28 april 2013

iFunHiep hiep hoera voor de iTunes Store!

iTunes10jaar iconVandaag blaast de iTunes store 10 kaarsjes uit want deze bestaat exact 10 jaar! Op 28 april 2003 kwam in Amerika de iTunes Store voor het eerst online met zo'n 200.000 muzieknummers. Ondertussen is de iTunes Music Store uitgegroeid te de grootste online muziekwinkel ter wereld. De iTunes Store is beschikbaar in meer dan 150 landen en is uitgebreid met Apps, boeken, Films, podcasts, en heel veel muziek.

Speciaal voor deze prachtige gebeurtenis heeft Apple in de iTunes Store een mooie tijdlijn geplaatst. De iTunes Store werd al vrij snel gelanceerd in Nederland en België, dit gebeurde op 26 oktober 2004 en dit is uiteraard ook terug te vinden in de tijdlijn. Op 11 juli 2008 werden de eerste apps geïntroduceerd en op 16 november 2010 werden eindelijk de Beatles toegevoegd.

Momenteel is het wachten op een nieuwe spectaculaire toevoeging. Volgens de geruchten zal dit een streaming dienst zijn vergelijkbaar met Spotify. Wanneer we dit alles mogen verwachten is nog niet bekend. Bekijk hier zelf de indrukwekkende iTunes tijdlijn.

iTunes10jaar


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: