15 juli 2016

iFunFoto’s en video toont iPhone 7 en nieuwe lightning EarPods

iPhone 7 dummy

Nog een kleine twee maanden en dan kunnen we de nieuwe iPhone 7 verwachten. Ondertussen weten we al aardig wat we kunnen verwachten, maar bevestiging is altijd fijn.

Afgelopen week zijn er weer een hoop foto's gelekt van mogelijk de nieuwe generatie iPhone en EarPods. Omdat de iPhone 7 waarschijnlijk geen koptelefoonaansluiting krijgt zal Apple EarPods met een Lightning aansluiten verkopen. Via de Lightning-poort kun je dan muziek luisteren, iets wat momenteel al een aantal koptelefoons kunnen.

lightning earpods voor iphone

iPhone 7 met dubbele camera, Smart Connector en geen mute-knop

Nowhereelse wist weer enkele foto's te bemachtigen van de nieuwe generatie iPhone. De foto's tonen een 'normaal toestel' en Plus variant. De iPhone 7 Plus zal waarschijnlijk een Dual-Lens camera krijgen en Smart Connector. De normale versie krijgt een grotere camera en geen slimme aansluiting.

iPhone 7 dual-lens en smart connector

Ook is opmerkelijk dat de iPhones geen mute-knop hebben. Ergens is het logisch dat Apple deze weg gaat laten, via het bedieningspaneel en instellingen kun je perfect het geluid in of uitschakelen. Door het verwijderen van de mute-knop is de kans alweer iets groter dat de iPhone waterbestendig zal worden.

iPhone 7 zonder mute-knop

Video toont iPhone 7

Ondertussen is er ook een video verschenen die naar eigen zeggen de iPhone 7 toont. De video kun je hieronder bekijken.

Lees ook: iPhone 7 krijgt standaard 32GB opslag en Force Touch-thuisknop


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!