10 juli 2016

iFunVideo toont batterij- en snelheidstest tussen iOS 10 beta 2 en iOS 9.3.2

iOS 10 en macOS beta

Sinds deze week kan iedereen iOS 10 installeren, tenminste de beta-variant. Apple heeft de publieke beta beschikbaar gesteld voor alle iOS gebruikers met een iOS 10-compatibel apparaat.

Een beta is over het algemeen minder stabiel en bevat de nodige bugs en problemen. Op dit moment zijn er een aantal iOS beta-gebruikers die problemen hebben met de twee-staps-verificatie van Apple en kunnen niet meer inloggen op hun Apple ID.

Batterij- en snelheidstest tussen iOS 10 Beta

De mannen van EverythingApplePro hebben een batterij- en snelheidstest gedaan tussen iOS 10 Beta 2 en iOS 9.3.2. In de test worden verschillende aspecten van iOS 9 en iOS 10 onder de loep genomen en getest op verschillende iPhones. De video kun je hieronder bekijken.

Niet geheel onverwacht is de beta van iOS 10 trager dan iOS 9 en heeft de beta ook enkele nadelen voor de batterij. Over het algemeen zijn de beta's redelijk stabiel, maar dit is geen zekerheid. Onverwachts kunnen er problemen optreden zoals overhitte en trage iPhones. Uiteraard is dit niet de uiteindelijke snelheid en batterij duur van iOS 10.

Lees ook: Hoe iOS 10 downgraden op een iPhone, iPad en iPod Touch


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!