21 mei 2012

iPhone 5 Mockup (Deel 1)

Vorige week maakte The Wall Street Journal bekent dat de volgende generatie iPhone wel eens een 4 inch scherm zou kunnen bevatten. Apple zou volgens de geruchten al de 4inch schermen besteld hebben.

We nemen dit nieuws voorlopig nog met een korreltje zout en wachten gewoon de persconferentie af waar de nieuwe iPhone zal voor gesteld worden. Een datum of periode is nog niet bekend.

De laatste tijd gaan veel mockups de wereld rond over hoe de toekomstige iPhone er eventueel uit zal te komen zien. De komende vijf dagen krijgen jullie verschillende mockups te zien die misschien wel realistischer zullen zijn dan we denken.

The New iPhone gemaakt door SpeadTheWord

Het Nederlandse bedrijf SpreadTheWord heeft een concept ontworpen van de nieuwe iPhone. De nieuwe iPhone zal geen home button bevatten. Uiteraard wel het een 4″ scherm met als toevoeging dat deze klikbaar is aan de onderkant. De iPhone is dunner en rechthoekiger dan zijn voorganger.


Reacties


  • Rob

    21 mei 2012 om 20:46

    Als hij maar niet te groot word

  • iMees

    22 mei 2012 om 7:33

    En als je dat lelijke ding in je broekzak stopt: -klik-. Ga je lopen; -klik-,-klik-. Muziek aan. Zou echt onhandig zijn.

Een reactie toevoegen: