11 november 2015

NieuwsiPad Pro vanaf nu te koop!

iPad pro icoon

De iPad Pro is vanaf nu online verkrijgbaar, later deze week kun je hem bekijken en kopen in de Apple Store en sommige Apple Premium Resselers in Nederland en België. De iPad Pro is te bestellen vanaf €919.

Een echte verrassing was het niet, Apple heeft op 9 september een voorproefje gegeven van de iPad Pro. Dit is een grotere iPad met een scherm van 12,9 inch en beschikt over Force Touch en kan bediend worden met een door Apple ontworpen  Pencil (slimme stylus). Onder de motorkap krijgt de iPad Pro een snelle A9X processor en krijg je standaard 32GB flashopslag.

Gigantisch scherm, erg productief
De iPad Pro is vooral bedoeld voor het zaken leven, denk hierbij aan het gebruik in ziekenhuizen, bedrijven, ontwikkelaars, etc. Dankzij het gigantische HD retina scherm van 12,9 inch kun je eenvoudig twee applicaties naast elkaar draaien zonder dat deze verkleind moeten worden.

De kracht van de iPad Pro zit niet alleen in het grotere scherm, maar ook in iOS 9. Deze is helemaal afgestemd op de iPad Pro dankzij spilt screen en slide over. Dit komt de productiviteit alleen maar ten goede, dankzij de snelle A9X processor heeft de iPad Pro meer rekenkracht dat zijn concurrerende iPads en is 80% sneller dan draagbare computers die de afgelopen maanden zijn uitgebracht.

Lees ook: Benieuwd naar de grootte van de iPad Pro? Knip en plak deze papieren versie en ontdek het zelf.

ipad pro keyboard

Unieke randapparatuur
Apple heeft speciaal voor de iPad Pro een case met toetsenbord ontworpen dat via een speciale connector communiceert met de iPad. Hierdoor lijkt de iPad Pro in combinatie met de case op een Surface van Microsoft. Ook de Pencil slimme stylus zorgt voor extra gebruiksgemak, deze kent het verschil tussen hard en zacht drukken, je kunt hem precies zo gebruiken als je gewoon bent van een potlood en wordt via een lightning connector opgeladen via je iPad. Het toetsenbord en stylus worden niet standaard meegeleverd met de iPad Pro en dienen apart aangekocht te worden voor een €179 (case met toetsenbord) van €109 (Pencil).

Apple Pencil

iPad Pro kopen
De iPad Pro wordt beveiligd met een Touch ID, beschikt over vier speakers voor een fantastische geluidservaring, een batterijduur van 10 uur en heeft aan de voor- en achterkant een camera voor FaceTime. De iPad Pro komt beschikbaar in drie kleuren genaamd goud, zilver en spacegrijs en wordt standaard geleverd met 32GB flashopslag. Verder kun je een uitvoering met LTE (4G) te kiezen en is er ook een 128GB versie beschikbaar.

iPad PRo

De iPad Pro is verkrijgbaar vanaf 11 november, de prijzen van de iPad Pro zijn: 32 GB Wi-Fi: € 919, 128 GB Wi-Fi: € 1.099, 128 GB Wi-Fi + 4G: € 1.249. Klik hier voor meer informatie over de iPad Pro

Origineel artikel van 9 september, geupdate op 27 oktober in verband met geruchten lanceerdatum, geupdate op 9 november met officiële verkoopdatum.Reacties


 • Yokyok

  9 september 2015 om 22:13

  De Apple-pencil belooft veel met zijn drukgevoeligheid; op het event kwam een animatie over anatomie voorbij en een calligrafisch lijnenspel; kunnen de wacom en bluetooth pennen en hoesjes nu de deur uit?

 • Wesley Fabry

  9 september 2015 om 22:16

  Dat is nog even afwachten, maar waarschijnlijk wel.

 • Suleyman

  13 september 2015 om 21:16

  Er moet nog veel gesleuteld worden aan de iOS om het zo productief te maken als de osx. Daarom vind ik dit apparaat niet meer dan dure hebben ding. Een Sony tablet z4 of een surface pro is helaas je geld meer waard.

 • mike just mike

  14 september 2015 om 23:25

  het is dus nog niet duidelijk waneer die komt de Ipad pro…. nou als mensen nou gewoon eens slim zijn want deze jaar november is die uit in Amerika voor maar 800 dollar ik bestel hem nog liever en dat ik 3 of 4 weken moet wachten tot dat ik hem heb doe ik dat nog liever voor dat ze komen zeggen dat het pas volgend jaar uit komt (2016)

 • Stefan

  11 november 2015 om 9:58

  Bericht is iets te vroeg geplaatst dat hij nu online verkrijgbaar is, er staat nog steeds “In november beschikbaar”.

 • Wesley Fabry

  11 november 2015 om 9:59

  Probeer dan de Apple Store app op je iDevice, hier kun je hem namelijk wel bestellen..

 • Robert

  11 november 2015 om 10:21

  Net besteld via apple store app op mijn iPhone. Op apple website 10.21 nog niet te bestellen

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!