28 april 2015

CarPlayCarPlay: Muziek afspelen via de Muziek applicatie

Carplay logo Apple

Alle muziek die aanwezig is in de Muziek applicatie op je iPhone kun je beluisteren via CarPlay. Selecteer de muziek applicatie en je hebt direct de mogelijkheid om te kiezen tussen afspeellijsten, artiesten, nummers, albums en meer. Via deze weg kun je dus super snel jouw favoriete muziek beluisteren.

Zodra je een nummer afspeelt kun je via grote media knoppen het nummer pauzeren, volgende of vorige nummer raadplegen.

CarPlay-muzieklijst

Vanzelfsprekend kun je ook de shuffle functie gebruiken, selecteer ‘Shuffle niet', dit wijzigt dan naar ‘Shuffle alle' en vanaf dat moment zal CarPlay de muziek shuffle. Dit gebeurt dan binnen het album, afspeellijst, net hoe het werkt in iOS.

Een nummer, afspeellijst of album kun herhalen door voor ‘Herhaal niet' te kiezen, je hebt dan de mogelijkheid om niet te herhalen. het nummer, lijst of het album. Via de optie ‘Nieuw' kun je een genius-afspeellijst samenstellen, er zal automatisch een afspeellijst verwant aan dit nummer worden samengesteld.

1CarPlay-muziek

Al deze gegevens kun je meteen raadplegen via de menu optie ‘Huidige', hier zie je direct welk nummer er wordt afgespeeld. Deze applicatie kun je dan ook gebruiken voor nummers die worden afgespeeld via de Spotify app.

CarPlay is beschikbaar vanaf de iPhone 5 en wordt actief wanneer je de iPhone aansluit met de USB-kabel op een CarPlay compatible auto-entertainmentsysteem. Klik hier voor alle tips over CarPlay.
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: