28 oktober 2014

Download de nieuwe appletips.nl app! DOWNLOAD GRATIS

iFunInterface van iOS gebaseerd op de Apple Watch

Het is je vast en zeker al opgevallen dat de interface van de Apple Watch er anders uitziet dan de huidige iOS. De applicaties worden allemaal weergegeven in cirkels met verschillende groottes. Dit geeft een speels en leuk uiterlijk, biedt meer mogelijkheden en zorgt ervoor dat je meer applicaties op het scherm kwijt kunt.

Door in te zoomen worden de apps groter en door te vegen kun je de focus ergens anders leggen. Lucas Menge werd geïnspireerd en heeft een iPhone voorzien van deze nieuwe look. Het resultaat kun je in onderstaande video bekijken.

Lucas heeft de code gedeeld via Github als je zelf ook aan de slag wil. Het originele idee van deze interface is afkomstig van 9to5Mac.Reacties


 • Ghazali Wagid Hosain

  29 oktober 2014 om 18:17

  Hoe moet je dat downloaden, op de site die onder het filmpje staat?

 • Quinten Mares

  29 oktober 2014 om 19:04

  Je kan rechts onderaan op ‘Download ZIP’ klikken. Vervolgens open je ‘WatchSpringboard.xcodeproj’ met Xcode. Eenmaal deze is geopend kan je een simulatie draaien met een gekozen IOS Simulator Device of met je eigen iDevice als deze via de kabel is aangesloten, dit vind je links bovenaan in het venster van Xcode. Je hoeft dan alleen nog de code te runnen door op het ‘play’ knopje te klikken, om het resultaat te kunnen zien. Veel plezier hiermee.

 • Kevin

  4 november 2014 om 14:37

  Moet je hier je iDevice voor jailbreaken?

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!