26 juli 2013

Fast Toggles: Het iOS 7 ‘Control Center’ voor de Mac (incl kortingscode!)

headerMisschien heb je iOS 7 al naar hartelust kunnen testen en heb je al een eerste indruk van wat Apple voor ons in petto heeft. Naast een compleet nieuw design mogen we dit najaar ook nieuwe functies verwachten.

Één van deze nieuwe functies is het 'Control Center', met behulp van een 'veeg-beweging' van onderaan je scherm naar boven kun je een handig pop-up menu openen waarbij je eenvoudig verschillende instellingen zoals Wi-fi, Bluetooth, Airplay, enzovoorts (de)activeren. In huidige OS X en in Mavericks is deze functie nog niet beschikbaar, maar met behulp van een handige tool 'Fast Toggles' kun je een soortgelijke functies toevoegen aan OS X.

Fast Toggles kun je toevoegen aan je Dock of benaderen via Launchpad. Vanuit deze tool kun je snel en eenvoudig verschillende opties in of uitschakelen. In totaal kun je 15 opties (de)activeren waaronder Wi-fi, Bluetooth, geluid, enzovoorts. Daarnaast kun je ook snel bepaalde mappen of functies uitvoeren, zo is het mogelijk snel je thuismap of dropbox folder te openen of alle applicatie af te sluiten.

toggels

Meer informatie over Fast Toggles kun je hier terugvinden. De prijs voor dit pakket is $9,99, maar speciaal voor appletips kun je Fast Toggles aanschaffen voor slechts $1,99! Koop jou exemplaar hier en voer tijdens het afrekenen de coupon code 'appletips' in en ontvang onmiddellijk 80% korting.

Meer over OS X kun je hier terugvinden.Reacties


 • bjornel

  26 juli 2013 om 9:43

  Hallo

  Lijkt me een beetje het zelfde als Dockables – ook een hele verzameling kleine programma’s voor de dock.

 • midyro

  26 juli 2013 om 15:20

  hoelang kun je dit doen

 • elDuderino

  29 juli 2013 om 18:45

  Handig en leuke korting, maar eerlijk gezegd is de prijs met korting de enige juiste prijs. Hoe ze er $.9,99 voor durven te vragen is mij een raadsel, dat is veel te veel voor niet meer dan wat scripts.
  Slordig is ook dat ze niet openen met de standaard Mountain Lion security settings. Eerste keer moet je dus elke actie openen vanuit de finder met “CMD + openen”

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!