20 maart 2016

Facebook: Peek en Pop gebruiken met 3D Touch

Facebook icoon (logo)

Vanaf Facebook versie 51.0 is het mogelijk om Peek en Pop te gebruiken in de app. De Peek en Pop functie maakt het mogelijk om snel een voorvertoning van een foto of url te bekijken in de app.

Peek en Pop is alleen beschikbaar wanneer je een iPhone met 3D Touch ondersteuning hebt, door zachtjes te drukken op bijvoorbeeld een foto krijg je een voorvertoning te zien, wanneer je doordrukt wordt de foto geopend. Meer informatie over Peek en Pop lees je hier terug.

Niet alleen kun je Peek en Pop gebruiken op Foto’s, maar kun je ook zo snel URLs en profielen bekijken. De werkwijze is precies hetzelfde, druk zachtjes op een link, profiel of foto en de voorvertoning wordt geopend.

Peek en pop Facebook

Wanneer je tijdens de voorvertoning omhoog veegt krijg je extra opties te zien, zo kun je bij een foto onmiddellijk deze leuk vinden, reageren of delen. Rapporteren kun je kiezen wanneer de foto ongewenst is.

Veeg je omhoog bij een link dan heb je de mogelijkheid om deze te delen via een nieuw bericht, verzenden via Messeger, de link kopiëren of te openen in Safari.

Facebook
FacebookCategorie: Social Networking
Ontwikkelaar: Facebook, Inc.
TV, iPad & iPhone  4+  365 MB DOWNLOAD GRATIS

Lees ook: Extra Peek en Pop opties activeren met 3D TouchReacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!