12 mei 2018

Ultieme cameratest tussen iPhone X en Samsung Galaxy S9 Plus

1 min leestijd
Ultieme cameratest tussen iPhone X en Samsung Galaxy S9 Plus
iFun
1 min leestijd

De iPhone 7 Plus was de eerste smartphone van Apple met een dubbele camera. Dit geeft als voordeel dat je optisch kunt zoomen, portret-foto's kunt maken en de kwaliteit beter is dan een camera met enkele lens.

De iPhone X heeft ook deze dual-camera, je zou denken dat de camera gelijk gebleven is ten opzichte van de iPhone 7 Plus, maar dat is niet zo. Zo is deze minimaal verbeterd en beter geoptimaliseerd. Ook de iPhone 8 Plus beschikt ook over deze nieuwe camera. Echter heeft de iPhone X op beide lenzen beeldstabilisatie.

Cameratest tussen iPhone X en Samsung Galaxy S9+

Toch blijft de vraag, is de iPhone X de beste smartphonecamera van dit moment? Die vraag wordt beantwoord in onderstaande video's. Verschillende YouTubers hebben de iPhone X en de Samsung Galaxy S9+ onderworpen aan een cameratest. Zowel foto's als bewegende beelden worden met elkaar vergeleken. De resultaten zijn bijzonder interessant, kijk en oordeel vooral zelf. We kunnen alvast verklappen dat beide toestellen uitmuntend presteren, alleen worden de kleuren bij de Galaxy S9 Plus vaak 'opgepoest' en komt dit soms nep over.

Bekijk ook: iPhone X neemt het op tegen de Samsung Galaxy Note 8

info
Auteur Wesley Fabry
Datum12/05/2018 19:25
Categorie Fun
Feedback Probleem melden
Delen 𝕏

Reacties

Laat een reactie achter



Download gratis de appletips app
voor iPhone en iPad in de App Store