19 april 2014

advPaasaanbieding: Download gratis de MacX DVD ripper applicatie

WinXWanneer je nog een grote collectie DVD’s in de kast hebt liggen dan is het misschien aan te raden om deze digitaal te vereeuwigen. Dit kun je eenvoudig doen met MacX DVD Ripper, met behulp van deze applicatie kun je DVD’s eenvoudig converteren naar verschillende mediabestanden.

Op deze manier kun je dus een DVD omzetten naar een voor de iPad leesbaar mediabestand. De applicatie werkt snel en converteert je DVD’s in hoge kwaliteit.

Speciaal voor de paasdagen kun je de applicatie gratis downloaden. Iedere dag (tot en met 25 april 2014) geven de makers van MacX DVD Ripper 1000 applicaties gratis weg.

Wanneer de 1000 downloads zijn bereikt die dag, dien je dus de volgende dag terug te komen om de applicatie gratis te kunnen downloaden. Klik hier om de actie te bekijken.

Daarnaast kun je nu ook tijdelijk een speciaal Paaspakket aanschaffen voor slechts $39,95, het pakket bestaat uit MacX DVD ripper Pro, MacX Video Converter Pro en Air Playit. Meer informatie over dit Paaspakket vind je hier terug.

De huidige versie van MacX DVD Ripper is dus gratis te downloaden via bovenstaande actie, deze kun je gratis en volledig gebruiken (gebruik hiervoor de serial code die terugvind in het zip-bestand), je kunt dus alle functies gebruiken. Wanneer je de applicatie in de toekomst wilt kunnen updaten voor eventuele nieuwe functies dan dien je uiteindelijk MacX DVD Ripper te kopen.Reacties


 • Mark PD0MV

  18 april 2014 om 13:59

  Als je het ooit gebruiken wil kan het altijd handig zijn, als het anders 60 dollar is en ze geven het nu gratis weg, dan is het zeker de moeite waard om te downloaden zeer aan te raden dus, hebben is hebben krijgen de kunst !!

 • Bernard Visser PD0OYH

  19 april 2014 om 8:55

  Wanneer je op de bewuste pagina CTRL+R doet, komt even de gratis download tevoorschijn. Wie snel reageert kan dus gewoon downloaden, is mij gelukt en het werkt perfect. Dank je wel AppleTips, en fijn Paasfeest!!

 • Ben

  20 april 2014 om 11:59

  Appletips aandelen bij deze firma ? Is al de tweede keer dat jullie dit melden, vervelend Alleen dat je op de site bij downloaden steeds gevraagd wordt te kopen, handbrake is beter en 100% gratis

 • meh

  21 april 2014 om 0:53

  Dan download je het, bekijk je de license.txt file en zie je het volgende:

  3. The giveaway copy could be used and kept persistently after successful unlock, but formatting/replacing the hard drive or reinstalling the whole system will make giveaway license invalid.

  Jammer.

 • Bernard Visser PD0OYH

  22 april 2014 om 14:12

  @meh … dat unlocken doe je met de meegeleverde code. Zit in de ZIP file als txt bestand. Ik ben nu druk met het digitaliseren van mijn privé bibliotheek en het werkt als een speer, echt waar :D

 • Bernard Visser PD0OYH

  22 april 2014 om 14:15

  Aanvulling: dat unlocken kan keer op keer dus op een nieuwe frisse HD ook. Alleen online gaat ie op slot, dus je moet geen updates ophalen.

  En anders moet je gewoon MPEG Streamclip gebruiken, erg complex maar wel echt free of contribution.

  Voor een give a way vind ik deze actie van OMT gewoon goed, erg goed zelfs.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!