29 januari 2014

NieuwsEen Mac met korting kopen tijdens de BTW actie van Media Markt

mediamarkt-btwactieWanneer je van plan bent om een nieuwe Mac te kopen, dan is het verstandig om een bezoek te brengen aan de lokale Media Markt of de webshop van het keten! Zoals de voorgaande jaren heeft Media Markt nu ook weer een “Zonder BTW”-actie, wat inhoud dat je 21% korting krijgt op alle computers en dus ook op Macs.

Wanneer je bijvoorbeeld een nieuwe MacBook Air 13″ van € 1129 wilt aanschaffen dan krijg je een korting van € 195,95 waardoor je ‘maar’ € 933,05 hoeft af te rekenen (€1129 x (100/121) = €933,05). De effectieve korting is dus 17,36%. Als je van plan was om op korte termijn een nieuwe Mac te kopen dan is dit natuurlijk wel een hele mooie aanbieding! De BTW actie loopt nog tot en met zondag 2 februari 2014.

Rekenvoorbeeld Media Markt website:

Schermafbeelding 2014-01-29 om 19.25.01

De wettelijke BTW blijft gehandhaafd, dus ook op deze aankopen. Het op de kassabon vermelde BTW-bedrag is inbegrepen in de actieverkoopprijs. Het voordeel is 17,36% op de reguliere verkoopprijs inclusief BTW. De wettelijke thuiskopieheffing blijft gehandhaafd.

Steun appletips.nl en koop je producten tijdens deze BTW actie online via deze link. Wanneer je online bestelt krijg je onmiddellijk de kortingsprijs te zien, weet je hoe het zit met de voorraad en kun je op elk moment van de dag een aankoop doen. En natuurlijk wordt je aankoop gratis thuis geleverd.

Helaas zijn computeraccesoires, software, iPhones en iPads zijn uitgesloten van deze actie. Mocht je bezwaren hebben tegen Media Markt dan kun je ook terecht bij BCC, geef dan in de BCC winkel aan dat het artikel goedkoper is bij de Media Markt.

Deze BTW-actie is afgelopen, klik hier voor de meest recentste versie.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!