan het zo vaak doen als je wilt. Des te meer je het doet des te hoger het bedrag!
  (LETOP! ALS JE XOXOXO NIET MEER KAN INTOETSEN VERKOOP DAN JE MOTEL, ALS JE DIT NIET DOET MOET JE DEZE GLITCH WEER HELEMAAL OPNIEUW DOEN!!)
  Command graag als het werkt!!!

 • Jef

  23 juni 2014 om 22:59

  De tip van ron werkt wel degelijk, helaas niet bij mij zelf maar bij mn vriendin wel! Zelfs de zweefmolen leverd ruim 200k op!
  Ik denk dat het per spel verschild of de bugs werken of niet.
  Helaas bij mij werken geen van allen

 • Ron

  28 juni 2014 om 9:01

  Heb steeds vaker dat spel hapert.
  Moet erg lang wachten als er een voerpad wordt gelegd.
  En met opstarten duurt het ook steeds langer.
  Met bewegen door het park stoterd hij ook steeds meer.

  Iemand een oplossing ?

  Heb snel internet dus daar ligt het niet aan, en speel het spel op iPad 3

 • Patrick

  28 juni 2014 om 12:59

  Kan iemand mij helpen? Bij het opnieuw opstarten van de rtc op de ipad moet ik weer van begin af aan beginnen. Weet iemand waar mijn reeds opgebouwd park is? Waar kan ik dit vinden of is het nu weg?

 • Patrick

  29 juni 2014 om 8:29

  Voeg mij toe YFPU2X
  Thnx

 • Tessa

  29 juni 2014 om 10:26

  Voeg me aub toe: T5YMA8

 • Volki

  29 juni 2014 om 15:52

  Voeg mij toe ben veel actief : EL9MC8

  thnx

 • Petrick

  29 juni 2014 om 19:40

  add me! XJNUXE

  iemand nog redeem code’s ?

 • neck

  2 juli 2014 om 21:32

  FAXV2M

 • Jason

  3 juli 2014 om 18:08

  Add !! DQPGWX park level 60!

 • R32

  3 juli 2014 om 23:48

  Mijn tycoon code is C3QGCP

 • Arie

  4 juli 2014 om 20:39

  Add me as friend send me à gift and u alwaar return my name is P6K4RC

 • Tom

  5 juli 2014 om 1:45

  Add friend Y353EN

 • Tessa

  6 juli 2014 om 18:37

  Help! Eerst had inde goal : bouw een waterdecoratie langs een octopus ride. Maar welke ik ook waar bouw, de goal is niet compleet.. Ben hier al enkele dagen mee bezig maar het lukt me niet! Weet iemand hoe ik deze goal precies moet oplossen?

 • Julia

  7 juli 2014 om 22:22

  2PGMD4

  Bij mij werken alleen de redeems…

 • Alycia

  8 juli 2014 om 18:05

  Bij mij werkt de octopus opdracht ( sailor’s nightmare ) ook niet ,
  Ook de opdrachten : It’s steelly exciting & Get em ‘soaked werken niet.

  Vrienden verzoek kan ik wel zien en aanklikken om te accepteren of weigeren maar hij doet het niet hij blijft steeds de melding geven.,

  Hebben meer dit probleem? En eventueel een oplossing gevonden?

 • Castrolias

  9 juli 2014 om 13:47

  @ Tessa, Alycia de waterdecoratie naast octopus ride werkt alleen als deze niet is geupgrade! Heb je dit al wel gedaan kan je even een nieuwe bouwen met een fontijn ernaast

 • Tessa

  15 juli 2014 om 8:43

  Ik heb moest een rocket blast bouwen als goal.
  Kheb er 4 moeten bouwen eer de goal compleet was.
  Ook begint het spel nu om de 5 min uit te vallen.
  Nog iemand last van een zeer traag spel?
  Ik heb namelijk een nieuwe iPad mini..
  Begrijp er niets van.
  Alle andere dingen gaan zo goed, enkel RCT niet.
  Jammer want ik ben net zo ver geraakt.

 • John

  16 juli 2014 om 22:08

  Beste mensen ik probeer een leuk park te bouwen wie kan mijn helpen met leuke ideeën ? Mijn code is 7YZRA9 al vast bedankt!! (7YZRA9)

  Hopelijk krijg ik jullie hulp?!

 • Joyce

  21 juli 2014 om 19:11

  Voeg me toe aub BXWDKU kunnen we tickets aan elkaar geven :d

 • Joyce

  21 juli 2014 om 23:11

  Ik wilde het park van een rct vriend bekijken maar nu hangt het programma vast op het scherm waar hij blijft laden iemand enig idee hoe ik weer terug in mijn menu kom?

 • Niels

  25 juli 2014 om 23:55

  Hallo,

  Ik heb een mission waar ik niet uit kom, ik hoop dat iemand hem kan uitleggen:
  Build a splash pool after building a steep decline in your coaster

  Wat is een ‘steep decline’? Ik heb al meerdere keren een splash pool gemaakt, tot nu toe verloren tickets..

  Groetjes

 • Wesley Fabry

  26 juli 2014 om 9:36

  @niels een steep decline is een sterke afdaling, dus de splashpool moet na de steilste afdaling.

 • Niels

  26 juli 2014 om 13:51

  @ wesley fabry, bedankt voor je reactie ik ga het proberen .. Volgens mij heb ik dat echter al eerder gedaan. Is een sterke afdeling niet een ‘steep dropp’?

  Kan iemand mij toevallig ook zeggen hoe ik aan extra hotels kan komen? Sommige mensen hebben meerdere ‘tycoon plaza’s’ dit terwijl ik er maar 1 kan bouwen. Ik heb wel is met een hotdog stand gehad dat die automatisch gedupliceerd werd, wellicht dat iemand huer het trucje voor weet!

  Alvast bedankt weer!

 • Jef

  31 juli 2014 om 18:55

  “It’s steelly exciting”
  Modify a steel coaster to increase its excitement rating

  Iemand deze opdracht al tegen gekomen?
  Heb al 3 steel achtbanden gebouwd en nog steeds goal niet gehaald, wat doe ik fout?

  Alvast bedankt

 • Wesley Fabry

  31 juli 2014 om 20:35

  @jef je moet je achtbaan zo bouwen dat hij een extreem hoge rating heeft. Loopings, steile afdalingen, waterpool, etc…

 • Maartje

  31 juli 2014 om 21:10

  1ES92F

 • Jef

  3 augustus 2014 om 2:02

  Thanks wesley, het is gelukt!

  Nu het volgende:

  Space age:
  Build a shuttle expo

  Alvast bedankt!

 • Wesley Fabry

  3 augustus 2014 om 8:06

  @jef die is erg makkelijk, gewoon een space shuttle bouwen. Zie bussines attracties..

 • Emiel

  3 augustus 2014 om 9:49

  Voeg mij toe.. Geef altijd gifts terug… W5ZGJN..

  TOT IN RCT!

 • Thomas

  6 augustus 2014 om 20:51

  @ron
  zo bij die reactie van oneindig veel geld dat van de draaimolen
  Wat bedoel je daar met “wardeer op”
  Mvg

 • Wesley Fabry

  6 augustus 2014 om 21:32

  @thomas Waarschijnlijk bedoeld hij ‘update’ je attractie dus updaten zodat ie meer bezoekers en geld oplevert. Verder moet je dan zijn procedure volgen om extra geld te innen. Ik heb het zelf niet getest dus geen idee of het werkt…

 • Maart

  8 augustus 2014 om 18:46

  LTJHYL

 • Maart

  8 augustus 2014 om 18:50

  Ik kan niemand toevoegen.
  Voeg mij toe aub voor tickets.
  LTJHYL

 • Gert

  11 augustus 2014 om 23:27

  Hier (ipad)ook werken enkel de redeem codes, ik krijg het park niet open en ondanks ik in level 2 zit zegt het spel mij dat ik eerst in level 1 moet geraken om wat dan ook te kopen. Iemand een oplossing?

 • Maart

  12 augustus 2014 om 15:47

  Wat vreemd is,
  Ik heb dus ook ontzettend veel geld gekregen door de tip van Ron.
  Maar nu heb ik als opdracht gekregen om de waarde van het park 300.000 te maken.
  Maar ik ga meer als 1 miljoen in de min… Dus ik kom niet meer verder met de opdrachten.

  Ook vind ik dat het spel ontzettend vaak crasht. Jammer..

  LTJHYL

 • Wesley Fabry

  12 augustus 2014 om 15:51

  @maart ik sta ook in de min, maar ik denk eerder dat het zoveel geld is dat het spel niet alles kan weergeven. Ik kan nog alles kopen, opdrachten uitvoeren etc. Daarnaast komt er geld bij als je geld int en gaat er niet af (wat bij een min getal uiteraard wel gebeurt)

 • Owen

  13 augustus 2014 om 10:19

  T1SDYL <– voeg me toe

 • Charlotte

  13 augustus 2014 om 20:05

  DUN8XC
  Add me

 • Frank

  13 augustus 2014 om 22:29

  Sychronisatie tussens iPad en iPhone klopt niet. Op m’n iPhone zit ik in level 45 en op m’n iPad in level 17. M’n park op de iPad ziet er exact hetzelfde uit als op m’n iPhone alleen moet ik de opdrachten op m’n iPad herhalen?! Ingelogd met Facebook. Iemand suggesties?

 • Ron

  14 augustus 2014 om 17:10

  Na weken met een beroerd spel te spelen die steeds vastloopt, vandaag eindelijk een update .

  En wat denk je ??????

  HET SPEL LOOPT NOG STEEDS VAST.
  WAT EEN DRAMA ZONDE VAN JE GELD

 • Brita

  18 augustus 2014 om 19:24

  Add me! VCRRY2

 • M.

  19 augustus 2014 om 1:19

  Misschien een hele domme vraag, maar hoe maak je die hamburgers? Ik heb erop geklikt, gesleept, dubbel geklikt etc, maar er komt niets op het bordje!

 • bram

  19 augustus 2014 om 11:04

  @M. je zorgt dat je de ingredienten hebt aangeklikt, dan klik je op je bord en zo maak je het, als hij klaar is, sleep de burger naar de band voor af te leveren

 • bram

  19 augustus 2014 om 11:06

  add me: HYSCL9

 • Bianca

  19 augustus 2014 om 12:41

  Voeg me toe PUPPLT

 • ZCXNDC

  19 augustus 2014 om 17:35

  Voeg me toe ZCXNDS

 • Laris

  19 augustus 2014 om 18:39

  Hoe krijg ik gasten in me park? En bij mij in het het sterretje staat een 3 is dat mijn level? Want ik kan nog geen attracties kopen en er komen ook geen mensen

 • Robbie86

  19 augustus 2014 om 20:29

  add me 1YPNNN

 • Park Amice

  20 augustus 2014 om 10:53

  Add me for Fred tickets: 5RJT5D

 • Chaoko

  20 augustus 2014 om 22:04

  Add me: LSPQCK

 • Debbie

  20 augustus 2014 om 22:43

  Toevoegen ?? 4W9DXX

 • qwerty555

  21 augustus 2014 om 11:32

  ADD ME PLEASE JRV2PT

 • Samira

  21 augustus 2014 om 14:44

  Weet ook iemand hoe je tickets weggeeft?
  ik kom er maar niet uit
  Alvast bedankt :D

 • JRB --- D89QM9

  21 augustus 2014 om 15:08

  add me: D89QM9

 • Mattie

  21 augustus 2014 om 15:15

  add me: UJUX4M

 • h

  21 augustus 2014 om 17:09

  Heb bumper ride verkocht voor honderdduizenden munten, zijn dus niet alleen hotels/motels die geld opleveren.
  Nu tickets nodig: —> CJXRLX

 • Mark

  21 augustus 2014 om 19:44

  Weet iemand deze opdracht?
  Build 3 coaster loops in à row after a steep drop

 • Mark

  21 augustus 2014 om 19:46

  Tu81tl

 • Debbie

  21 augustus 2014 om 23:31

  Ad me :-) 4W9DXX

  Thanxx

 • Gijs

  22 augustus 2014 om 11:55

  De hotelbug werkt als je de home knop indrukt en dan weer het spel opstart dan verdubbelt het aantal coins waar je het voor kan sellen maar doe dit niet meer dan tot 17 miljard nogwat want dan kun je weer opnieuw beginnen

 • Gijs

  22 augustus 2014 om 12:23

  Pleas add me heb tickets nodig p9rp2l

 • Mattias

  22 augustus 2014 om 15:19

  Voeg met toe AT4FX3

 • Daileen

  23 augustus 2014 om 14:07

  Hoi,

  Ik heb in het park nu een reuzerad zo als in begin ston aangegeven dat het moest, een spookhuis heb ik staan,
  Alleen hoe moet ik het park openen? Ben in level 2 maar kan verder geen atractie’s activeren dan geeft ie aan dat ik in level 0 of 1 moet zitten twerwel ik in 2 zit

  Iemand een oplossing?

 • Veer

  23 augustus 2014 om 15:34

  Z19BDP
  Voeg me toe!
  Thanks!

 • Delphin

  24 augustus 2014 om 0:23

  Nou ik weet niet hoe ik men code kan krijgen ik snap er niks van

 • Dylan

  24 augustus 2014 om 12:03

  W4HDT2 willen jullie mij aub een gift sturen ik ben nog niet zo heel ver maar misschien kunnen jullie mij helpen?

 • Naomi

  24 augustus 2014 om 14:10

  Voeg me toe GRYVMW thnx ;-)

 • Mario

  24 augustus 2014 om 16:25

  De truuk met het motel lukt bij mij niet (2x geprobeerd)

  Mijn code is 9X4N5R.

 • Samu

  24 augustus 2014 om 16:34

  Ik heb 42638122 gekregen

 • Dieuwke

  24 augustus 2014 om 21:34

  LRWPCR is mijn code, heb al heel veel mensen toegevoegd maar nog geen vrienden… Iemand enig idee hoe dit kan?

 • Edwin

  24 augustus 2014 om 23:31

  @Gert, ik kon het park ook niet open krijgen.
  Heb het spel verwijderd en weer opnieuw geïnstalleerd, werkt nu wel…

  Suc6

 • Martijn

  25 augustus 2014 om 11:54

  Voeg me toe!

  Y8CR31

 • Quynh

  25 augustus 2014 om 19:37

  Hallo!

