7 juli 2016

Download de nieuwe appletips.nl app! DOWNLOAD GRATIS

iFuniPhone 7 krijgt standaard 32GB opslag en Force Touch-thuisknop (gerucht)

iPhone 7 concept volgens Martin Hajek

Het is ondertussen al juli, binnen twee maanden kunnen we alweer een nieuwe iPhone verwachten. Dit jaar is er veel te doen om de nieuwe generatie iPhone, zo zou de iPhone 7 een geupdate model zijn van de huidige iPhone 6s.

Toch kunnen we een aantal leuke en goede veranderingen verwachten, zo zullen de antennestrepen minder zichtbaar worden, verdwijnt de koptelefoonaansluiting en krijgen we een grotere camera. Deze eerdere geruchten kun je hier teruglezen op appletips.

iPhone 7 standaard met 32GB opslag

Goed geïnformeerde bronnen hebben tegenover Wall Street Journal bevestigd dat Apple waarschijnlijk de iPhone 7 voorziet van standaard 32GB opslagruimte. Dat is een goede zaak, want het instapmodel is toch de meest verkochte iPhone uit de gehele lijn. Ondanks veel mensen gebruikmaken van iCloud en andere online opslagdiensten is de nood aan meer opslagruimte groot. Apple lijkt ons hier tegemoet in te komen.
bron: WSJ

iPhone 7 concept volgens Martin Hajek

meer iPhone 7 conceptfoto's van Martin Hajek vind je hier

Nieuwe iPhone krijgt thuisknop met Force Touch

Een ander gerucht heeft betrekking tot de thuisknop, deze zou Apple willen vervangen door een 'virtuele' knop. De Touch ID-ring blijft aanwezig maar deze zal verwerkt zitten in het scherm. Hierdoor kun je straks de thuisknop niet meer fysiek indrukken. Wanneer je drukt krijg je met een haptische feedback (trillingen) als bevestiging dat je de knop hebt 'ingedrukt'. De functie is te vergelijking met het Apple Watch scherm en Force Touch trackpads op de huidige generatie MacBooks.

Force Touch thuisknop voor de iPhone 7?

Foto afkomstig van Martin Hajek

Het grootste voordeel aan het verdwijnen van knoppen en poorten is de mogelijkheid om de iPhone waterdicht te maken. De kans is daarom ook groot dat de iPhone 7 waterbestendig zal zijn, misschien wel volledig waterdicht. De iPhone 7 wordt in september verwacht, momenteel is niets officieel bevestigd en gaat het om geruchten.

Lees ook: Foto’s tonen grotere camera en meer voor iPhone 7Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!