9 april 2016

iFunGerucht: Apple Watch 2 wordt 40% dunner, aankondiging tijdens WWDC

Apple Watch 2 camera

Volgens Apple-analist Brian White kunnen we in juni de Apple Watch 2 verwachten. Tijdens het WWDC op 13 juni zal Apple de nieuwe generatie aankondigen.

Brian heeft deze informatie verzameld tijdens zijn bezoek eerder deze week bij een aantal fabrieken in China. De tweede generatie Watch zal naar eigen zeggen 20 tot 40% dunner zijn dan het huidige model.

UPDATE: De nieuwe Apple Watch wordt pas later dit jaar verwacht, tijdens het WWDC worden er waarschijnlijk geen nieuwe producten aangekondigd.

Weinig details over de Apple Watch 2

Meer wist Brian niet te ontdekken over het slimme horloge van Apple. Uit eerdere geruchten weten we wel dat de opvolger waarschijnlijk verbinding kan maken met het internet (Wi-Fi) zonder tussenkomst van een iPhone en zijn er plannen om een camera in te bouwen voor FaceTime.

Apple Watch 2 met camera en dunner

Concept van Eric Huismann

Aannemelijk is dat de Apple Watch 2 een betere processor (chip) en accu(duur) zal krijgen. De prestaties van het huidige model is, bij gebruik van apps, ondermaats.

Bovenstaande informatie is gebaseerd op geruchten. Of de tweede generatie van de Apple Watch in juni wordt aangekondigd is momenteel niet duidelijk, er is momenteel slechts één persoon die dit beweert.

Nieuwe Apple Watch bandjes

Vorige maand heeft Apple nog een aantal nieuwe bandjes voor de Apple Watch uitgebracht waaronder een volledig nieuwe vervaardig uit nylon. Ook is de Apple Watch Sport iets goedkoper geworden. Meer informatie over deze bandjes vind je hier terug.

Lees ook: Nieuwe Apple iPhone Cases, Apple Watch bandjes en Lightning-accessoires

bron: MacRumors


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!