  Kan iemand mij helpen? Als ik Rollercoaster op start dan wanneer de park zichtbaar is dan loopt het vast. Telkens maar weer ik heb het spel afgesloten helemaal. Zelfs me telefoon opnieuw opgestart maar telkens wanneer ik de spel opstart loopt het weer vast. Wat kan ik hier aan doen? Wat als ik de spel weer verwijder en daarna weer installeer ben ik dan alles kwijt? Moet ik dan weer helemaal opnieuw beginnen? Want dat wil ik niet! Help!

 • Kevin

  26 augustus 2014 om 14:52

  Mensen voeg me toe!! Baekv9

 • Rojady

  26 augustus 2014 om 19:57

  Hee mensen… Heeft iemand een code om meer tickets te krijgen??

 • Marieke

  26 augustus 2014 om 20:17

  Please add me as a friend: R4HPBU

 • Char

  26 augustus 2014 om 21:24

  ZEN6X8 voeg toe alsjeblieft!

 • Pato

  27 augustus 2014 om 11:44

  Qv1tsn

 • Sammy

  27 augustus 2014 om 17:39

  GLP5BP

 • Icebunny

  27 augustus 2014 om 19:25

  Ik ben net met het spel begonnen, maar ik kan niets bouwen. Ik kan alleen maar op het rode kruis drukken, niet op het groene vinkje. Zo kan ik niet starten. Help!!!!

 • XAK7U8

  27 augustus 2014 om 22:38

  Please add: XAK7U8

 • Claudia

  28 augustus 2014 om 8:21

  Ik heb wat vrienden nodig code is YJDDAD thnx !!!

 • johan

  28 augustus 2014 om 18:55

  hoi. Onze autistische zoon van 5 jaar vind dit spel helemaal geweldig.
  Echter hij heeft veel te weinig tickets om verder te bouwen.
  Zouden jullie zijn code willen toevoegen. Dat zou hij heel fijn vinden.

  Zijn code is: A14N4C

 • 7L8YT3

  28 augustus 2014 om 22:51

  7L8YT3 voeg me toeeee!!! :-D

 • Mchome44

  28 augustus 2014 om 23:17

  Add: RV9FDB

 • Daan

  28 augustus 2014 om 23:20

  Spel loopt vast. Crasht de hele tijd, kan er niks meer mee. Verwijdert en weer geïnstalleerd helpt niet. Weet iemand hoe je dit probleem moet verhelpen? Zoja? HEEEEL GRAAG EVEN DELEN!

 • Thomas

  29 augustus 2014 om 14:03

  Ik heb iets belangrijks ontdekt voor als je je hotel niet kan verkopen voor een mooi bedrag : tik op je geupgrade motel, als er staat 10500 klik dan op de home knop van je ipad/iphone/iets dergelijks klik dan weer op rct4 mobile en dan op sell je zult nu zijn dat het bedrag is verdubbeld namelijk 21000 dit kun je blijven doen DIT WERKT ECHT(In ieder geval bij mijn ipad)

 • Thomas

  29 augustus 2014 om 14:07

  Je moet trouwens wel als je net hebt gezien sell for 10500 eerst op cancel tikken en dan op de home knop

 • Patrick

  29 augustus 2014 om 16:37

  Het mannen en dames mijn code is QHMLNA groetjes!

 • Sanne

  29 augustus 2014 om 19:19

  Code: UUVVKK Voeg me toe alstublieft

 • Brenda

  30 augustus 2014 om 8:37

  U862RY

 • Gijs

  30 augustus 2014 om 16:23

  Als het spel telkens vast loopt komt dat waarschijnlijk doordat je teveel attracties en of coasters en andere bewegende elementen in je park hebt staan dit is helaas niet te verhelpen door het spel te wissen en dan je park weer opnieuw op te bouwen add me plz p9rp2l

 • Icebunny

  30 augustus 2014 om 22:32

  Allemaal leuk en aardig maar kan iemand me vertellen waarom er nietbgebouwd kan worden. De confirm knop doet het niet, alleen de cancel knop. Moet ik eerst wat doen voordat je kan bouwen? Hoe werkt het.
  Please help!!! Dan voeg ik jullie allemaal toe, maar dat kan ik nu dus niet.

 • steven

  31 augustus 2014 om 16:03

  voeg mij toe AUB RQ2MKY

 • Dieuwke

  31 augustus 2014 om 18:12

  IK WEET HOE JE AAN VEEL TICKETS KOMT!!

  Stap 1: zorg dat je veel geld hebt, dit kan op de manieren die in vorige reacties genoemd zijn.
  Stap 2: koop de Slot machine onder het kopje specials
  Stap 3: geef aan dat je met 10000 muntjes wilt betalen (in dat aantal wordt dan ook de prijs gegeven)
  Stap 4: geef aan dat je op 5 lijnen wilt inzetten
  Stap 5: spinnen maar!

  Met veel geld maakt het niet veel uit als je een paar keer niets hebt. Na 6/7 keer gedraaid te hebben had ik wel mooi de hoofdprijs met tickets: 20000 tickets nu!

  Succes allemaal xx LRWPCR

 • Dieuwke

  31 augustus 2014 om 19:13

  Ik probeer het nu weer de hele tijd maar ik denk dat ik ,aar 1 keer geluk heb gehad :(

 • Hammetje

  31 augustus 2014 om 20:23

  R1T5ZX add mij. Krijg je meteen een gift :)

 • Edwin

  1 september 2014 om 15:35

  Nou, bij mij werkt het niet Thomas:

  Thomas 29 augustus 2014 om 14:03
  Ik heb iets belangrijks ontdekt voor als je je hotel niet kan verkopen voor een mooi bedrag : tik op je geupgrade motel, als er staat 10500 klik dan op de home knop van je ipad/iphone/iets dergelijks klik dan weer op rct4 mobile en dan op sell je zult nu zijn dat het bedrag is verdubbeld namelijk 21000 dit kun je blijven doen DIT WERKT ECHT(In ieder geval bij mijn ipad)

  add me please ;) 4JENN9

 • Henk

  2 september 2014 om 18:02

  ADD me:

  27536Z

 • Jessica

  3 september 2014 om 17:00

  Hallo,

  Ik snap 2 goals niet

  de eerste is gift 10 free tickets dat heb ik gedaan maar blijft op 1 staan
  de volgende goal is buld a new titanium coaster and take your tycoon status to the next level

  Ik heb een nieuwe achtbaan neergezet
  maar gaat niet naar de volgende goal
  Ik hoop dat jullie mijn kunnen helpen

  Mijn code is: 358568

 • Frank

  4 september 2014 om 11:55

  Invite please: Q4DU64

 • hoi

  5 september 2014 om 11:33

  BBDRWE

  add me :)

 • Rob

  5 september 2014 om 21:59

  BY8MMN

 • Moi

  5 september 2014 om 23:49

  Free tickets 2v8xbw

 • Jus

  6 september 2014 om 12:22

  Ik geef je elke dag een free ticket so add me

  Mijn code is: AHCZPL

 • H

  8 september 2014 om 10:10

  Goal:
  “Build restrooms next to a centrifuge”
  Al paar keer geprobeerd en overal om centrifuge attracties wc’s gebouwd, maar goal wordt niet voldaan…
  Iemand tips?
  CJXRLX

 • Timmah

  8 september 2014 om 10:52

  H: De ”Build restrooms next to a centrifuge” opdracht houdt in dat je een centrifuge atractie moet hebben staan in je park.
  Ik ga ervan uit dat deze pas matched met een nabijgeplaatste WC gebouw als de Centrifuge niet geupgrade is.

  Ik vraag me ook af wat de opdracht ”Statuesque” inhoudt…
  Er staat bij: Erect 2 statues to add some flair to the park

 • Timmah

  8 september 2014 om 10:55

  By the way! mensen, wees vrij mij toe te voegen.
  Ik check het spel elke dag dus geheid tickets te ontvangen van mij, maar wel graag dat je ook wat terugstuurt!

  Mijn RCT code = ZPD5QB

 • Jennifer

  8 september 2014 om 14:41

  RHMBZC écht zo verslavend

 • Ellen

  8 september 2014 om 16:51

  Voeg me toe: QVE9U3. Groetjes

 • mady

  8 september 2014 om 17:38

  voeg mij toe :) 73aml4

 • Guy

  8 september 2014 om 20:24

  Voeg toe 3DAF54
  Ik kijk redelijk vaak dus vrij snel respons

 • Jaimy

  10 september 2014 om 13:52

  Add me :-)
  RLH4NT

  have fun.

 • aline

  10 september 2014 om 19:46

  voeg me toe: U7MU72

 • Bt

  11 september 2014 om 1:11

  Add me, VSBLTT

 • Jennifer

  11 september 2014 om 8:50

  Ik heb als goal : let The games begin! Build a stadium in your park.
  Dan deuk ik op GO! En kom ik bij de atracties uit maar zie niets van een stadium, kan iemand me vertellen wat ik moet bouwen?

 • prld

  11 september 2014 om 19:52

  @jennifer,

  op welke level ben je? voor stadion moet je level 41 zijn.

 • prld

  11 september 2014 om 19:55

  @Timmah

  je moet 2 standbeelden neerzetten in je park:)

 • Timmah

  11 september 2014 om 22:16

  Hoi, ik loop op tegen de missie dat ik een standbeeld van een oude Atari game moet bouwen…
  Waarschijnelijk moet ik tickets neerleggen en zie ik die niet terug…
  Ik heb nog genoeg tickets, maar ik wil zeker zijn welk standbeeld het is.

 • Prld

  12 september 2014 om 8:34

  @Timmah,

  Je moet de joystick statue maken:) deze is van atari

 • Danielle

  12 september 2014 om 15:30

  het lukt mij maar niet om te verbinden met facebook, heb al van alles geprobeerd

 • GH

  13 september 2014 om 10:28

  ADD: G54RVN

 • Wiswis

  14 september 2014 om 6:42

  Add:V1QW3N

 • rs

  14 september 2014 om 10:55

  DG6776

 • Zoef

  14 september 2014 om 11:08

  Voeg me toe aub. Doe ik ook s2uyn7

 • vank

  14 september 2014 om 11:09

  9Y85JF add me need tickets. Send tickets back.

  Grtzz

 • Zoef

  14 september 2014 om 11:22

  Ik probeer vrienden te accepteren maar als ik dat doe krijg ik telkens weer het zelfde verzoek maar geen vrienden erbij.
  Hoe kan dit?

 • Timmah

  14 september 2014 om 20:04

  Voeg mij toe mensen: ZPD5QB

  De eerste 5 die mij tickets versturen krijgen uiteraardt een ticket terug!
  Dus hoe eerder jij mij een ticket stuurt, hoe groter de kans die terug te krijgen.
  Tot in RCT4 Mobile! :)

 • Sam

  14 september 2014 om 20:07

  Ik speel ook RCT en zoek vrienden die tickets uitwisselen!
  Mijn code is 7U1WXY

 • Rogér

  14 september 2014 om 22:34

  2NMRN8

  Add me en wordt beloont met tickets!!

 • thomas

  15 september 2014 om 14:34

  Voeg mij ook toe! DFRMCN

 • Carlien

  15 september 2014 om 15:45

  @Jennifer

  Ik heb nu precies hetzelfde probleem. Staat Build a stadium en ik kan nergens een stadium vinden.

  Is er iemand anders die hier tegen aan liep maar inmiddels de oplossing heeft gevonden? Ben bij level 44 trouwens!

 • Prld

  16 september 2014 om 7:57

  Stadion staat onder “food –> business ” kost 959000 coins

 • Prld

  16 september 2014 om 7:59

  Anders zou ik het niet weten>.< zitten nogal wat bugs in:)

 • Mc

  18 september 2014 om 15:21

  Hee

  Ik heb een probleemje.
  Ik heb nu de quest dat je 2 tickets van vrienden moet accepteren.
  Dit heb ik al vaker dan twee keer gedaan maar volgens de quest
  Heb ik het nog niet voltooid .
  Heeft iemand dit ook of kan iemand helpen?

  Alvast bedankt

 • Chris

  20 september 2014 om 19:12

  Ik heb een nieuwe telefoon maar ik kan mijn park van mijn oude telefoon niet terugkrijgen op mijn nieuwe. Moet ik nu helemaal overnieuw beginnen? Ik was namelijk al best ver!

 • Wesley Fabry

  20 september 2014 om 19:17

  @chris zorg er voor dat je op je oude telefoon game center hebt geactiveerd en op je nieuwe. Dan kun je het park ‘overzetten’ als rct4 daarom vraagt tijdens het opstarten…

 • Edwin

  21 september 2014 om 23:20

  inmiddels level 63 ;)

  Bij mij werkt niks KICK…. Heb nu na 30 sec elke x een vastloper van het spel. Heb er nu pas last van met de 5s, met de 4S had ik er nooit last van….. Wie weet een oplossing? Kan ook geen tickets meer versturen, loopt de app vast,… Met de 4S nooit last van gehad, maar nu met de 5S wel…..

  Nou, bij mij werkt het niet Thomas
  Bij mij werkt het ook niet Edwin
  idd Dieuwke , bij mij geen suc6

 • Roxxx

  22 september 2014 om 22:27

  Add VRYWXB please

 • Hallo

  23 september 2014 om 19:23

  Add q9mhwa

 • Add Me

  24 september 2014 om 19:58

  9Y3V5U
  Add me
  Very active player, able to give you tickets 7days a week

 • Add

  26 september 2014 om 10:48

  Y86XYY

 • Keri

  27 september 2014 om 9:50

  Hallo, na de laatste update zijn de levels gecrasht van 17 naar 4? Resources staan ook nog goed. Maar het belangrijkste ik heb 0 peeps? Park werkt wel maar is niet open denk ik er kunnen toch 800 menen in. Hoe zorg ik dat het weer werkt??? Please help, mijn zoon speelt dit spel en ik kan hem nu niet meer verder helpen, hij is ontroostbaar ,

  Ik kan ook de knop friends niet meer intoetsen, dus geen idee wat zij Tc code is.
  Helphelphelphelp!!

 • Peter

  28 september 2014 om 13:28

  Verkoop upgraded motel leverde me net 2 miljard op, caching kassa. In the pocket, thanks voor de tip. Staat alleen een min bedrag, maar who cares :-)
  Alleen jammer dat RT vaak crasht en vaak traag is:-(
  Iemand nog tips om veel tickets te krijgen?

 • Anoeshka

  29 september 2014 om 18:55

  Speel dagelijks! Voeg me toe! FPQ3W9

 • Adriane

  30 september 2014 om 11:32

  Heee mensen voeg me effies toe allemaal ik send altijd gifts back!
  en ben elke dag actief op RCTm4!
  voeg toe!!!!!!: Z9YUXL

 • Keri

  1 oktober 2014 om 11:09

  Balen, enige oplossing was parc opnieuw te bouwen. Dus ik heb mijn zoontje maar even geholpen .

  Code is 3P86RB voeg hem toe zodat hij het leuk blijft vinden.

 • Brinkman

  2 oktober 2014 om 17:14

  Free coins wederzijds: HCNZT9

 • Dio

  2 oktober 2014 om 20:39

  Adriane ik heb je toegevoegd
  Hopelijk oke ?
  Aangezien er in mijn omgeving niemand dit spel speelt

  Zijn er nog andere tips.buiten tycoon en xoxoxo om?

 • Dio

  2 oktober 2014 om 20:46

  Hoe werkt dat toevoegen heb ik gedaan en nu
  Hoe kan ik zien of t is gelukt
  Zeg maar een soort van bevestiging of zo?

 • dennis

  3 oktober 2014 om 16:00

  Voeg me toe speel veel! 9N456J

 • Bking

  5 oktober 2014 om 10:00

  Voeg me toe als vriend. YQCCEE

 • Leonardo

  5 oktober 2014 om 11:44

  Voeg me toe : FLGVRP

 • Dio

  5 oktober 2014 om 16:12

  Wat betekent goal coaster surround sound

 • Dio

  5 oktober 2014 om 19:53

  Wat betekent coaster surround sound help me

 • Dio

  5 oktober 2014 om 22:45

  Kan iemand mij uitleggen De goal van een path between wooden and steel coaster

 • Veronik

  6 oktober 2014 om 13:24

  Add me

  4PFRXL

 • Dio

  6 oktober 2014 om 16:53

  Ik wil iedereen toevoegen hoor maar kan iemand mij eerst aub helpen met die goal van een path between wooden and steel coaster please

 • Rietje

  7 oktober 2014 om 12:18

  Mijn code
  UDPGU3

 • Rietje

  7 oktober 2014 om 12:20

  Mijn code is
  UDPGU3

 • Ashley

  7 oktober 2014 om 17:46

  Ik heb als doel een achtbaan bouwen met water. Welk type baan heb ik hier voor nodig.

 • Vick

  7 oktober 2014 om 20:34

  Voeg me toe!
  Danku!! :)
  Z19BDP

 • Avolites

  8 oktober 2014 om 2:03

  Z7UVT3
  Voeg me toe

 • alex sommeling

  9 oktober 2014 om 1:48

  Voeg me toe: 2D4G9M

 • Dio

  9 oktober 2014 om 12:55

  Goal surround sound
  ?????
  Please help

 • Martijn

  10 oktober 2014 om 9:10

  VXUDRF

  Gratis tickets en elke dag online!

 • dnth75

  12 oktober 2014 om 11:16

  add: 73Q6JE :)

 • Adriane

  12 oktober 2014 om 14:48

  Hee dio ik heb het gezien! Heb je geaccepteerd
  Als je al die ‘missies’ afmaakt dan ben je snel hoog alles voor de 1e x upgraden en dan verkopen en daarna weer opnieuw kopen bij mij heeft t gewerkt heb nu zoveel geld gaat niet eens op!
  Weet iemand misschien hoe je meer tickets krijgt of een bug hiervoor? Want die 5 tickets per dag gaat nou niet zo snel qua accepteren..
  Redeems;
  Xoxoxo voor spookhuis
  Coaster voor achtbaan
  En zijn er nog meer?
  Ohja als je de redeems verwijderd kan je ze niet opnieuw toevoegen!
  Iemand nog verdere tips etceter. Ben benieuwd hihi
  Lieeeeefssss xoxo

 • Dio

  12 oktober 2014 om 21:03

  Hoi adrianne
  Ik heb overal gezocht geen andere redens gevonden
  Maar ik loop vast op goal surround sound build à Pathé beteren wooden and steel coaster
  Weet jij hoe deze moet?
  En dAt 1keer updaten en verkopen werkt bij mij niet tenminste ik krijg er niet veel voor

 • Robbie en Dana

  15 oktober 2014 om 9:45

  Add me APQLCZ

 • Mieke

  15 oktober 2014 om 10:30

  Hey, dat met die wooden en steel coaster, je moet een pad leggen tussen een houten en een stalen coaster, makkelijk. Met het geluid, misschien moet je het gratis muziekhuis neerzetten, staat bij specials!

 • Mieke

  15 oktober 2014 om 10:38

  Hey Ashley, je moet bij eenn bestaande coaster na een stijle afdaling een waterbak toevoegen, die staat bij de specials

  Wil iemand mij toevoegen? Je krijgt altijd wat terug!
  J3BWYV :)

 • Jarno

  15 oktober 2014 om 16:05

  Hey! Handig al die Redeemcodes.
  Ben net gestart met RCT4. Willen jullie me toevoegen? C3VSWG

  Thanks!

 • Mark schellevis

  16 oktober 2014 om 6:38

  Weet iemand hoe ik de missie sparkles Up high kan voldoen?
  Connect the Panorama tower,freefall dropzone and ski dive attractions with à shiny path.
  Heb dat pad er tussen en om heen gelegd maar gebeurd niks.

  Tu81tl

 • Sander

  17 oktober 2014 om 13:28

  Voeg me toe :) VTHBPR

 • Mieke

  17 oktober 2014 om 14:15

  Hey Mark, heb je 1 of meer van die attracties geupdate, dan werkt het weer niet, moet om een ‘kale’attractie :(. Suc6

 • albertjan

  18 oktober 2014 om 18:58

  voeg me toe : MH3673
  (add me)

 • dnth75

  18 oktober 2014 om 21:10

  Please, ignore my message from 12 oktober 2014 om 11:16. I messed up my Update and need to begin again on building my park.
  My new Tycoon code is:
  T7FDVV
  Please add :)

 • dnth75

  18 oktober 2014 om 21:24

  Nu nog in het NL. Ik heb mijn update van RCT4 vernaggeld. Nu moet ik opnieuw beginnen met bouwen. Zat in level 51 :(

  Negeer dus mijn bericht van 12 oktober 2014 om 11:16.
  Mij nieuwe Tycoon code is:
  T7FDVV

  Oh ja, Redeem coaster werkt bij mij (nog) niet :(:(

 • Danny

  18 oktober 2014 om 23:02

  Bij mij werken al die codes niet.

  Ik moet de opdrachten coaster surround sound en walkin around doen?

  Hoe moet ik deze afronden

 • Dvalken

  19 oktober 2014 om 4:45

  RCT Code: X4WSQU. Add me is stuur gifts

 • Claudia

  19 oktober 2014 om 11:53

  Wil je me toevoegen allemaal ?
  Ik heb tickets nodig : )
  Alvast bedankt

  YJDDAD

 • Myran

  19 oktober 2014 om 12:39

  Tickets plies 5LFUR3

 • Mieke

  19 oktober 2014 om 13:15

  Sorry mensen, dank jullie wel voor al je kaartjes, maar ik kan er maar 5 per dag accepteren en terugsturen, dat is wel jammer!

 • Rene

  19 oktober 2014 om 14:38

  Voor coaster surround sound, het is de bedoeling dat er een pad gelegd word (hemelsbreed) tussen de ingangen (dus de gebouwen, niet de paden/queue’s).

  De queue’s verbinden heeft dus geen zin. Leg een pad tussen de achtbaan.

 • Danny

  19 oktober 2014 om 15:30

  Dus dan moet ik die attracties die ertussen staan verplaatsen.
  En met de opdracht walkin around dan?

  Waar moet je de code ‘coaster’ invoeren om die rollercoaster te krijgen?

 • Kim

  19 oktober 2014 om 16:06

  Voeg mij toe als vriend en ik stuur je tickets! F42PJ2
  Thnx.

 • Mike

  19 oktober 2014 om 17:08

  Kan iemand mij vertellen hoe je de goals mr bones en coaster surround sound voltooid?

  Groetjes Mike

 • Willem- Jan

  19 oktober 2014 om 17:35

  VT83AV

 • rapper sjors

  19 oktober 2014 om 20:50

  Add me: DZFDPJ
  Ik stuur wél terug

 • Pauline

  19 oktober 2014 om 21:21

  Ad me please.
  AKZA9Z
  En kan iemand mij helpen met de missie coaster surround sound? Heb een pad gebouwd, en de muziek bij specials erlangs bebouwd maar het werkt helaas niet.

 • Mike

  20 oktober 2014 om 7:09

  Over coaster surround: toen ik een pad maakte tussen de ingang en uitgang van mijn stalen achtbaan had ik de goal ineens gehaald.

  De mr bones goal is mij nogsteeds niet gelukt.

 • dnth

  20 oktober 2014 om 8:02

  Iemand anders ook problemen met het opstarten van RCT4 op een IPhone 4s? Gisteren nog leuk ermee gespeelt, maar nu start deze niet meer op. Toch maar weer terug naar versie 1.1.1 :( Op deze manier houdt het wel een beetje op.

 • dnth

  20 oktober 2014 om 15:43

  Aanvulling: mijn 4S heeft Ios 8.0.2

 • Danny

  20 oktober 2014 om 19:59

  Hoe moet de opdracht walking around?

 • lars

  20 oktober 2014 om 20:42

  Add me
  84pjc3

 • Crackyyy

  20 oktober 2014 om 21:06

  Voeg mij toe, ik Gift iedereen.
  : W6NL2Z

 • Quis

  20 oktober 2014 om 22:36

  Lekker vervelend al die reacite “voeg me toe alsjeblieft” er staan genoeg code’s, voeg elkaar toe en klaar damn

 • coaster surround

  20 oktober 2014 om 22:41

  coaster surround werkt bij mij nog steeds niet, achtbaan verplaatst, met en zonder que hokjes geprobeerd, met verschillende soorten paden geprobeerd, heeft iemand nog tips?

 • sheep

  21 oktober 2014 om 2:32

  voeg me toe :D MM8L2U

 • coaster

  21 oktober 2014 om 9:53

  Heeft er iemand tips over het goal “coaster surround sound”? Ik heb echt alles geprobeerd, kom er niet aan uit!!

 • Draakje

  21 oktober 2014 om 11:46

  Voeg me toe!
  4HDMS4

 • coaster surround

  21 oktober 2014 om 12:08

  Coaster surround heb ik opgelost.

  Je moet een stalen en een houten achtbaan tegenover elkaar hebben staan (dus geen titanium of carbon!!)
  Dan moet je er voor zorgen dat de ingang en uitgang hokjes er staan. Voor het gemak heb ik de queue paden weggehaald en een stenen pad tussen beide entree hokjes gelegd. Hiermee was het opgelost en heb ik de paden daarna weer aangepast naar queue paden

  85J9SA als je wilt zien hoe ik dat gedaan heb

 • gangster

  21 oktober 2014 om 12:21

  Add me aub 5L5HEM

 • Mieke

  21 oktober 2014 om 14:10

  Meer geld: als je een poosje niet kunt spelen, zet dan al je eetkramen op limonade en burgers, dan krijg je in de tussenliggende periode meer geld dan bv 100 voor ijs. Bij míj werkt kopen van atracties, upgraden en verkopen niet. Wel die eetkramen weer terugzetten, anders worden de mensen ontevreden

 • Denise

  21 oktober 2014 om 15:59

  Is het niet mogelijk om de verkregen Loopy Loops te verkopen en dan opnieuw krijgen met de code? Hij is aardig wat waard. Ik kan niet met het trucje hotel of draaimolen aan coins komen. Weet iemand misschien nog iets anders. Duurt anders lang voordat ik weer bouwen kan.

 • Hanan

  21 oktober 2014 om 16:35

  hallo

  heb nog een redeem code: wheee (achtbaan)
  Voeg me aub toe en stuur me tickets aub de verkoop truuc werkt bij mij helaas niet heb zelf een samsung galaxy s4.

  8J5748

  x

 • Danny

  21 oktober 2014 om 19:34

  Hoe werkt de opdracht walking around?
  Moet je van ticket booth een pad naar een attractie leggen.

 • rc4

  21 oktober 2014 om 19:34

  goal gift exchange werkt bij mij niet, kan iemand me helpen

 • rc4

  21 oktober 2014 om 21:01

  A9QCH2

 • Denise

  21 oktober 2014 om 21:34

  Bij mij wil de Walkin Around ook maar niet lukken. Pad gelegd naar verschillende attracties met en zonder ingang hokjes. Heeft iemand um al ontdekt?

 • dnth

  22 oktober 2014 om 7:46

  Yeah! Gisteren mij IPhone 4s naar Ios8.1 geupdate en eindelijk werkt nu RCT ook weer :D:D:D:D Jammer dat ik weer in level 10 zit ipv 51. Ach, ben er zo :) Een nieuw begin zullen we maar zeggen met de wetenwaardigheden van het vorige spel ;)

 • dnth

  22 oktober 2014 om 7:46

  Yeah!
  Gisteren mij IPhone 4s naar Ios8.1 geupdate en eindelijk werkt nu RCT ook weer :D:D:D:D

  Jammer dat ik weer in level 10 zit ipv 51. Ach, ben er zo :) Een nieuw begin zullen we maar zeggen met de wetenwaardigheden van het vorige spel ;)

 • ferry

  22 oktober 2014 om 8:02

  Ik vind het jammer dat je de camerapositie niet kunt veranderen . Als je een hoge achtbaan hebt kun je bijna niet aan de achterzijde komen om dingen te bouwen.

  Xoxoxo en whoo doen het wel wat codes betreft, hotels verkopen voor veel geld lukt daarintegen niet..

 • dnth

  22 oktober 2014 om 8:45

  Het speel plezier was weer van korte duur. Hangen voor gevorderden. Ligt dit nu aan mijn IPhone 4s? Iemand anders ook dit probleem?

 • dnth

  22 oktober 2014 om 8:45

  Het speel plezier was weer van korte duur. Hangen voor gevorderden. Ligt dit nu aan mijn IPhone 4s?

  Iemand anders ook dit probleem?

 • sam

  22 oktober 2014 om 9:46

  Wie wil mij toevoegen speel veel

  UY3JEZ

 • Quis

  22 oktober 2014 om 10:03

  Ik denk dat iedereen wel last heeft van vastlopers dnth, ik in ieder geval wel, soms gaat het goed en blijft het goed gaan, maar soms lukt het helemaal niet om de game op te starten. Het is een vrij zware game, ik merk wel dat het beter werkt door andere applicaties af te sluiten

 • dnth

  22 oktober 2014 om 12:37

  @Quis, Dank voor je reactie. Gewoon blijven proberen dus. Hoewel ik alle apps op de achtergrond heb uit staan, gaat het inderdaad met het weer op en neer. Ik hoop dat als ik een andere IPhone krijg (in de toekomst) dat het beter functioneert. We zullen zien ;)

 • Lisa

  22 oktober 2014 om 13:19

  Voeg me toe!

  2UQB3E

 • Sharon

  22 oktober 2014 om 13:58

  G5BQUZ is mijn code! Ik speel dagelijks (als ie niet crasht).

  Heb een app killer gedownload, so far so good.

 • Flying Dutchman

  22 oktober 2014 om 14:37

  Add me: MXQTU1

  Helaas doen de redeemcodec Coaster en whoo het niet bij mij.

  Veel speelplezier

 • dnth

  22 oktober 2014 om 14:45

  @Sharon 22 oktober 2014 om 13:58 Welke app is dat ?? Ik zoek me een ongeluk :)

 • Quis

  22 oktober 2014 om 15:18

  @ flying Dutchma; de redeem code is wheee, die zou wel moeten werken

 • Eveline

  22 oktober 2014 om 15:40

  26XB4Z :)

 • an

  22 oktober 2014 om 15:43

  Voeg mij toe: JUWE1A

 • Mandy

  22 oktober 2014 om 17:35

  X3NEWW

 • jefm

  22 oktober 2014 om 17:58

  NZELJ9 ik stuur giftst terug

 • Misterone

  22 oktober 2014 om 22:24

  PQNB41

 • cynthia

  22 oktober 2014 om 23:10

  8U3AA7

  pleaseeeee voeg me toe

 • jay

  22 oktober 2014 om 23:17

  WTZ7X3, helaas werkt het verkopen van de motels niet..

 • Astra_moon

  23 oktober 2014 om 4:19

  P58GP1

  Add me if you like ;3

  Gonna try the hint with selling the motels

 • Lisa

  23 oktober 2014 om 9:59

  Voeg me toe:

  C5CEV5

 • Quis

  23 oktober 2014 om 10:49

  Weet iemand welk standbeeld je moet bouwen voor “Atari Trivia”
  “Find and build the Statue from a classic Atari game”
  Ik heb Centipede gebouwd (wat volgens mij toch een Atari klassieker is), maar de goal verdwijnt niet

 • Lisa

  23 oktober 2014 om 13:15

  Ik had ook het probleem dat ik de peeps niet meer zag lopen in mijn park. Toen heb ik het engineer’s center en het maintenance gebouw verwijderd en opnieuw opgestart waarna ik de peeps weer te zien kreeg. Even later waren ze weer weg en heb ik weer afgesloten en opnieuw opgestart en ze waren er weer. Ik weet dus niet of het aan die twee gebouwen ligt of dat je de app opnieuw moet opstarten maar bij mij is het dus opgelost.

  Ik loop nu vast bij de goal met mr bones. Iemand die weet hoe je deze volbrengt?

  Voeg me toe! C5CEV5

 • dnth

  23 oktober 2014 om 14:08

  @Quis, ik had hetzelfde (toen ik nog in level 51 zat ;)), maar je moet de Atari Joystick toevoegen. Bij mij verdween de goal toen pas.

 • C

  23 oktober 2014 om 15:37

  489YGP

 • cynthia

  23 oktober 2014 om 16:19

  Ken iemand me helpen ik moet de volegende taak uitvoeren. build a path with trees ik kom er niet uit pfff

 • dnth

  23 oktober 2014 om 18:02

  @Cynthia: Build a path with trees doe je door een stuk weg aan te leggen met aan weerzijde bomen. Doe ongeveer een stuk van ca. 5 a 10 blokjes weg maken en zet om en om een boom neer….

  Succes, laat even weten of het gelukt is, bij mij ging het goed :)

 • cynthia

  23 oktober 2014 om 19:41

  ontzettend bedankt dnth het is gelukt! Ben helemaal blij dankje Dankje dankje

 • jessica Vinkestijn

  23 oktober 2014 om 20:26

  Add me ! ED93EG

 • Esmée

  23 oktober 2014 om 22:16

  Add: v8ztkt

 • Denise

  24 oktober 2014 om 9:08

  Kan iemand mij helpen?
  Hoe ik de paden ook aanleg, met of zonder hokjes ik krijg coaster surround en walking arround maar niet gedaan.

 • Mariska

  24 oktober 2014 om 13:20

  Add me: 915L63

 • Niek

  24 oktober 2014 om 13:54

  Wil iemand me aub een ticket sturen, heb 2 ticket nodig voor goal.

  Stuur ze ook terug.

  Y15XFX

 • Niek

  24 oktober 2014 om 13:57

  @ Denise, je moet de in-uitganghuisjes bij je achtbanen weghalen en dan een pad(ik had een stone pad) van het midden van je ingang(dus de originele ingang) naar de andere ingang van de andere achtbaan leggen.

 • Niek

  24 oktober 2014 om 14:00

  Vergeet ik te zeggen dat ik een klein achtbaantje(steel) tegenover mijn grote houten achtbaan gebouwd heb, toen ik het pad(ongeveer 15 delen) aanlegde was deze goal voltooid. later deze achtbaan weer verwijderd

 • Geertrui

  24 oktober 2014 om 15:17

  Voeg me toe!!! Ik speel iedere dag CYKDVK

 • M

  24 oktober 2014 om 16:47

  Voeg me aub toe ivm geven en verkrijgen van tickets.
  2A4FJF

 • Nadine

  24 oktober 2014 om 18:49

  Voeg me toe! YAUY9F

 • Lesley

  24 oktober 2014 om 19:11

  Voeg me toe! GXRPLP

 • roger

  24 oktober 2014 om 19:59

  voeg mij ook maar toe FAWCTX

 • Denise

  24 oktober 2014 om 20:05

  @Niek Bedankt voor je reactie! Heb alles opnieuw gebouwd (ook nieuwe achtbaan) en nu pakte hij um eindelijk voor beide goals!

 • Marloes

  24 oktober 2014 om 20:17

  MYJGLP is mn code.
  Ik ben echt een tijdje bezig geweest om de Coaster surround sound geklaard te krijgen. Ik heb uiteindelijk 2 (basic) achtbanen neergezet zonder in- en uitgangen, een houten en stalen uiteraard, en verbonden met een simpel pad . Zo was het gelukt. Succes!

 • marloes

  24 oktober 2014 om 20:52

  Voeg maar toe: Pm4z3j

 • henry

  24 oktober 2014 om 21:41

  Voeg mij ook toe: e8zmx5

 • dnth

  24 oktober 2014 om 22:19

  Frustratie. Al 2 dagen wil het spel niet starten. Meh :(:(:( Denk dat ik opzoek moet naar een ander spel….

 • Hélène

  25 oktober 2014 om 12:11

  Alle tips voor meer geld werken bij mij niet. Draaimolen verkope upgraden, verkopen en annuleren, hotels updraden en verkopen. Leverd bij mij niets extra’s op. Kan dit komen doordat ik dit spel via Android speel? Of misschien omdat ik het niet via Facebook speel? Zou een van deze dingen ermee te maken kunnen hebben?

  Ik hoop graag iets te horen.

  p.s. mijn code is: 2XTQRU

 • toontje

  25 oktober 2014 om 14:42

  Voeg me toe aub 3TGJT dank u

 • vincent

  25 oktober 2014 om 18:16

  Voeg me toe add me CN32YP

 • kevin

  25 oktober 2014 om 19:04

  Voeg mij ook maar toe CAF6EE

 • Iemand

  25 oktober 2014 om 21:31

  7APS3U add me

 • Piet

  26 oktober 2014 om 9:51

  Add me 9VZPWB

 • Mooi

  26 oktober 2014 om 11:51

  coaster surround tip.. ik heb alle que lines weggehaald gewoon van begin tot volgende begin normal pad gelegd.. Heb er ook een tijdje mee rond getobbed.. Tot nu eindelijk gelukt is alleen heb nu volgende probleem heb een bug op me free tickets :(

 • stack

  26 oktober 2014 om 11:53

  Add M9U5VZ Thanks.

 • Aletta

  26 oktober 2014 om 15:36

  Voeg mij toe: RT5YB4
  Ik geef dagelijks de eerste 5 die mij een ticket geven 1tje terug

 • Dvalken

  26 oktober 2014 om 17:45

  @Wesley Fabry

  @Hightower

  Je hoeft niet op nieuw te beginnen, koppel je account aan je google account,
  verwijder heel rollercoaster van je aparaat, instaleer het opnieuw, en hij zal vragen om in te loggen op je google account,
  selecteer je account opnieuw en je krijgt de keuze om verder te gaan met je oude, of om opnieuw te beginnen

 • floris

  26 oktober 2014 om 17:58

  Hoi. Ik wil graag vrienden. Mijn code is 68XY1M add me pleas ik moet die missie nog doen van iemand iets geven dus dan is dat mooi meegenomen. Alvast bedankt ☺

 • manuel

  26 oktober 2014 om 18:07

  Ik kan geen tickets accepteren. hen het ook nog nooit kunnen accepteren? hebben meer mensen hier last van?? Wat kan ik ertegen doen??

  ik heb tickets nodig ik kan ze wel versturen? en heb er nu 14 in me soort van in box staan?

 • floris

  26 oktober 2014 om 18:22

  Hoi. Ik wil graag vrienden. Mijn code is 68XY1M add me please ik moet die missie nog doen van iemand iets geven dus dan is dat mooi meegenomen. Alvast bedankt ☺

 • joachim

  26 oktober 2014 om 21:11

  Add me WKM6RG

 • Soof

  26 oktober 2014 om 22:47

  Ik heb onlangs 2 vrienden toegevoegd, maar ik kan geen tickets van ze ontvangen. Ik kan er wel op klikken, maar het blijft aanwezig in mijn inbox. De tickets komen er niet bij. Weet iemand hoe of wat? Mijn code is UX43B3

 • floris

  27 oktober 2014 om 7:53

  Ik wil graag mensen toevoegen als vriend dus dtuur je code de mijne is 68XY1M

 • Charel

  27 oktober 2014 om 9:32

  Hoi!
  Wie kan mij helpen? Ik moet een splashpool
  bouwen maar dat lukt me niet. Het juiste onderdeel van de
  achtbaan klik ik blijkbaar niet aan(hij zegt dat ik daar geen specials kan bouwen) en als ik wel een onderdeel aan klik waar dat kan
  dan kan ik alleen kiezen uit de foto of het vuurwerk.

  Alle tips zijn welkom,
  Toevoegen mag ook: 43YNLQ

  Alvast bedankt!

 • dnth

  27 oktober 2014 om 12:20

  Zojuist van mijn werk een IPad in de leen. RCT4 installed en mijn Gamecenter geactiveerd. Yeah, ik kan weer inloggen :D:D

  @Charel. Deze taak heb ik net gehad. Ik heb een hoge achtbaan (hout) gemaakt en deze stijl naar beneden laten lopen en het eerste blokje wat op de grond komt een waterbad gemaakt.
  Succes!

 • Daniel

  27 oktober 2014 om 14:47

  hey mensen, ik heb als opdracht: accepteer 2 gratis tickets van vrienden. in mijn inbox staan 4 gratis tickets open, als ik op accepteer klik gebeurt er niets. ik krijg dus geen gratis tickets en ik kan mijn opdracht niet volbrengen…

  tips?

 • S

  27 oktober 2014 om 16:26

  Voor een opdracht moet ik nog 1 ticket ontvangen. Kan iemand die geven op Y6YKHV? THX!

  Sophie, dank voor het andere ticket.

  Daniel, dat heb ik ook. Hopelijk zit de oplossing in een update.

 • Daniel

  27 oktober 2014 om 17:55

  hoop het ook S

 • Desiree

  27 oktober 2014 om 18:03

  Ik ben al een tijdje bezig en loop ineens tegen twee problemen aan. De eerste is dat ik geen tickets meer kan accepteren (als ik erop klik, gebeurt er niks en het blijft in mijn inbox staan). De tweede is dat ik geen inkomsten meer krijg (alles blijft op nul terwijl buzz 100% en aantal personen 805 is). Hoe kan ik dit fiksen? Of moet ik wachten op een update?

 • Gwen

  27 oktober 2014 om 18:13

  Add: 1AUVK3

 • Rct

  27 oktober 2014 om 19:32

  Heey,
  Hoe werkt food rush? Als ik de game open telt hij af en komen er drie hamburgers te staan maar waar ik ook op klik er gebeurt niks behalve dan dat de tijd terug loopt.

 • shay

  27 oktober 2014 om 19:43

  1Q3JQU voeg me aub toe speel elke dag xxxx

 • kelly

  27 oktober 2014 om 20:01

  @ Desiree & Daniel
  ik heb t zelfde probleem en krijg daardoor mijn goal niet klaar.
  hebben jullie al een oplossing?

 • Chi

  27 oktober 2014 om 20:31

  BG6BT voeg me maar toe :)

 • Chi

  27 oktober 2014 om 20:32

  BG6BT7*

 • Tom

  27 oktober 2014 om 20:34

  Als ik foodrush doe sluit mn telefoon het spel af. Als ik weer online kom heb ik, of volle foodstands, of ik kan niks meer incashen voor een tijdje. iemand enig idee hoe of wat?

  Manieren om snel aan geld te komen zijn ook welkom :D de eerder genoemde bug met het geupgrade motel is denk ik gefixt. werkt iig niet bij mij :'(

  Gr.

 • luuk

  27 oktober 2014 om 22:10

  Ik kan mijn free tickets niet accepteren, als ik ze accepteer dan krijg ik geen tickets en komen ze vanzelf weer terug in mijn inbox

 • anna

  27 oktober 2014 om 22:33

  Hallo allemaal,
  Ik kan mijn free tickets ook niet meer accepteren.
  Als ik op de button druk zegt hij wel accept maar dan als ik dan op het kruisje druk om terug te gaan naar mijn park blijven ze staan. Erg vervelend!
  Iemand enig idee hoe dit op te lossen ?
  Groetjes Anna.

 • Vraagje

  27 oktober 2014 om 23:22

  Hi,

  Ik kom niet verder met de missie “Walking Around”
  Heb gewoon een pad naar de ticket booth gelegd maar hij lijkt niet aan te sluiten..?
  Kan iemand me helpen?

  Thanks!

 • rs

  27 oktober 2014 om 23:29

  HELPPP

  ik heb de opdracht dat ik een pad moet maken tussen de ingang van de woodencoaster en de steelcoaster. HOE? Want hij pakt bij mij namelijk niks wat ik doe.

  Zo kom ik ook niet verder met dat ik iets van water naast de octupusride moet zetten al paar keer verwijderd en opnieuw geprobeerd?! Mijn octupusride is niet geupgrade

 • rs

  27 oktober 2014 om 23:37

  “Build a path between the entrance of youre wooden and steelcoaster”

  Om even precies te zijn over welke goal het gaat wat ik niet behaald krijg HELP , alvast super bedankt!

 • Anne

  28 oktober 2014 om 13:35

  Ik heb als opdracht Mr bone te plaatsen bij de ingang van een coaster maar dit werkt niet. kan iemand mij hiermee helpen??

 • Toto

  28 oktober 2014 om 13:55

  Voeg mij svp toe. Ik kan wel wat gifts gebruiken en inderdaad werken de cheats niet bij mij :*(

  Code : LEML3L

  (dacht eerst dat ik code lamlul had gekregen haha)

 • Daniel

  28 oktober 2014 om 16:48

  @anne

  ik heb die opdracht gister gehad en hij werkte in 1 x, heb hem gwn dicht bij mijn wooden coaster neer gezet.. probeer het gwn een aantal keer

 • Mieke

  28 oktober 2014 om 20:18

  Hey rs, gewoon een pad leggen tussen de ingang van je houten en stalen rollercoaster

 • Mieke

  28 oktober 2014 om 20:20

  Rs, ik heb een nieuwe octopus neergezet, later gewoon weer verkopen

 • Mieke

  28 oktober 2014 om 20:22

  Anna, je ipad of telefoon een keer opnieuw opstarten, dat wil wel eens helpen. Bij mij weigert hij ook nogal eens

 • Rct

  28 oktober 2014 om 21:57

  Kan iemand mij vertellen hoe het spel food rush werkt? Wat ik ook doe, er gebeurt niks alleen de tijd loopt terug.

 • rs

  28 oktober 2014 om 22:34

  Build a path between the entrance of youre wooden and steelcoaster

  Dankje mieke dat van de octupus is opgelost maar hoe dan precies met de paden? Want had 2 kleine naast elkaar gebouwd met er tussen in plaats voor een pad langs de achtbanen of is dit niet voldoende want hij pakt hem niet.

 • Marlies

  29 oktober 2014 om 0:22

  Z3Z9EU

 • stack

  29 oktober 2014 om 10:12

  Kan geen free tickets meer accepteren, iemand een oplossing hiervoor?

 • Tam

  29 oktober 2014 om 11:42

  Hallo,

  Ik krijg de goal splash pool niet voor elkaar. Ik kan hem namelijk nergens plaatsen ook niet als ik iets opnieuw bouw. Ik weet hoe het moet want dat heb ik hier gelezen. Wie kan helpen?

 • anna

  29 oktober 2014 om 16:33

  Hallo Mieke,
  Dit heb ik helaas al talloze keren geprobeerd maar hij doet het nog steeds niet jammer genoeg! Toch bedankt voor je tip!
  Iemand anders nog n idee hoe ik dit opgelost krijg ?
  Groetjes Anna.

 • Wj

  29 oktober 2014 om 16:57

  Tip: redeem wheee
  Plaatsen. Sell. Afsluiten. Game verwijderen (spel wel bewaren) en weer op nieuw installeren.
  geld heb je dan nog en ook de coaster staat er weer.
  Dan weer van voor af aan.
  Werkt op ipad. Zit al op 14 miljoen coins.

  Wel te weinig tickets. Iemand nog een hack of zo?

 • Gina

  29 oktober 2014 om 20:03

  Hoihoi!
  Ik heb een vraagje, ik moet de opdracht twisted metal doen maar ik weet eerlijk gezegd niet hoe ik dit moet doen haha!

  Zou iemand me kunnen helpen?

  Groetjes Gina!

 • Emm

  29 oktober 2014 om 20:33

  Voeg toe: EZGDXA

 • nies

  29 oktober 2014 om 22:33

  Wie kan mij helpen?????
  Ik kan mijn tickets niet innen die ik krijg van vrienden en het is een doel om er 2 te krijgen! Wat moet ik doen?

 • Keri

  30 oktober 2014 om 9:27

  3P86RB Voeg me toe!

 • Erik

  30 oktober 2014 om 10:07

  Voeg me tow 3U6FS5

 • lan

  30 oktober 2014 om 10:53

  NTQUYZ

 • Aletta

  30 oktober 2014 om 11:46

  Hallo, wie kan mij helpen?

  Ik moet de opdracht Walkin’ around doen, maar ik weet niet hoe
  De opdracht is: Build a path from your ticket booth to an attraction.
  Ik heb een pad gelegd tussen mijn ingang en de draaimolen, net zoals ik bij een andere opdracht heb gedaan met een pad tussen 2 achtbanen, maar dit accepteert ie niet. Weet iemand wat ik anders moet doen?

 • Nadeche

  30 oktober 2014 om 19:25

  Ik heb de opdrachtWeet iemand deze opdracht?
  Build 3 coaster loops in à row after a steep drop.
  heb nu al me tickets er doorheen en er staat progress 3/4 wat ik doe hoe veel loopings ik er ook achter elkaar zet er gebeurd niks….

  Wie kan mij helpen?!

 • lissa

  30 oktober 2014 om 19:50

  voeg toe : 7LQBGQ

 • Nadeche

  30 oktober 2014 om 20:19

  Voeg mij toe K59TDT

 • Sha

  30 oktober 2014 om 21:21

  Voeg toe FYPWQ2

 • Marjolein

  30 oktober 2014 om 21:31

  Hai allemaal,
  Ik heb een Samsung Galaxy S4 en heb al een leuk park gemaakt. Nu heb ik 3x een gift gekregen zoals in mn Inbox staat. Als ik ze accepteer, blijven ze nog steeds staan en krijg ik geen tickets bijgeschreven. Heb het bij mn vriend geprobeerd en daar doet hij het wel. Bij mij alleen niet… weet iemand waar dit aan kan liggen?! De melding *3* blijft ook staan ondanks dat ik ze geaccepteerd heb.

 • Marjolein

  30 oktober 2014 om 21:39

  @rct
  Foodrush werkt als volgt;
  je start het spel en ziet inderdaad 3 hamburgers. Het is de bedoeling dat je ze ook gaat maken precies zoals je ze afgebeeld ziet. Je klikt dus op het brood (1maal) en klikt op het lege bordje. Komt er daarna een tomaat? Klik de tomaat aan en klik weer op het broodje die je net op het bord hebt gelegd. Ga zo Door totdat je dezelfde hamburger hebt. Als tie compleet is, komt er een groene V bij te staan. Klik eenmaal op de burger of sleep de burger naar de loopband rechts.

 • ferry

  31 oktober 2014 om 7:47

  Build a golden road to your welcome sign wil maar niet lukken. Het klinkt heel makkelijk maar ik zie nergens golden road staan tussen mijn attributen.

  Kan een rct expert mij helpen ?
  Alvast bedankt

 • Jeroen

  31 oktober 2014 om 10:45

  @splash pool:

  Mij lukte het ook heel lang niet, maar was gisteren level 16 en toen kon het ineens wel!

 • Roel

  31 oktober 2014 om 11:15

  Tip voor coaster surround sound achievement. Bij mij werkte pad tussen de ingangen niet, maar toen ik de ingangen weghaalde en in plaats daarvan een pad aanlegde kreeg ik de achievement.

 • junice

  31 oktober 2014 om 15:44

  Heeft iemand de oplossing voor het plaatsen van mr.bones dichtbij een coaster start path?
  Ik kom hier niet uit!

 • Denise

  31 oktober 2014 om 16:53

  1N263M :)

 • jwtjee

  31 oktober 2014 om 19:23

  Free gifts. Voeg me ff toe: 1JZ5XX

 • Jetje

  31 oktober 2014 om 19:37

  Hoe werkt de goal van mr. Bones? Ik heb inmiddels alles geprobeerd!

 • hallo

  31 oktober 2014 om 21:37

  Voeg me toe aub 5e88h7 :-)

 • Lars

  1 november 2014 om 12:08

  4FLEDK

  Voeg me toe. Geef zeker tickets terug

 • mlissa

  1 november 2014 om 15:30

  DX3N1A

 • Jamie

  2 november 2014 om 3:36

  Voeg me toe V55459

 • mark

  2 november 2014 om 4:12

  Add me: 4YYMSJ. Will send gifts every day!

 • Hélène

  2 november 2014 om 14:16

  Iemand al een oplossing voor het niet kunnen accepteren van tickets?

  Mijn inbox komt steeds voller maar krijg ze maar niet geaccepteerd.
  Kan wel gewoon tickets verzenden

 • Jan

  2 november 2014 om 14:30

  Voeg toe:

  UWSJKK

 • Nadeche

  2 november 2014 om 19:11

  Kan iemand nog helpen met mijn missie? Die met die 3 loopings achter elkaar. Heb alles al geprobeerd maar gebeurd nothing. Ene keer staat er progress 2/4 em andere keer als ik het spel open staat er 3/4

  Help me ffies aub
  je mag me toevoegen k59tdt

 • Tischa

  2 november 2014 om 19:54

  Voeg mij toe: HKVREB

 • Mart

  2 november 2014 om 21:42

  Pff ik probeer de hotelbug te doen. Na een paar keer de app afsluiten is mijn hotel ineens weg en staat er een souvenier shop voor in de plaats.
  Deze ben ik laatst al ineens kwijt geraakt maar nu dus mijn hotel kwijt…

  Twee weken geleden was mijn hele park ook al weg terwijl ik lvl 26 was ofzo. Weg waren mijn 900 tickets..

 • Sha

  2 november 2014 om 22:25

  Voeg toe: Q6RYE5

 • Casper

  3 november 2014 om 0:14

  Leuk spel, speel het op mijn huawei ascend p7 en heb nergens last van…

  Voeg me toe ik speel dagelijks: 9FBU5Y

 • René

  3 november 2014 om 15:14

  Heeft iemand een nieuwe redenen code ik heb snel wat leuks nodig

 • René

  3 november 2014 om 15:28

  Ik heb een mission en die heet saylers nightmare ik moet een water decoratie plaatsen naar een octopus ride dat heb ik gedaan gebeurd niks ps mij octopus ride is upgegrade

 • René

  3 november 2014 om 15:30

  Nadeche ik voeg je toe je moet gewoon loopings achter elkaar op een achtbaan!!!!

 • Lucske

  3 november 2014 om 16:47

  Voeg me toe :D
  VQNHQX

 • René

  3 november 2014 om 16:55

  Ik ga je toevoegen maar reageer op die vraag want wil hem graag af hebben

 • René

  3 november 2014 om 16:58

  Ik heb gestuurd maar reageeeeeerrrr

 • Nikki

  3 november 2014 om 19:13

  Hoe kan ik een achtbaan met addons bouwen? Ik krijg het maar niet voor elkaar!

 • tommie

  3 november 2014 om 19:16

  Ik heb de opdracht met de gratis tickets, zouden er mensen zo vriendelijk willen zijn om deze te sturen. Ik stuur ze gewoon terug(eerste 5 dan) alvast bedankt
  Code: ZLT6BW

 • lieke

  3 november 2014 om 20:40

  Voeg mij toe 1QUKLW

 • fanatieke speler

  3 november 2014 om 21:50

  Voeg mij toe voor het uitruilen van gratis tickets
  5VN8JX

 • mark

  3 november 2014 om 22:05

  S3KEHD Hey mijn code.

 • Aletta

  4 november 2014 om 12:10

  RCT heeftmijn update naar IOS8 niet overleefd, nu weer opnieuw begonnnen :(
  Voeg mij toe: ZC84U4

 • tom

  4 november 2014 om 12:18

  Ik heb een vraagje over het doel om 2 tickets te accepteren. Ik accepteer telkens tickets die ik krijg via mijn inbox maar hij verdwijnt maar niet. Iemand zzelfde probleem of tips?

 • Quita

  4 november 2014 om 13:29

  LF6SYX

  Ik heb zowel probleem met 2 tickets accepteren als met mr bones. Wie kan me helpen

  Voeg me toe LF6SYX

 • dnth

  4 november 2014 om 14:36

  @Nikki, selecteer je achtbaan en kies edit. Vervolgens klik je op een deel van de achtbaan en daar kan je kiezen voor addons. Je moet het dus echt op een deel van de achtbaan doen.

 • Gina

  4 november 2014 om 17:08

  Hoi!!
  Ik heb de opdracht om tickets te ontvangen!
  Ik stuur gelijk terug!!
  Mijn code is : PTXLXY

 • Kvg1981

  4 november 2014 om 18:00

  Mijn code is: 1MBEPF

 • wank

  4 november 2014 om 19:34

  Walkin around lukt me niet ( build a path from your ticket booth to an attraction)

  Ik zie de vraag vaker komen maar geen duidelijk antwoord. Wie weet het?

 • wank

  4 november 2014 om 20:58

  En me achtbaan loopy loop met code wheee is opeens weg?

 • melanie

  5 november 2014 om 13:28

  Add me: 2YFUVG

 • M

  5 november 2014 om 14:42

  2a4fjf

  Voeg me toe voor uitwisselen van de gratis tickets

 • Noogle

  5 november 2014 om 14:43

  Ik krijg dus maar 9200 voor mijn motel boehoe

 • Noogle

  5 november 2014 om 14:46

  xoxoxo: Haunted House
  wheee: Loopy Loops

  Deze werken beide bij mij

 • Glen

  5 november 2014 om 16:36

  D2B6RS

 • Kelvin

  5 november 2014 om 20:21

  Dit spel zit vol met bugs zo te lezen en dat merk ik ook tijdens het spelen.
  Zojuist zijn delen van m’n looppaden verdwenen, is een attractie verdwenen, is mn boutique hotel verdwenen, is mn welcome decoration verdwenen, crasht het spel zo nu en dan randomly en staan er soms auto’s niet in hun vak geparkeerd….ik wacht wel tot rct world uitkomt voor de pc…

 • ian

  5 november 2014 om 21:22

  Zo moet soms wel 5x opnieuw starten omdat hij crashed tijdens opstarten:(

  mijn code: 4Q3UUG

 • Aletta

  6 november 2014 om 14:47

  We kan mij helpen met de Mr. bones is scary opdracht? Er staat: Build a Mr. Bones decoration close to a coaster’s startpad.
  Ik heb hem vlak bij het begin van mijn Q-line gezet, maar dit is blijkbaar niet goed. Iemand ideeën?

