1 juni 2014

Goos-e flexibele iPad / tablethouder

gooseatDe iPad is bij vele onder ons bijna niet meer weg te denken in hun leven en wordt op veel locaties in- en buitenshuis gebruikt. Van woonkamer, slaapkamer, keuken tot soms zelfs het kleinste kamertje.

Wanneer je een iPad in de keuken gebruikt of in de slaapkamer voor het bekijken van je favoriete serie dan loop je al snel tegen het volgende probleem aan: Waar laat je de iPad tijdens het bereiden van je favoriete recept of bij het bekijken van een video in bed. Een oplossing hiervoor kan de Goos-e universele tablethouder zijn. De afgelopen week hebben wij op het appletips hoofdkwartier de Goos-e uitvoerig getest.

De Goos-e (ganzenek) is een flexibele iPad / tablethouder van Nederlandse bodem die geschikt is voor alle huidige generaties iPad's. De houder is voorzien van een flexibele beweegbare arm (55cm lang) die in elke gewenste positie kan worden gebracht. De stijfheid van de arm is dusdanig dat de tablet goed in positie blijft en trillingen redelijk snel worden geabsorbeerd.

foto

Aan de beweegbare arm kan naar behoefte een met rubber coating voorziene voet (van 5.5kg!) worden gemonteerd of de bijgeleverde klem die op vlakke oppervlakten kan worden gemonteerd. Zowel de voet als klem worden standaard meegeleverd in de verpakking. Bij gebruik van de voet is een stabiele en stevige ondergrond een vereiste om de stabiliteit te kunnen waarborgen.

Aan de andere zijde van de beweegbare arm bevestig je de universele tablethouder, deze is geschikt voor alle generatie iPads en overige 10" tablet die in de markt beschikbaar zijn.

Nadat de voet/klem en tablethouder zijn bevestigd kun je de Goos-e gebruiken. Dit kan zijn in de keuken, tijdens het sporten of als tweede scherm tijdens het tv kijken of op kantoor.

De Goos-e hebben wij getest in combinatie met de iPad Air (en een android tablet), beide apparaten passen zonder problemen naadloos in de universele houder en voelt zeer stevig aan. De beweegbare arm zorgt ervoor dat de iPad in de gewenste positie blijft en is zeer solide, ideaal voor het lezen van tekst of het bekijken van een video.

Na het aanraken van de iPad in de houder merk je wel enige trillingen in de arm, deze verdwijnen echter snel op het moment dat je het scherm niet meer aanraakt. Helaas maakt dit de houder minder geschikt voor bijvoorbeeld het schrijven van teksten of andere activiteiten waarbij je de iPad veelvuldig moet aanraken.

Je kunt de Goos-e gebruiken in tal van denkbare situaties, zonder dat daarbij je handen nodig zijn om de iPad vast te houden. Dat een dergelijke tablethouder niet lelijk hoeft te zijn bewijst de Goos-e, over het ontwerp is zeer goed nagedacht en is voorzien van een mooi design. Vind je zwart saai? Geen probleem de Goos-e is beschikbaar in 6 verschillende kleuren.

Ben je op zoek naar een dergelijke tablethouder dan is de Goos-e zeker een aanrader. Het Goos-e pakket bestaande uit tablethouder, voet, klem, flexibele arm en korte handleiding kan worden aangeschaft voor € 89 (incl. verzendkosten). De Goos-e kan worden aangeschaft via de webshop van Goos-e of via de Leapp-store.

In samenwerking met G-Inspired, de leverancier van de tablethouder mogen wij twee Goos-e pakketten weggeven aan onze appletips bezoekers. Vul onderstaand formulier in voor 6 Juni 9:00 en je maakt automatisch kans op een Goos-e. AT App gebruikers dienen de (mobiele) website te raadplegen voor het wedstrijdformulier.

Uit alle inzendingen worden twee willekeurige deelnemers geselecteerd, deze ontvangen persoonlijk bericht. Na afloop ontvangen alle deelnemers eenmalig een mailing van G-Inspired.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.Reacties


 • Annie Raaijmakers

  1 juni 2014 om 9:39

  Ziet er geweldig uit en lijkt me idd reuze handig!

