5 juli 2015

MUSICEen bijnaam koppelen aan Apple Music

Apple music logo en videohandleidingen

In Apple Music is het mogelijk om je naam en bijnaam aan te passen, beide namen worden gebruikt bij opmerkingen en afspeellijsten, maar zijn bijvoorbeeld ook zichtbaar bij een reactie die je plaatst op een bericht van een artiest in connect.

Het is dus belangrijk een goede naam en bijnaam te kiezen, kinderen moeten zelf de toestemming aan hun ouders vragen (gezinsdeling) wanneer ze hun naam of bijnaam aanpassen. Hieronder leggen we uit hoe je jouw (bij)naam aanpast.

• Open iTunes
• Klik in de knoppenbalk op je naam (gebruikersicoon)
• Selecteer nogmaals je naam
• Wijzig hier je naam of bijnaam

apple music bijnaam aanpassen

Voor iOS open je de Muziek applicatie en tik je op het gebruikersicoon linksboven, tik op je naam en wijzig hem in het bekomen venster via de knop 'Wijzig'. Bijkomende optie is de mogelijkheid om een profielfoto te kiezen, tik op 'Wijzig' onder het gebruikersicoon en kies een bestaande foto of maak er rechtstreeks één.

Meer over Apple Music kun je hier terugvinden.Reacties


  • Humbucker

    5 juli 2015 om 10:36

    Ik begrijp dat er verdiend moet worden bij Apple. Maar moeten we nu ook bedolven worden onder Apple Music tips. Velen zitten hier niet op te wachten, waaronder mijn persoontje. AppleTips zou moeten gaan over de hardware en de software die dat gangbaar moet houden. Bovendien is iTunes een Spartaanse, irritante, onlogische speler. Apple onwaardig!!!!!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!