 • rs

  6 november 2014 om 16:04

  Voeg toe; 3YBRMJ
  Thankyou!

 • Jessica

  6 november 2014 om 17:52

  Hoi,

  Bij mij werkt het verhaal van de hotels niet
  en ik probeer nu geld binnen te halen met die rood rush. Misschien is er wellicht een andere mogelijk heid om snel aan coins te komen? Iemand?
  voeg me toe ik heb tickets nodig! Ik geef ze ook altijd!

  KSYR8R x danku

 • TeeTee

  6 november 2014 om 22:29

  voeg je mij ook toe? Dank je wel
  KVKCGB

 • lesley

  7 november 2014 om 0:35

  Paden verdwijnen steeds, soms staat er een hele andere attractie in de plaats of ineens een centipede standbeeld in de plaats van het vrijheids beeld!! Heeft iemand daar ook last van?

 • linn

  7 november 2014 om 8:02

  LBZ247

 • linn

  7 november 2014 om 8:03

  Sc9nc6

 • wank

  7 november 2014 om 10:06

  S5eh52

 • Robert

  7 november 2014 om 17:23

  Voeg toe: 6EMRQY

 • robin

  7 november 2014 om 22:06

  Voeg me toe aub!
  LMPDMX

 • Figueres

  8 november 2014 om 0:09

  Voeg me toe: 78L4AV

 • wank

  8 november 2014 om 0:48

  Nu zijn bijna al mijn attracties veranderd in een queueline center

 • lesley

  8 november 2014 om 1:16

  Paden en attracties verdwijnen nog steeds, en dat spel loopt steeds vast!! Ik heb hem verwijderd!! Ik ben er klaar mee!!! Klote spel!!!.

 • max

  8 november 2014 om 2:05

  88QUZ7 voeg me toe in need of tickets en ik stuur terug.

 • Mike

  8 november 2014 om 8:15

  Voeg me toe AXE78V

 • Eric

  8 november 2014 om 10:02

  Voeg me toe voor tickets!

  SU6GKY

 • linn

  8 november 2014 om 18:36

  7cc6kn

 • hans

  8 november 2014 om 19:07

  Ik stuur tickets terug

  CHG2AZ

 • Esther

  8 november 2014 om 22:43

  Hoi allemaal, ik heb de opdracht gekregen om drie vlaggen te bouwen. Maakt het nog uit welke vlaggen je neer zet? Ik heb er willekeurig drie neer gezet, maar heb niet de tickets ontvangen en het goal nog niet behaald dus.

 • M

  9 november 2014 om 10:49

  How do I complete:

  “There a link” (enlighted path between shuttle expo -got that Mission command statue -got that and Space buildings(????))

  Bowling alley: I’ve already placed a bowling alley and goal wasn’t completed. Sold the bowling alley and build it again: still not completed….

 • Barbara

  9 november 2014 om 11:25

  Enter GVMDNM

 • Ed

  9 november 2014 om 12:56

  RVWU3M

  :)

 • Ed

  9 november 2014 om 12:57

  Voeg me toe: RVWU3M

  :)

 • Barrie

  9 november 2014 om 18:10

  USEGCP

 • Helene

  9 november 2014 om 19:52

  Hotels kopen, upgraden en verkopen werkt voor mij ook niet.

  Wat wel werkt is dat als je het spel afsluit en het even niet meer gaat spelen, dan moet je al je eettenten op milkshakes, limonade of hamburgertenten zetten (foodtype). Als je dan bijvoorbeeld de volgende dag weer gaat spelen heb je meer geld dan als het ice cream, pizza of coffeekraampjes zijn.

  Denk er wel aan om als je weer gaat spelen de eettenten weer terug te veranderen voor je buzz, de mensen willen wel variatie ;-).

  Succes!

 • Peter

  10 november 2014 om 10:08

  Howdy folks
  Ik heb een FB pagina aangemaakt. hoe kom ik nou aan vrienden die roller coasters tycoon spelen?

 • Peter

  10 november 2014 om 10:13

  FB pagina Peter Werner

 • Peter

  10 november 2014 om 10:21

  Mijn code is NPC78X

 • Lisette

  10 november 2014 om 18:27

  Hulp nodig met mr bones goal

 • lieke

  10 november 2014 om 20:31

  Wat betekent: barf bags required? Er staat build 3 coaster loops in a row after a steep drop?

 • Carla

  10 november 2014 om 22:29

  Please add friend code 64DWQQ
  Mijn code is 64DWQQ

 • William

  10 november 2014 om 23:32

  Voeg me toe! MMR21M
  Ik heb nog maar 1 vriend om tickets mee te delen..

 • Dyon

  11 november 2014 om 2:32

  Hey,

  Er zijn momenteel maar 2 Redeemcodes die werken, dat zijn xoxoxo en wheee. Verder graag toevoegen, ik geef de 1ste 5 in de lijst een free gift!

  Ps verder is mijn iPad net gecrasht in het spel, en nu heb ik wel alle landschappen die ik ooit heb gekocht. Maar thats-iT!

  Mijn code is: ZCP3ZN

 • ian w

  11 november 2014 om 19:55

  Ik begin nu echt moe te worden van het telkens crashen, hoe moeilijk is het nou om die bugs te fixen:(
  soms draait het redelijk, en andere keren moet ik wel 10 keer opnieuw proberen voordat hij het blijft doen!

 • lisa

  12 november 2014 om 11:04

  Haaaai, als ik een achtbaan aan het bouwen ben kan ik geen add ons toevoegen, krijg steeds de melding dat het bij dat stuk rails niet kan, maar dat geeft hij bij elk stuk rails aan.. Specials kunnen wel.. Wie weet wat ik moet doen?

 • RvW

  12 november 2014 om 13:39

  Hallo,

  Het lukt me niet om een goal te voltooien:

  Connect the Shuttle Expo, Missle command en Space Builings whit a lighted pad.

  Heb mijn Shuttle Expo en Missle command inmiddels met elkaar verbonden.

  Maar wat zijn de Space Buildings?

  Wie o wie heeft dit al opgelost?

 • Roy

  12 november 2014 om 13:43

  Ad me qfq98w

 • Lionel Kock

  12 november 2014 om 18:14

  ADD ME: WKEMHG

  Iedere dag Online & Gratis Tickets!

 • Britt

  12 november 2014 om 23:06

  Add me: VWJLS6

 • DirkJan

  13 november 2014 om 10:23

  Add me: Y1QBHN

 • rs

  13 november 2014 om 13:05

  Ben ik de enige met het volgende probleem; ik krijg geen nieuwe goals erbij dus schiet niet echt op?!! Word er langzamerhand beetje gek van, heb dit namelijk al een tijdje en alle updates zijn gedaan.

 • rs

  13 november 2014 om 13:09

  M 9 november 2014 om 10:49

  How do I complete:

  Bowling alley: I’ve already placed a bowling alley and goal wasn’t completed. Sold the bowling alley and build it again: still not completed….

  Beste M,

  Dit had ik ook bij het plaatsen van een atractie heb deze zeker 3x opnieuw geplaats om hem te voldoen dus is even geduld hebben en opnieuw blijven plaatsen.

 • laurie

  13 november 2014 om 13:17

  Wat een leuk spel en is er iemand die me.toe wil voegen?
  VVWPC7
  Alvast bedanktttt

 • marc

  13 november 2014 om 13:38

  Voeg me toe
  ZKYJCW

 • denise

  13 november 2014 om 13:55

  Voeg me toe KNWC6L

 • Mike

  13 november 2014 om 14:46

  Toevoegen om gifts uit te wisselen SNKYHE

 • m

  13 november 2014 om 15:48

  ad me 349SAK

 • kim

  13 november 2014 om 21:50

  How do I complete:

  “There a link” (enlighted path between shuttle expo -got that Mission command statue -got that and Space buildings(????))

  Bowling alley: I’ve already placed a bowling alley and goal wasn’t completed. Sold the bowling alley and build it again: still not completed….Build a second one: still not completed..

 • manon

  14 november 2014 om 11:24

  To reach a goal I need People to sent me a ticket . Ad add me:6j9y2k

 • Ramona

  14 november 2014 om 17:27

  Op Facebook heb ik een groep gemaakt voor spelers van RCT 4 Mobile.

  Gewoon RollerCoaster Tycoon in typen en je komt deze groep tegen.

  Voeg toe, is misschien makkelijk voor redeem code’s en vragen.

  Groetjes Ramona.

 • per

  15 november 2014 om 11:20

  ad me ADPEWX

 • danny

  15 november 2014 om 12:14

  Ik moet de opdracht Sailor’s Nightmare doen.
  Dan moet je een water decoratie naast de Octopus ride plaatsen.
  Ik heb ze allemaal geprobeerd maar lukt niet.
  Iemand een idee?

 • jasper

  15 november 2014 om 14:01

  Voeg toe: WWDGYX

 • Ramona

  15 november 2014 om 14:05

  Danny, de octopus ride moet niet geüpgraded zijn.

  Mensen, vergeet niet!
  Op Facebook is een groep.

 • Ramona

  16 november 2014 om 10:15

  Wordt lid mensen!!

  https://www.facebook.com/groups/RCT4MobileNL/

 • tom

  16 november 2014 om 12:45

  Mensen ik heb jullie hulp nodig. Heb tickets nodig, wie wil mij helpen.
  ZLT6BW

 • dutchie

  16 november 2014 om 20:44

  LWTMA1 voeg me toe voor tickets!

 • XkX

  16 november 2014 om 23:59

  X6LH1C vorg toe voor tickets

 • Anton Ter S

  17 november 2014 om 14:04

  Voeg toe voor gratis tickets! : 5SCY4W

 • donna

  17 november 2014 om 16:04

  Voeg me toe!!…
  1YQA5P

 • Niels

  17 november 2014 om 20:48

  Voeg toe voor tickets! jwgrhj

 • snyper

  18 november 2014 om 0:01

  Snype6

  Tickets voor tickets

 • Danny

  18 november 2014 om 18:47

  Bedankt ramona. Gelukt..

  Nu staat er. Statuesque
  Erect 2 statues to add some flair to the park

  Iemand?

 • marie-louise

  18 november 2014 om 19:03

  wat wordt er bedoelt met build a official statue ofzoiets? heb alles al geprobeerd

 • donna

  18 november 2014 om 19:21

  Plaats meneer Botten bij de startbaan van de achtbaan.
  ik heb alles geprobeerd maar hij pakt hem bij mij niet :-(
  Help????

 • fc

  18 november 2014 om 20:20

  @ Donna, na plaatsing bij hoiten rollercoaster spel updaten, bij mij werd die daarna wel geaccepteerd.

  voeg mij toe 67YCGP

 • Peter

  18 november 2014 om 20:32

  Kan iemand een screenshot plaatsen van de Mr. Bonesdecoration bij een startpath? Ik heb alles geprobeerd maar ik kom niet verder.

  Zijn er meer mensen met een 5s die wel vrienden kunnen toevoegen, tickets kunnen ontvangen, maar wAarbij de app vastloopt als je tickets wil weggeven?

  Dank alvast!

 • Melissa

  19 november 2014 om 11:22

  Heyhey add me Z3Z9EU

 • flk

  19 november 2014 om 23:43

  Zou iemand mij 1 of 2 tickeds willen sturen je krijgt ze meteen terug!!

  KJRQBH

 • Angela

  19 november 2014 om 23:58

  Mijn code is BJZ4E5

 • fc

  20 november 2014 om 9:09

  help: waar vind ik het gouden pad??

 • Eline

  20 november 2014 om 18:35

  Voeg mij toe voor :-)

  1pdfmt

 • Wilson

  20 november 2014 om 22:38

  Voeg toe: GN5Q59

 • G

  21 november 2014 om 20:30

  JZMYKE Add me.

 • wendy

  21 november 2014 om 22:43

  hallo, voeg me toe me code is 72KZF7

 • Tamara

  22 november 2014 om 12:10

  Voeg me toe svp L6r49v

 • Tim

  22 november 2014 om 17:14

  Hierbij mijn code:
  VZGX7A

 • Rene

  22 november 2014 om 18:08

  Voor “There a link” zet je je shuttle expo en het mission Control-beeld naast je ‘kogelraket’, dit is je ‘spacebuilding’. Die is niet te upgraden dus daar hoef je je niet druk over te maken.

 • Jamilla

  22 november 2014 om 22:23

  hey,
  iemand enig idee welk beeld je moet hebben bij
  ‘atari-weetjes. Zoek en bouw het standbeeld uit een klassieke atari-game’?

  H6ZQP7

 • Gina

  22 november 2014 om 23:41

  Hoihoi!

  Wie kan mij helpen aan tickets?? Ik stuur terug!
  PTXLXY

  Ps : @jamilla je moet de controller plaatsen als beeld!

 • snyper

  23 november 2014 om 14:40

  Code: Snype6

  Tickets voor tickets!

 • CivicSmile

  23 november 2014 om 17:51

  Voeg me toe!
  DVBY8Y

 • Kate

  23 november 2014 om 17:54

  Kan je me toevoegen?

  DPXZ7Y

  Thanks!

 • Mart

  24 november 2014 om 2:58

  Iedere dag tickets uitwisselen? add BFQXAU

 • Daniëlle

  25 november 2014 om 9:16

  Voeg me toe, ik speel dagelijks! JCS2GF

 • Wesley Fabry

  25 november 2014 om 9:39

  Goed nieuws voor de RCT4 spelers want de app is nu in het Nederlands, handig voor de soms onduidelijke doelen en opdrachten. Nu beschikbaar in de iOS App Store en uiteraard ook in de google play store..

 • Diego

  25 november 2014 om 14:32

  Voeg me toe om tickets uit te wisselen!

  1SVF5S

 • Ger

  26 november 2014 om 18:42

  Ik krijg geen nieuwe doelen meer welke ik moet behalen, ik zit in XP40, iemand zelfde probleem? En enig idee hoe je dit kunt oplossen?

