13 december 2012

De routebeschrijving optie gebruiken in ‘Zoek mijn iPhone’

Eerder deze week heeft Apple een kleine update uitgebracht voor de applicatie 'Zoek mijn iPhone'. Dankzij deze applicatie is het mogelijk je apple apparaten op te sporen met behulp van iCloud.

In de nieuwe versie 2.0.1 wordt vanaf nu de mogelijkheid aangeboden om onmiddellijk vanuit de applicatie een routebeschrijving te starten naar je locatie van je iPhone, iPad, iPod of Mac. Dit kan handig zijn wanneer je je iDevice bent verloren of in het ergste geval gestolen is. Volg onderstaande procedure om 'Zoek mijn iPhone' te activeren en gebruik te maken van de routebeschrijving functie.

• Download 'Zoek mijn iPhone' in de iOS app store
• Open de applicatie
• Log in met je Apple ID

Automatisch wordt je iDevice toegevoegd aan je apparaten-lijst. Wanneer je een Mac wilt toevoegen kun je dit doen via  ▸ Syteemvoorkeuren ▸ iCloud. Vink de optie 'Zoek mijn Mac' aan.

Om via de iOS applicatie de routebeschrijving te activeren open je de applicatie. Automatisch wordt er gezocht naar de verschillende apparaten, tap op een apparaat waar je naar wilt toe navigeren en tap op het auto-symbool in het pop-up venster. Automatisch wordt de kaartenapplicatie geopend en de snelste route gezocht naar je iDevice of Mac.

Wanneer je geen gebruik wilt maken van de iOS applicatie kun je ook terecht op iCloud.com.

Find My iPhone
Find My iPhoneCategorie: Utilities, Productivity
Ontwikkelaar: Apple Distribution International
iPad & iPhone  4+  10 MB DOWNLOAD GRATIS

Meer tips over 'Zoek mijn iPhone' kun je hier terugvinden.


Reacties


 • cynthia

  9 april 2013 om 16:17

  help mijn iphone is gestolen wat moet ik nu doen? en hoe moet ik mijn iphone zoeken via zoek mijn iphone maar hoe werkt dat?

 • Peter

  9 april 2013 om 17:46

  Beste Cynthia,
  Op een Iphone of Ipad van een ander kun je jouw Iphone terugzoeken.
  Je moet dan jouw email-adres en jouw Apple toegangscode ingeven. Succes

Een reactie toevoegen: