5 mei 2011

De AppEvent iPhone-app

Enkele uren na onze eigen iPhone-app verscheen de officiƫle iPhone-app van AppEvent in de App Store! AppEvent is een project dat Nederlandse en Belgische iOS ontwikkelaars de kans geeft om hun app eens in de schijnwerper te zetten door ze gratis te beschikbaar te stellen.

Deze maand wordt AppEvent voor de vierde maal georganiseerd. Heel de maand mei krijgen we dus een gratis app van een Nederlandse of Belgische iOS ontwikkelaar. De AppEvent app is een zeer complete app met alles wat je nodig hebt om AppEvent te volgen. Wanneer je de app opent krijg je meteen de app die vandaag gratis is te zien met een linkje naar de App Store en de mogelijkheid om dit via Twitter, Facebook en email te delen.

Je kan ook de gratis apps van de drie voorgaande AppEvent-edities bekijken. Misschien wel de handigste feature in de app is dat je de mogelijkheid hebt om elke dag om 8u 's ochtends een push-notificatie kan krijgen ! Wil je dit uitzetten, ga dan naar de instellingen op je iOS-apparaat, vervolgens klik je bovenaan op 'Berichtgeving' en schuif je de balkjes bij de AppEvent app naar de andere kant.

Download de AppEvent app voor je iPhone (gratis)Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!