 • pascal

  26 november 2014 om 18:55

  Hey voeg mij toe mijn er code is Y1UY7D.

  4 x per dag online dus tijd genoeg voor tickets te sturen.

  Reden codes

  Coaster
  XOXOXO
  Wheee

  Meer codes? Voeg mij dan toe ;) heb er nog 1 voor 250 tickets en 1 voor 1.000.000 geld en 3 voor achtbanen

 • kaylee

  26 november 2014 om 20:08

  Voeg toe 85SFJ9

 • marloes

  27 november 2014 om 0:11

  H55X59 voeg mij alsjeblieft toe.. speel dagelijks

 • Dyon

  27 november 2014 om 15:26

  Ik zou heel graag naar iedereen tickets willen terug sturen, maar zowel op mn iphone als op mn ipad kan ik niets terug sturen. ik kan wel op accepteren van een ticket klikken. maar als ik vervolgens op terug sturen klik dan hangt mn spel zich op??

  Iemand een oplossing?

 • Death Valley

  28 november 2014 om 9:27

  Toevoegen en zoveel mogelijk tickets uitwisselen =)
  JFTK6H

  Tot zo!

 • Cindy

  28 november 2014 om 10:45

  R9HQPC

 • barbara

  28 november 2014 om 13:06

  Ik draai vaak aan het rad !
  Je moet wel ‘slim’ spelen want kost ook wat.
  Heb al 1x 200 tickets gewonnen (5 rijen ..inzet 100)
  En 2x 1000! Tickets gewonnen (5 rijen..500 inzet)
  Met de tickets kun je dingen kopen..en dan voor coins verkopen evt..

 • Nikki

  29 november 2014 om 16:05

  Voeg me toe! 1G47SK

 • Danny

  29 november 2014 om 19:09

  Waar kan ik het sprookjes kasteel vinden?

 • LIZAN

  29 november 2014 om 22:30

  S7THDD

  @danny ; het sprookjeskasteel vind je hier ; decoraties -> overig -> elfenhuis

 • LIZAN

  29 november 2014 om 22:33

  Oh sorry DannYy het sprookjes kasteel vind je hier ; decoraties – overig – elfenkasteel

 • M

  30 november 2014 om 5:08

  Ik moet een gouden weg bouwen tussen mijn welkomstbord en goudkoorts attractie? Wat is de gouden weg in hemelsnaam?
  Bij een andere missie moet ik de shuttle expo en het missile command beeld en de ruimtegebouwen verbinden, wat zijn de ruimtegebouwen?

 • Tyler

  1 december 2014 om 6:54

  BLV75G

  How Walkin’ Around?

 • Marieke

  1 december 2014 om 17:56

  9Z12BE

 • Focuozor

  3 december 2014 om 13:36

  Hey guys. i have a problem.

  i need to connect the Shuttle expo – Missile Commande and “space building” with a lighting pad.

  What the hell is space building???? i dont find this?
  can someone help me?

 • Jamilla

  3 december 2014 om 14:06

  Hoihoi,
  Laatst heb ik ergens op geklikt terwijl ik het spel aan het spelen was en opeens moest ik helemaal opnieuw beginnen, is er een mogelijkheid om je oude park terug te krijgen? Als het goed is was ik verbonden met Facebook en met de Game Centre.

 • wicky

  3 december 2014 om 14:42

  wat is een ruimte gebouw?

 • Zoey

  4 december 2014 om 0:52

  7UYKA6
  7UYKA6
  7UYKA6
  7UYKA6

 • dnth75

  4 december 2014 om 8:50

  @Focuozor: same problem here. Can’t complete this goal :(
  @Wicky: volgens mij heb je dezelfde taak als Focuozor en ik zelf…

 • Desiree

  4 december 2014 om 16:33

  87MGAQ

  Ik moet zeven tuinen met struiken maken? Wil kan mij hiermee helpen?

 • dnth75

  4 december 2014 om 21:01

  @Desiree, volgens mij is het onder decoraties, broeikas de volgende item die je moet gebruiken: Levensboom landschap

 • Rob

  5 december 2014 om 20:02

  D4N1S8

 • noor

  6 december 2014 om 18:04

  kan iemand (2) gratis tickets geven? Ik kan anders niet doorgaan met t spel! BL13HN

 • Niels

  7 december 2014 om 1:00

  Ticket share! EUF43T

 • Mart

  7 december 2014 om 22:48

  Gouden weg is het verlichte pad. Weet iemand wat de ruimtegebouwen zijn?!

 • Ilona

  8 december 2014 om 9:55

  Ticketshare: NPBDSZ

 • dnth75

  8 december 2014 om 12:04

  Kom ook niet uit de ruimte gebouwen… :(:(

 • Puck

  8 december 2014 om 17:56

  De spacebuilding/ruimtegebouw is de raket lancering. Je hoeft ze alleen te verbinden met een pad, niet perse een lighting pad.

 • Puck

  8 december 2014 om 17:59

  Ik heb de goudkoorts attractie verbonden met het welkomstbord door een gewoon pad, dat werkte ook. Weet iemand hoe je de mr. Bones opdracht haalt? Ik zag op een site dat je een achtbaan moest bouwen die begint met een recht stuk, maar dit werkt niet. Maar misschien is deze opdracht een grap?

 • dnth75

  9 december 2014 om 7:42

  @puck, ging het maar zo simpel… werkt niet bij mij :(

 • tim

  9 december 2014 om 19:49

  Voeg toe mijn code is: RJ28GJ. Kunnen we elkaar gaan helpen.

 • Mart

  9 december 2014 om 23:30

  Puck, leg eens uit wat je gedaan hebt dan als je wil? Bij mij lukt het namelijk ook niet..

 • Mart

  9 december 2014 om 23:32

  Wat een rotspel is het toch ook maar.. Krijg alleen nog maar doelen die me 75 of meer tickets kosten en no way dat ik die ga kopen voor die bedragen

 • marloes

  9 december 2014 om 23:34

  hoi hoi…

  me opdracht is camera plaatsen op de achtbaan hoe doe ik dat??

  groetjes marloes

 • herrie

  10 december 2014 om 10:17

  Hallo mensen,
  Voeg me code toe en zal je altijd terugsturen
  SNHRSQ

 • herrie

  10 december 2014 om 10:19

  Sleep je camera op een xconstructiedeel van je achtbaan. Camera vind je in menu als je op je 8baan klikt

 • Puck

  10 december 2014 om 16:36

  Vreemd. In mijn spel heb ik het welkomstbord neer gezet met een weg er om heen, daarnaast de goudkoorts attractie met een weg erom heen en daarnaast het casino met een weg er om heen. Ik heb een iPad, misschien ligt het aan Apple versus android? Mijn code is trouwens FPYTWL.

 • Helios

  10 december 2014 om 20:01

  HLY18J

 • marloes

  10 december 2014 om 22:22

  hoi herrie bedankt voor je reactie maar helaas kan ik ook daar niks vinden over camera alleen de kleur van de wagonnetjes..

  E8CMTF

  GROETJES MARLOES

 • herrie

  11 december 2014 om 9:00

  Staat bij bewerken en dan toevoegingen in het menu alsje op de 8baan klikt. Daar staat een camera!
  Misschien lukt het zo Marloes

  Groetjes Mark

 • mps dude

  11 december 2014 om 9:15

  Mijn code is MPDMBM. Kom kijken naar mijn park. Gegarandeerd gifts en tickets retour! Heb er nog 1 nodig om een opdracht af te ronden

 • Daphne

  11 december 2014 om 13:18

  Welk beeld bedoelen ze met deze opdracht?
  Zoek en bouw het standbeeld uit een klassieke Atari game?

 • Mart

  11 december 2014 om 21:07

  Puck, dat welkomstbord is wel gelukt. Die ruimtegebouwen/spacebuildings lukt me alleen niet…

 • dnth75

  11 december 2014 om 21:12

  @Daphne, kies voor het standbeeld uit een klassieke Atari game de stenen joystick.
  @Mart, ik sluit me aan, die ruimtegebouwen/spacebuildings lukt mij ook niet… Heb al opnieuw de spaceshuttle gebouwd, maar helaas.

 • rct88

  12 december 2014 om 1:18

  L463KK

 • Aunnee

  12 december 2014 om 3:11

  Hi,

  Bouw een waterdrcoratie naast een octopus… Ik heb alle waterdecoraties al geprobeerd… Heeft iemand nog een tip? Zit ondertussenin level 27 en dat doel blijft maar staan :(

  GEGS4K voor wie tickets wil

 • mani

  12 december 2014 om 16:27

  Aunnee je moet opnieuw een octopus bouwen had ik ook een gewone fontijn is genoeg.. ik heb zelf een opdracht die ook niet weg gaat een pad tussen me houten en stalen achtbaan heb ik maar gaat niet weg

 • Aunnee

  12 december 2014 om 16:41

  Thanks @mani ✌️ !!!!!!!!!!!
  Klote man, misschien ff iets verplaatsen? Succes!

 • Pollewop

  12 december 2014 om 21:35

  Please send me tickets. In need 2

  NPH6LP

 • dnth75

  13 december 2014 om 9:42

  Ben eruit met de Shuttle expo – Missile Commande and “space building” with a lighting pad.

  Ik heb een shuttle expo geplaatst. Verderop de Missile Command-beeld. Daarbij heb ik deze 2 attracties geplaatst: Raketlancering en de kogelraket. Deze heb ik alle verbonden met een verlicht pad. Missie geslaagd!

  Hoop dat jullie hier ook mee verder kunnen :)

 • rct88c

  13 december 2014 om 13:21

  PVHSX4

 • rolie

  15 december 2014 om 8:07

  Nfn647 please@me….

 • Fun place

  15 december 2014 om 14:56

  2A4FJF
  Please add me daily player level 80+

 • erica

  15 december 2014 om 17:09

  Hoooi.. vraagje krijg geen doelen meer binnen om te voltooien .Iemand enig idee hoe dit kan?

 • per

  15 december 2014 om 17:21

  ADPEWX stuur altijd terug!

 • Mart

  15 december 2014 om 23:01

  Gefeliciteerd Erica, je hebt zojuist RCT4M uitgespeeld ;)

 • mark

  16 december 2014 om 9:06

  Weet een van jullie wat het laatste level is?

 • mark

  16 december 2014 om 9:11

  Als je ticket stuur, krijg je altijd ticket terug. SNHRSQ
  Mark

 • Ben

  16 december 2014 om 12:43

  SUCNS4 @me stuur je terug!

 • Banana

  19 december 2014 om 9:50

  NLZ632 Add me please for ticket exchange

 • Frank

  20 december 2014 om 9:52

  Met het gokken kun je tickets verdienen. Met die tickets kun je Founder Flags (oprichtervlaggen) kopen a 100 tickets en weer verkopen voor 100.000 coins. Door de 80.000 tickets die ik heb gewonnen, heb ik nu 80.000.000 coins.

 • Klara

  20 december 2014 om 10:36

  Voeg me toe op facebook voor uitwisseling tickets.
  klara de Wit Zeewolde

 • An

  20 december 2014 om 10:44

  Tickets nodig, help me alsjeblieft

  ADGU5F

  Ik geef ze altijd terug

 • rich

  21 december 2014 om 0:00

  Als ik bij klassement kijk staat er dat ik 121 van de 128 doelen voltooid heb, maar ik krijg er geen nieuwe doelen meer bij. Bij een vriend loop het spel na het opstarten na 10 seconden vast en valt uit. Als hij de fruitmachine opent kan hij dit wel blijven spelen. iemand antwoorden?

 • Nick

  22 december 2014 om 15:24

  Ik heb de opdracht bouw een vrijval toren in de buurt van een podium. Ik heb al 2 vrijval torens naast mijn podium gebouwd (vlak naast), maar het doel blijft tussen mijn doelen staan.
  Weet iemand raad?

 • maris

  22 december 2014 om 15:42

  Hoihoi!

  Kan iemand mij uitleggen hoe het werkt met die wachtrijen? Ik kan ze niet draaien etc. en snap niet hoe ik het moet toepassen..

  Je mag me ook toevoegen: T6U4ZP

  xx

 • Danielle

  22 december 2014 om 19:41

  Wie kan mij helpen? Ik heb 3 doelen die ik maar niet behaald krijg:
  1. “Achtbanen alom. Leg een pad aan tussen de ingangen van je houten en stalen achtbanen”. Alle ingangen van de wachtrijen zijn met elkaar verbonden via een normaal pad. Ik heb zelfs al een keer alle ingangen, wachtrijden en het gehele pad in mijn park opnieuw aangelegd, en nog is het doel niet behaald.

  2. “Weg naar Eldorada. Leg een gouden weg aan vanaf je welkomstbord naar de Goudkoortsattractie”. Ik heb geen goud pad, maar wel een glimmend pad. Deze ligt door tegen het welkomstbord aan, en gaat tot de ingang van de wachtrij van de attractie. De attractie heeft wel een gouden wachtrij.

  3. “Geld moet rollen. Verbind het casino met je Goudkoortsattractie via het glimmende pad”. Ook voor deze geldt dat ik het glimmende pad vanaf de ingang van de wachtrij heb liggen tot het casino.

  Kan iemand mij alsjeblieft vertellen wat ik kan/moet doen om de doelen te halen? Alvast ontzettend bedankt voor de reacties!

 • Danny

  25 december 2014 om 13:18

  Hoe moet de opdracht.: er is een verband???

  Verbind de shuttle expo het missle command beeld en de ruimte gebouwen met een pad.
  Wat verstaan ze onder de ruimte gebouwen?

 • Jordy

  26 december 2014 om 20:19

  Jammer dat je de camera niet kunt draaien ! nu is het moeilijk om ruimte achter achtbanen te vullen, voeg me maar toe ! me code is F3U35K

 • Ben

  27 december 2014 om 17:54

  TICKETS NODIG: 8Z81KK

 • xcorp

  28 december 2014 om 20:29

  Heb alle vrienden codes die ik in december tegenkwam toegevoegd . Hopelijk word er volop geaccepteerd
  Mijn code is 4VXC1D

 • sander

  28 december 2014 om 20:58

  mijn code LYAAQL

 • sandra

  29 december 2014 om 16:58

  @Danielle,
  Hier heb ik ook mega lang op vast gezeten. Bij mij werkte het uiteindelijk toen ik twee mini achtbanen gebouwd had, recht tegenover elkaar. En de ingang/uitgang weghaalde en gewoon zo een pad tussen de twee achtbanen aanlegde.

  Voeg me toe;
  T9TZ55

 • Tess

  29 december 2014 om 18:56

  Hallo,

  Kan iemand mij aub helpen met de ticketruil???
  Mijn code is: 4G2A8W
  Moet ik dan ook mensen toevoegen? of zij alleen mij?
  Fijn als iemand mij kan helpen

 • piet

  29 december 2014 om 21:53

  tickets nodig:
  XY47J5

  NKEM2B

 • Tess

  30 december 2014 om 11:36

  Nog 1 vriend nodig yay!!!
  Voeg me toe: 4G2A8W

  Dankjeeee

 • JC

  30 december 2014 om 23:54

  Voeg me toe: 7XMZ7W

 • PS

  31 december 2014 om 11:28

  Voeg me toe: SS3KTA

 • Joris

  1 januari 2015 om 12:10

  Hulp nodig bij goal rondlopen. Heb alle paden geprobeerd. Thanks

 • Robbert

  4 januari 2015 om 16:55

  leuk en spel en ja kan er veel mee doen.
  Add me : NWDD1X dagelijkse speler en gifter

 • Eddy

  4 januari 2015 om 23:03

  658BA4
  Voeg me toe aub

 • joy e

  4 januari 2015 om 23:29

  Welke struik dien ik te plaatsen als er een cartoonstruik wordt gevraagd?

 • peter

  5 januari 2015 om 12:57

  ik heb treinrails gelegd voor de transporttrein.
  hoe kunnen de mensen de rails passeren?

 • roy

  5 januari 2015 om 13:43

  H4U4FL

  heeft iemand de rollercoaster tycoon 4 mobile hack al eens geprobeerd
  zodat je oneindig veel geld kunt krijgen ik heb dit gedaan alleen nu wil ik dit uitpakken vraagt ie om een wachtwoord iemand enig idee?

 • s

  5 januari 2015 om 19:17

  Voeg me toe,
  FWD5JQ

 • mandy

  6 januari 2015 om 13:56

  Voeg mij toe : 3H1FJR

 • amber

  6 januari 2015 om 17:26

  Ik moet als doel een plonsbad na een hoge helling plaatsen. Alleen dat kan steeds niet? Iemand enig idee hoe ik dat kan doen? Ik weet hoe je hem moet plaatsen alleen ik kan hem niet aanklikken

 • nick

  6 januari 2015 om 17:27

  tcgglu voeg toe aub

 • A

  6 januari 2015 om 18:12

  Weet iemand nog manieren om aan geld te komen? Alle andere cheats werken bij mij niet.

 • Steven

  7 januari 2015 om 9:31

  Als iemand zin heeft, ben dagelijks gebruiker van het spel.
  Code is : WLLHLP.
  Grtz

 • roy

  8 januari 2015 om 9:56

  Hoi
  Weet iemand hoe dit kan in de gokkast zijn de tickets
  verdwenen iemand daar ook last van of heeft iemand dit ook eerder gehad ik kan ze niet meer winnen

  H4U4FL

 • Kim

  8 januari 2015 om 14:37

  Ik heb precies hetzelfde Roy.

  Ik heb tickets nodig. Je krijgt ook terug.

  C77NFS

 • remco

  8 januari 2015 om 15:00

  Hoi. Ik ben een nieuwe speler en zoek vrienden voor tickets. Mijn code is QHQLZY ook hen ik een vraag hoe het sprookjesbos te bouwen.
  Alvast bedankt

 • M H

  9 januari 2015 om 0:49

  Voeg me toe aub: JBXDLB

 • Rik

  9 januari 2015 om 20:39

  sandra 29 december 2014 om 16:58
  @Danielle,
  Hier heb ik ook mega lang op vast gezeten. Bij mij werkte het uiteindelijk toen ik twee mini achtbanen gebouwd had, recht tegenover elkaar. En de ingang/uitgang weghaalde en gewoon zo een pad tussen de twee achtbanen aanlegde.

  @ Sandra
  Hoe heb je dat in godsnaam voor elkaar gekregen? :’)

 • roy

  10 januari 2015 om 14:13

  Wie heeft de tickets nog in de gokkast staan ik niet meer kan ze niet meer winnen

 • Peter

  11 januari 2015 om 12:49

  dtxk1u

 • Angela

  12 januari 2015 om 15:53

  3QLV9H graag tickets

 • Lineke

  12 januari 2015 om 15:54

  3QLV9H graag tickets

 • Ted

  13 januari 2015 om 21:00

  Voeg me toe speel regelmatig.

  Y1UMA8

 • fleur

  15 januari 2015 om 15:33

  LBN3GD ik doe terug, speel vaaak beetje verslaafd haha

 • martin

  15 januari 2015 om 16:43

  2YUXXP ADD 4 TICKETS

 • Maikel

  16 januari 2015 om 7:48

  Heb de RCT-koorts weer te pakken: V39FSA

 • Chan

  16 januari 2015 om 16:37

  ADD friend for tickets: D2154X
  Dan kunnen we elkaar helpen

 • Suus

  16 januari 2015 om 17:44

  Ik zie een aantal reacties met dat je kan gokken en zo tickets kan winnen. Hoe en waar doe je dit precies??

  Verder zit ik ook vast met het doel om twee tickets van vrienden te accepteren.. Heb al wel tickets geaccepteerd maar het doel verdwijnt niet..

  Iemand de oplossing?? :)

 • laura

  16 januari 2015 om 21:22

  add me 1m9c7h

 • Jonna

  18 januari 2015 om 12:03

  Voeg me toe! Ben opnieuw begonnen haha
  DWWANE

 • rachel

  18 januari 2015 om 15:58

  voeg toeee: JAHAMY !!!!!

 • Kelly

  18 januari 2015 om 16:39

  Hallo allemaal,

  Ik heb een doel waar ik niet helemaal uit kom. Ik moet een achtbaan van koolstofvezel bouwen tot 30 meter hoog. Nu bouw ik die totdat die niet hoger kan en na het voltooien heb ik hem alsnog niet gehaald. Wie o wie kan mij hiermee helpen? Alvast bedankt!

  Groetjes Kelly

 • eva

  19 januari 2015 om 16:19

  XY47J5
  tickets nodig

 • suzieQ

  20 januari 2015 om 19:55

  Mijn code W3L8JJ

  :)

 • liz

  21 januari 2015 om 0:26

  Voeg me toe SDAFS8

 • Steefke

  21 januari 2015 om 20:08

  Tickets nodig 7XWZ6B

 • tom

  22 januari 2015 om 15:44

  RM5PNA Tickets welkom

 • Joost

  23 januari 2015 om 9:36

  Ik heb als doel dat ik 2 tickets moet accepteren. Kan iemand mij aub helpen? Ik stuur ze ook weer terug.

  Mijn code is ZGM49B

  Alvast bedankt.

 • Lizzy

  24 januari 2015 om 15:42

  Ik heb nu drie goals die me allemaal niet lukken, ik moet namelijk een splonsbad toevoegen na een hoge helling maar als ik naar toevoegingen gaan is deze onzichtbaar gemaakt en kan ik hem niet indrukken! Moet je hiervoor in een speciaal level zijn? Sprookjesbos plaatsten lukt ook niet want ik zie geen sprookjesbos? Een verborgen camera plaatsen ik gok dat dit ook bij toevoegingen staat die zoals ik eerder zei ik niet kan indrukken kan iemand mij hierbij helpen?

 • Lizzy

  24 januari 2015 om 15:46

  Zoals ik in de reactie eerder zei kan ik nu wel op toevoegingen drukken maar kan geen polnsband toevoegen

 • Lizzy

  24 januari 2015 om 15:48

  Reactie heirvoor ging even fout sorry daarvoor maar je hebt 5 tickets nodig die ik heb maar kan er niet op drukken? Camera inmiddels toegevoegd maar het doel gaat niet weg?

 • Willemijn

  25 januari 2015 om 9:26

  Heb al een aantal toegevoegd. Dagtaak om al die codes in te voeren zeg. Hij.

  Om mij toe te voegen:3L7BTC

 • britt

  25 januari 2015 om 16:27

  ik kom niet verder met het doel: er is een verband
  je moet de shuttle expo, het missile command-beeld en de ruimte gebouwen
  maar wat zijn de ruimtegebouwen, ik heb alles al geprobeerd

  en het doel plezier in het ruimtetijdperk lukt me niet
  Je moet een kogelraket en raketlancering naast de shuttle expo bouwen. Ik heb ze naast elkaar gezet maar er gebeurt niks

 • Lisa

  26 januari 2015 om 15:10

  Hallo
  Zou iemand me kunnen helpen, mijn doel is om een laantje aan te leggen met minimaal 2 bomen aan weerzijdse kanten. Dit heb ik nu verschillende keren geprobeerd maar hij pakt hem niet.

  De codes XOXOXO en wheee werken prima, de rest helaas niet.

  Groetjes 62WZ27

 • Lisa

  27 januari 2015 om 7:31

  Hoe krijg je rotzooi op de paden opgeruimd? Ik probeer trash cans neer te zetten en de volle te verwijderen om weer nieuwe neer te zetten. En met het onderhoudsgebouw kom ik er ook niet uit.

 • coaster addict

  27 januari 2015 om 14:00

  @lizzy
  de camera en splonsbad kan je plaatsen na een afdaling in je achtbaan. Je bos is de woning die je kan bouwen.

  Waarschijnlijk zijn alle bugs voor iphone en ipad want op samsung tablet doen ze het niet

 • rene

  27 januari 2015 om 15:12

  hoi Lisa ik heb ook veel rotzooi op de paden liggen en krijg het ook niet weg
  ik heb veel trash cans staan volle verwijderd en nieuwe neergezet en
  heb toilet gebouwen overal geplaats helpt ook niet dit is heel vervelend overal kotsen de mensen ik hoop dat ze hier iets op verzinnen want zo is het ook niet leuk meer.

  het onderhoudsgebouw: je moet pack’s kopen als je dat niet doet kan er een attractie kapot gaan . koop een paar keer pack 4 de minuten die er staan is je speeltijd dus elke als je speelt gaan je tijd lopen. hou het wel bij.

  groetjes level 70 EF71XJ

 • Aw

  27 januari 2015 om 19:34

  Bij mij werken de tips niet van het upgraden/verkopen van motel of hotel voor veel geld. Evenals die van de draaimolen….wie kan me helpen aan hints voor extra geld? Ik moet tevens een achtbaan bouwen tot 18 meter. Nu heb ik zelf 1 gebouwd maar het doel gaat niet weg? Hoe haal ik dit doel? Aw

 • avl

  29 januari 2015 om 10:34

  Voeg toe : 8DTCJZ
  dat is 1 van de taken die ik moet voltooien, help please

 • Judith

  29 januari 2015 om 19:31

  Britt, ik heb precies hetzelfde probleem. ik heb ook geen idee wat bedoeld wordt met “ruimtegebouwen”. Is het jou inmiddels gelukt of heeft iemand anders dit doel misschien al weten te voltooien? Zou het heel graag willen weten want doe er nu al heel lang over! :(

  Het probleem van kotsende mensen Rene en Lisa, kun je verhelpen met een EHBO post te bouwen. In het Engels heet dit een First Aid Room. De rotzooi kan worden opgeruimd door een gebouw genaamd: Janitor’s Office. Wanneer je deze gebouwd hebt, klik je op het gebouwtje en kun je mensen inhuren die schoonmaken. De First Aid Room & Janitor’s Office kun je vinden bij Specials.

  Mijn RTC code is: JTNMLL, ik zit er dagelijks op. Voeg me toe en we kunnen elkaar helpen met tickets! :)

 • dude232

  30 januari 2015 om 12:24

  FMJ3Z6 ben erg actief

 • Marije

  2 februari 2015 om 9:50

  Hee, mijn code is XSVZHA. Voeg me toe, dan kunnen we elkaar helpen met tickets. Ik zit er dagelijks op!

 • rollercoaster redeem

  2 februari 2015 om 17:23

  Hoe kan het dat bij mij de code coaster niet werkt of heb je nog redeem codes plaats ze dan in de reacties

 • rollercoaster redeem

  2 februari 2015 om 17:25

  Weet iemand waarom de code coaster niet werkt heb je een idee of weet je een redeem code plaats Het dan in de reacties

 • Johan

  2 februari 2015 om 17:30

  1UTA8W is mijn code. Ik wil elke dag tickets uitwisselen

 • Kelly

  2 februari 2015 om 18:50

  Hoi Tycooners!

  Weet er toevallig iemand wat ze bedoelen met ruimtegebouwen? Ik moet die verbinden met mijn shuttle expo maar ik heb geen idee wat ze met ruimtegebouwen bedoelen!

  Alvast Bedankt!

 • Charlotte

  3 februari 2015 om 13:20

  Weet iemand al hoe je het doel haalt met Mr Bones langs het pad van de ingang bij je achtbaan?

 • jip

  5 februari 2015 om 8:46

  Hey ik kreeg de opdracht bouw sportwagen en zet die in de spotlights maar ik heb geen idee hoe ik hem in de spotlights moet zetten heeft iemand tips? ??

 • Michael

  5 februari 2015 om 21:47

  Hey,

  Ik loop vast bij de Achtbaan – gedraaid metaal – bouwen, iemand tips?

  overigens code GG2TCQ , kan sowieso tickets versturen..

 • Monalita

  6 februari 2015 om 15:23

  Voeg me toe, mijn code is DGUZF6
  Ik heb maar 1 actief persoon om tickets mee te wisselen.
  De andere spelen het blijkbaar niet meer.

  Thanks!

 • marjan

  6 februari 2015 om 17:29

  Hoe krijg ik een pad van ticketverkoop naar atractie bij mijn lukt het niet

 • 587PEL

  8 februari 2015 om 13:43

  De redeem codes XOXOXO en wheee werken. Top!

  Mijn code is: 587PEL. Ik zou het leuk vinden als je me toevoegt!

 • charmena

  9 februari 2015 om 19:16

  Hoi voeg me toe 1UCW69 ik stuur altijd terug heb 2 tickets va vrienden nodig om een doel te behalen. :) de code: COASTER en xoxoxo werken nog indd

 • XNSYDZ

  9 februari 2015 om 23:06

  Hoii

  Mijn gras word geel groenig half dood.. hoe kan ik dit oplossen.? :$

  Tnx:-)
  XNSYDZ