 • sjoerd

  1 juni 2014 om 9:41

  Wat een geweldig mooie tabletjouder!Gaat helemaal goed passen in onze nieuwe keuken, die we deze maand gaan installeren!

 • Oscar Luijben

  1 juni 2014 om 9:44

  Een echt hebbe ding lijkt me. Past er ook een iPad mini op?

 • arie

  1 juni 2014 om 9:44

  Zo raak ik m’n iPad air tenminste niet kwijt in huis.

 • Denis

  1 juni 2014 om 9:47

  hoef ik me in bad er niet meer druk om te maken dat hij erin dondert :)

 • adrie

  1 juni 2014 om 9:51

  Leuk apparaat, en bijzonder handig.Misschien hoor ik tot de gelukkigen?Adrie

 • Wesley Fabry

  1 juni 2014 om 10:25

  @oscar helaas past de iPad Mini (voorlopig) niet in de Goos-e.

 • Nathalie Dullaart

  1 juni 2014 om 10:25

  Daar is goed over na gedacht zo ik erg prettig vinden om te winnen

 • Remco

  1 juni 2014 om 10:26

  Perfect idea! Zoals altijd – waarom heeft iemand dit niet eerder bedacht? :)

 • Tom Berends

  1 juni 2014 om 10:28

  “Vul onderstaand formulier in voor 6 Juni 9:00” op mijn iPhone zie ik onderaan geen formulier…

 • Wesley Fabry

  1 juni 2014 om 10:45

  @Tom AT App gebruikers dienen de (mobiele) website te raadplegen voor het wedstrijdformulier.

 • Erik Smets

  1 juni 2014 om 11:25

  Heb al eerder een gooseneck voor mijn ipad gebruikt. Vrij goedkoop €30 maar is na 2 maanden gebruik al stuk. De iPad houder afgebroken. Spreekwoord Goedkoop is duurkoop was hier echt wel van toepassing. Deze Goos-e lijkt mij stukker beter en steviger. Toch wel aan de wat duurdere kant. Eerst effe wachten of ik hem misschien win. Zal wel niet, geluk in spellen is nooit aan mijn kant. ;-). Afwachten en dan misschien toch maar aanschaffen.

 • Laurens

  1 juni 2014 om 13:02

  Leuke actie weer! Zou ‘m graag winnen :-).

  Valt me wel op, dat als er een win-actie is, er ineens heel veel reacties zijn en op de gewone artikelen/tips (waar deze website toch vooral om draait) er erg weinig gereageerd wordt…

 • Serena

  1 juni 2014 om 19:06

  Leuke actie!!!!

 • Patrick

  1 juni 2014 om 21:09

  ik doe mee , zou van pas komen

 • Nicci1964

  1 juni 2014 om 22:35

  Ik gebruik de goose-e sinds enkele maanden met mijn iPad 2 en ben er super tevreden mee. Het zou wel handig zijn als er nog een houder voor de iPad mini beschikbaar zou komen.

 • Meindert

  2 juni 2014 om 10:04
 • Joep

  2 juni 2014 om 16:59

  Mooi gadget voor aan de tafel naast mijn stoel!
  Heb ik de bediening van ons multimedia centrum altijd gebruiksklaar :)

 • Wim Leenen

  2 juni 2014 om 16:59

  Dat is een handige en ook mooie oplossing!

 • abel

  3 juni 2014 om 11:20

  Gaaf ding!! Maar hoe kom ik aan het wedstrijdformulier?

 • Daniel

  3 juni 2014 om 13:38

  Wauw! Dit is precies wat ik zoek!

 • biancie

  6 juni 2014 om 8:53

  Wat een VETTE ACTIE! Maak graag kans!
  Lijkt me het einde,geen rond slingerende iPad meer!!

 • Michiel

  6 juni 2014 om 12:12

  Een must have voor mijn iPad

 • Esther

  4 juli 2014 om 17:00

  Handig als ik aan mijn arm geopereerd word!

Een reactie toevoegen: