8 maart 2013

10.8Face: Handige Facebook applicatie voor OS X

Face_for_Facebook_icon.175x175-75Met de komst van Mountain Lion hebben we ook de 'volledige' Facebook integratie gekregen in OS X. Hierdoor kun je eenvoudig je afbeeldingen, teksten, webpagina's, enzovoorts delen op Facebook. Echter na enkele maanden deze functie te gebruiken kom je er al snel achter dat de meeste Facebook notificaties niet in het berichtencentrum worden getoond.

Daarnaast is Facebook gebruiken in OS X beperkt, dit wil zeggen dat je alleen berichten kunt aanmaken en plaatsen, evenementen kan toevoegen aan je Agenda en contacten kunt synchroniseren. Wanneer je opzoek bent naar een goed alternatief is Face misschien wel iets voor jou. Deze handige applicatie doet alles wat je van een applicatie voor Facebook zou verwachten. Zo kun je eenvoudig je tijdlijn bekijken, notificaties ontvangen, enzovoorts.

De Face applicatie is te koop in de Mac App store voor € 1,79. Dankzij de applicatie blijf je altijd op de hoogte van je laatste Facebook gebeurtenissen, daarnaast kun je snel toegang krijgen tot de verschillende tijdlijnen van je vrienden, je persoonlijke tijdlijn en van de verschillende pagina's.

Face

Via de applicatie is het vrij eenvoudig vrienden te zoeken, te accepteren en te weigeren. Je kan eenvoudig reageren op statussen, foto's, enzovoorts. Met behulp van de Face applicatie kun je alle optie die Facebook.com aanbiedt ook gebruiken, buiten het beheren van je advertenties of facebook groepen en pagina's.

Dankzij het berichtencentrum en de verbeterde notificatie-integratie in Face mis je geen status, reactie of andere meldingen. Face is te koop in de Mac App Store en is eenvoudig in gebruik net zoals de webpagina van Facebook.


Helaas! De bovenstaande app is helaas niet meer beschikbaar in de App Store

Meer tips over Facebook kun je hier terugvinden.Reacties


 • Fred Zelders

  8 maart 2013 om 10:35

  Misschien is het van https://www.facebook.com/ een webapp maken met Fluid nog wel een betere oplossing.
  ~ http://fredzelders.com/blog/2013/3/1/dankbaar-gebruik-van-fluid

 • Frank

  8 maart 2013 om 10:44

  De website in safari voldoet prima, daar heb ik geen app voor nodig. Op iPad en iPhone is het een heel ander verhaal en dan zijn die apps wel perfect.

 • Youri

  8 maart 2013 om 15:47

  Apps op je mac(book) vind ik echt totale onzin.

 • Jean Aretz

  8 maart 2013 om 19:44

  MenuTab is een handige app voor OSX. En nog gratis ook. Waarom geld geven voor een soortgelijke app.
  Als je echt in FB veranderingen in je instellingen moet doen, gaat dit nog het beste via Safari of FireFox.

 • Daniël

  8 maart 2013 om 23:23

  Ok had eigenlijk wel verwacht dat Apple ter zijner tijd Apps ook zou introduceren op een iMac, zoals Whatsapp en Facebook.

 • Rutger

  10 maart 2013 om 12:15

  Ik doe ook alles via Firefox heb daar geen app voor nodig op de Mac ;

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!